Здравейте хора!
Искам първо да се извиня,ако вече има такава тема - нова съм
Та така, да се върнем на темата! Тийнеджърка съм,на 17 и на скоро се сблъсках с този ужасен проблем - портокалова кожа. Не го забелязвах чак толкова,но като взе да идва лято, сякаш изведнъж положението стана непоносимо... Тренирам във фитнеса няколко пъти в седмицата и това е от половин година. Пробвах всичко - повече движения, спорт, здравословно хранене (изключила съм от менюто си почти всичко мазно, пържено, сладко и т.н), пия много вода, мазах се с какви ли не кремове и с антицелулитен масажор на орифлейм, с кафе и резултат, почти нулев. Скоро тръгвам на плуване и знам, че то е ефикасно при борбата с този проблем, но ако някой може да ми каже ако е преживял същия кошмар, как се справя и какви ,,мазила'' използва? Не ми се дават куп пари за процедури и масажи, а и нямам тази възможност. Аа да и още нещо - слаба съм (дори съм под нормата), но все пак имам целулит (знам,че не зависи от теглото, но би следвало щом нямам излишни мазнини,да не ми се натрупват по бедрата :/). Ще съм ви МНОГО благодарна ако някой ми каже ефективен начин да преборя този ужас!