- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гей бракове
И как ще му осакатиш психиката? Психиката както виждам ви е достатъчно осакатена и без това. Това дето говорите са пълни измислици, празни приказки, без никакви доводи. Дете на хомосексуални родители ЛИЧНО познавам. Въпросния човек не е с осакатена психика, дори е хетеро. Смешни сте.
П.п.- а за психиката на децата, които са подложени на домашен тормоз, ами тези подложени на сексуален, ами сираците? По-добре ли е да останат в тази мизерия, психиката им ще бъде по-"не осакатена" при тези условия, не мислите ли ?
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 06-12-2014 на 12:19
Имаш един такъв познат и вече си правиш изводи за всички. Аз познавам много повече от теб, и съм имала възможноостта да работя с поне няколко такива деца. Нямате си идея за какво говорите, мислите си, че всички са като от семейните снимки на Нийл Патрик Харис, да ама не, живота не е филм.
И ми е много интересно какъв е този познат твой (явно приблизотелно твой набор, за да е наясно със сексуалността си) осиновен от обратни, при все че в България все още не е позволено?
бтв:какво ли споря въобще, та ти сама си противоречиш, дори бил хетеро, нали именно ние сме били осакатените?Въпросния човек не е с осакатена психика, дори е хетеро
Боже, не ми преписвай думи,моля. Подчертавам, че е хетеро, защото много хора твърдят, че хомосексуалните възпитават хомосексуалност у децата си.
Отделно, кой е казал, че въпросния човек е от България ? И мислиш ли, че в закона няма "вратички" ?
Няма да споря повече. Казах каквото имам да казвам. Не претендирам, че всички хомосексуални са китка за мирисане, и сред тях има лоши хора естествено.