- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гей бракове
Аве, ти не можеш ли да разбереш, че измислени таблици от още по-измислени вегетариански сайтове не се броят?![]()
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...82%D0%BD%D0%B8
" Човекът е класически представител на всеядните."
За да не се броят, трябва в тях да се съдържат неверни данни. Има ли такова нещо? Къде видя грешна информация в таблицата?
Смешно е да цитираш Уикипедия, където всеки малоумник (включително и аз) може да едитва и пише статии. В тази дори не са посочени източници, много достоверно.
Ама то всеки може и сайт да си направи...
Ето малко в твой стил: http://www.credoweb.bg/Vegetarianstv...icle20767.html
Колко са долни само да вкарват подправена информация в учебниците по билология! http://ucha.se/watch/1682/Hranene-na-zhivotnite
Против всякакъв вид брак съм. Ако двама души се обичат, не са им нужни подписи и простотии.
Относно осиновяването - ако едно дете расте с две майки/двама бащи, ще е много по-щастливо, отколкото в сиропиталище или по улиците, така че съм твърдо ЗА.
Последно редактирано от EinGutesKind : 06-16-2014 на 11:58
Започни със събиране на едноцифрени числа, с много упражнения ще стигнеш и до логически разсъждения. Казах, че по устройство на организма си хората са плодоядни, нещо, което не можеш да обориш, защото е факт, а ти ми обясняваш как в момента сме всеядни - не мисля, че някой го е отрекъл. Глупост е да се твърди, че човекът е типичен представител на всеядните животни, след като структурата му е далеч от техните и много по-близо до този на плодоядните и тревопасните.
Вегетарианството повишавало холестерола, хахахаха. Крещящо заглавие, пишман специалист и единични примери за хора, които не структурират правилно диетата си и имат проблеми със здравето или кожата - добър начин да накараш любителите на месото да се почувстват по-добре.
Въпреки че в момента се заговори за замърсяване на месните продукти с хормони и антибиотици, дори това да е истина, то количествата им са минимални и не представляват риск за здравето, смята тя.
А това дори няма да го коментирам. Не е като всеки собственик на кланица да иска да го вярваш.
http://www.huffingtonpost.com/2013/0...ide=more281120
А, не знам, аз съм си обикновен човек съм си...
Ти явно си биолог и по-ги разбираш нещата от хората, които пишат учебниците... Я ми дай някой официален учебник, в който е обяснено, че устройството на човешкия организъм не съответства на това на всеядните! Щото май само разни измислени сайтове и проучвания четеш и после плямпаш хвърчащи приказки...
Първата ми статия беше само, за да видиш колко абсурдно изглеждаш с подобни идиотски статии...
Аз не знам кой уважаващ себе си биолог би заявил, че организмът на хората е като този на всеядните или месоядните, след като всички факти сочат обратното. Ти ми покажи учебник, в който се твърди това, щом смяташ, че е истина.
https://www.youtube.com/watch?v=tmXwWMub1w8
нямам никакъв проблем с хомосексуалните хора, но според мен , може би малко закостеняло мнение, бракът е съюз между мъж и жена и целта му е продължение на поколението , което при жена-жена, мъж-мъж няма как да се получи по естествен начин. То си го пише и в БГ Конституция.
ае и в тая тема ли помия ве , измет българска ;/
оня даже с аватар на Левски и сипе жлъч ахахаххаха
баси![]()
Бракът, съюз между 2 рода, запазващи златото у себе си, това е било бракът, нищо повече.
Вижте хора, дали ще спорим тук не е от значение. До 10 години гей браковете ще бъдат легализирани в Европа и не само, това е революция. Одобрявате или не, не е от никакво значение.Бъдете щастливи и спрете да си тормозите умните главици (хаха).
![]()
В ЕС сме, да ходят да се женят в Холандия, не виждам за какво е цялата драма.
n00bs
цялата драма е, щото едни искат да покажат колко са либерални, а други - колко важни са традициите... и конституцията...
проблемът е, че не можем да си разрешим собствените проблеми, та сме се хванали в гей браковете, при все, че сигурно нито един от нас няма гей приятел, който да иска да се жени, та чак да не може да трае вече...
истината е, че с брак или без брак, гейовете ще си намерят начин да бъдат щастливи, а пък ние, докато пощим глупави проблеми, все ще сме недоволни и обидени на целия свят
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мда, всичко ни е наред (ето избори пак има след 2 месеца), а те тръгнали да решават проблеми дето ги имат западните страни.
n00bs
димитре, много интересно извърташ нещата и ги изкривяваш!? Всеки знае, че под содомия се има предвид не правенето на орален секс или вагинален, а ПРАВЕНЕТО НА СЕКС МЕЖДУ ЧОВЕК И ЖИВОТНО. В редица европейски страни, това е практика, а има и случаи в Англия на такива бракове при които кучето например става наследник на бабата и т..н.
Не можеш да ме убедиш в никакъв случай, че 2ма мъже от които единия е мека китка (жена в мъжко тяло), пасивния, ще са равнопоставен пример за 1 средно средно статистическо семейство от 1 жена (с чисто физически: путка, цици и всички останали женски белези + хормона естроген и прогестерон) и 1 мъж (...с пишка, косми по гърдите, топки и тестостерон). Не можеш да ме убедиш никога, и трябва да си пълен олигофрен и ненормалник за да предлагаш това да стане нормално и масова практика. Това просто не е нормално. В природата има ИН и ЯН - мъжкото и женското начало. Всичко друго е ненормалщина и извратения някаква, генетична и ментелна деформация. Най-малкото е непълноценно...
Отвратителното е, че в училищата вече учат младите български деца на тия простотии, за еднополовите семейства и т.н.
Не мразя гейовете и не ми пречат като хора, голяма част от тях са супер точни, услужливи, добри хора и т.н. просто не вярвам че ще предоставят нормална обстановка и условия за нормалния растеж на 1 дете.
това не е вярно, потърси да видиш
содомия означава всякакъв секс, различен от вагиналния, в т.ч. орален и анален секс между двама души, както и секс между човек и нечовешко същество... в по-разширено значение, содомия означава секс, непредназначен за размножаване
терминът, който ти търсиш е зоофилия...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Както някой каза по-горе - по-добре дете осиновено от гейове, отколкото да расте по сиропиталищата, да няма възможности за образование и какъвто и да е продуктивен живот...
Нямам нищо против гейовете, имам такива приятели, не са с нищо по-различни от останалите : >
В повечето случаи когато хора осиновяват, те наистина искат дете, съответно го гледат по-добре, отколкото примерно ако за биологичните родители това дете е изненада и не го искат... Като цяло съм ЗА осиновяването независимо дали осиновителите са хомосексуалисти ли хетеро : > Пък и сватбите са яки, не разбирам какъв е проблема гейовете да се омъжват? Все едно ако се озакони бракът между хомосексуални, гейовете и лесбийките ще се увеличат... "Хей, озакониха гей браковете, хайде и ние да станем гейове : >" Дали ще е законно или не, няма значение, гейовете няма да спрат да са гейове :Д
nigga stole my bike
-------------------------
"Не можеш да ме убедиш в никакъв случай, че 2ма мъже от които единия е мека китка (жена в мъжко тяло)" , бъркаш гей с трансексуален.
Хомосексуалността да не е създадена по изкуствен път, че да е против природата?
Анимата е „душата", ядрото на дълбинното женско начало.
Анимусът е „душата", ядрото на дълбинното мъжко начало.
Мъжът и жената притежават както Анима така и Анимус.
Анимата и Анимусът ни формират още в детството само чрез присъствието си в нашето несъзнавано. Те образуват афективната страна на личността ни, обуславят ежедневното ни поведението, мислите, постъпките, нормалното или патологичното ни въображение.
Веднъж погребал своята Анима, мъжът започва да я търси вън от себе си. Съзнателно или не, се оказва в гонитбата на идеализиран образ на сродна душа (жената), с която да преоткрие изгубената си цялост. Обикновено човек не осъзнава, че е стеснил, че е осакатил личността си, като е отхвърлил един от полюсите на своето несъзнавано. А тъкмо това стесняване е „противоестествено", тъй като всеки от нас притежава важни хормонални характеристики на така наречен „друг пол". Когато изтласкваме другия пол, ние се самоотричаме и живем само с едната половина от личността си.
Според Ин и Ян "в мъжкото винаги има зърно женско, а в женското - мъжко."
Как трябва да изглежда една жена/мъж, как трябва да се държи, кого трябва да обича - социални "норми".![]()
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 06-18-2014 на 11:32