- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гей бракове
димитре, много интересно извърташ нещата и ги изкривяваш!? Всеки знае, че под содомия се има предвид не правенето на орален секс или вагинален, а ПРАВЕНЕТО НА СЕКС МЕЖДУ ЧОВЕК И ЖИВОТНО. В редица европейски страни, това е практика, а има и случаи в Англия на такива бракове при които кучето например става наследник на бабата и т..н.
Не можеш да ме убедиш в никакъв случай, че 2ма мъже от които единия е мека китка (жена в мъжко тяло), пасивния, ще са равнопоставен пример за 1 средно средно статистическо семейство от 1 жена (с чисто физически: путка, цици и всички останали женски белези + хормона естроген и прогестерон) и 1 мъж (...с пишка, косми по гърдите, топки и тестостерон). Не можеш да ме убедиш никога, и трябва да си пълен олигофрен и ненормалник за да предлагаш това да стане нормално и масова практика. Това просто не е нормално. В природата има ИН и ЯН - мъжкото и женското начало. Всичко друго е ненормалщина и извратения някаква, генетична и ментелна деформация. Най-малкото е непълноценно...
Отвратителното е, че в училищата вече учат младите български деца на тия простотии, за еднополовите семейства и т.н.
Не мразя гейовете и не ми пречат като хора, голяма част от тях са супер точни, услужливи, добри хора и т.н. просто не вярвам че ще предоставят нормална обстановка и условия за нормалния растеж на 1 дете.