- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гей бракове
димитре, много интересно извърташ нещата и ги изкривяваш!? Всеки знае, че под содомия се има предвид не правенето на орален секс или вагинален, а ПРАВЕНЕТО НА СЕКС МЕЖДУ ЧОВЕК И ЖИВОТНО. В редица европейски страни, това е практика, а има и случаи в Англия на такива бракове при които кучето например става наследник на бабата и т..н.
Не можеш да ме убедиш в никакъв случай, че 2ма мъже от които единия е мека китка (жена в мъжко тяло), пасивния, ще са равнопоставен пример за 1 средно средно статистическо семейство от 1 жена (с чисто физически: путка, цици и всички останали женски белези + хормона естроген и прогестерон) и 1 мъж (...с пишка, косми по гърдите, топки и тестостерон). Не можеш да ме убедиш никога, и трябва да си пълен олигофрен и ненормалник за да предлагаш това да стане нормално и масова практика. Това просто не е нормално. В природата има ИН и ЯН - мъжкото и женското начало. Всичко друго е ненормалщина и извратения някаква, генетична и ментелна деформация. Най-малкото е непълноценно...
Отвратителното е, че в училищата вече учат младите български деца на тия простотии, за еднополовите семейства и т.н.
Не мразя гейовете и не ми пречат като хора, голяма част от тях са супер точни, услужливи, добри хора и т.н. просто не вярвам че ще предоставят нормална обстановка и условия за нормалния растеж на 1 дете.
това не е вярно, потърси да видиш
содомия означава всякакъв секс, различен от вагиналния, в т.ч. орален и анален секс между двама души, както и секс между човек и нечовешко същество... в по-разширено значение, содомия означава секс, непредназначен за размножаване
терминът, който ти търсиш е зоофилия...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
знам за зоофилията, но явно тя е подвид на содомията.
ето прочети - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...BC%D0%B8%D1%8F
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
-------------------------
"Не можеш да ме убедиш в никакъв случай, че 2ма мъже от които единия е мека китка (жена в мъжко тяло)" , бъркаш гей с трансексуален.
Хомосексуалността да не е създадена по изкуствен път, че да е против природата?
Анимата е „душата", ядрото на дълбинното женско начало.
Анимусът е „душата", ядрото на дълбинното мъжко начало.
Мъжът и жената притежават както Анима така и Анимус.
Анимата и Анимусът ни формират още в детството само чрез присъствието си в нашето несъзнавано. Те образуват афективната страна на личността ни, обуславят ежедневното ни поведението, мислите, постъпките, нормалното или патологичното ни въображение.
Веднъж погребал своята Анима, мъжът започва да я търси вън от себе си. Съзнателно или не, се оказва в гонитбата на идеализиран образ на сродна душа (жената), с която да преоткрие изгубената си цялост. Обикновено човек не осъзнава, че е стеснил, че е осакатил личността си, като е отхвърлил един от полюсите на своето несъзнавано. А тъкмо това стесняване е „противоестествено", тъй като всеки от нас притежава важни хормонални характеристики на така наречен „друг пол". Когато изтласкваме другия пол, ние се самоотричаме и живем само с едната половина от личността си.
Според Ин и Ян "в мъжкото винаги има зърно женско, а в женското - мъжко."
Как трябва да изглежда една жена/мъж, как трябва да се държи, кого трябва да обича - социални "норми".![]()
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 06-18-2014 на 11:32