- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- WC2014
На Рамос работата не му е да организира играта на испанците,работата му е да е перфектен в защита,щото уж се води един от най-добрите на своя пост,а тва далеч не е така.
И в двата мача на испанците го направиха сам да си говори,накрая на сезон пак ще е в идеалния отбор на Европа,рибата Касияс също..чак се чудя как може да си такъв идиот,да имаш Де Хея на пейката и да не му дадеш никакъв шанс? Мата,Касорла,Фабрегас..кога ?
“Magic is believing in yourself,
if you can do that, you can make anything happen”
не разбирам как може да хейтите отбор, който е постигнал толкова много, дал ни е толкова положителни емоции и преди 4г. мачкаше. на мен лично ми е жал за тях. глупаво е да храните футболисти от техния ранг. явно вече мотивацията, а и годинките си казват думата. виновен за провала е единствено и само боскето, който предполагам, както казаха и коментаторите на бнт, е останал верен на своите хора, с които са направили всичко.
на мен ми е най-странно защо Дел Боске не викна Негредо в атака ,който направи много силен сезон и е с класа над торесита и коща..
иначе е ясно ,че никой отбор не може вечно да печели.. Испания беше 6 години на върха и се очакваше все някога да паднат от него.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
баси левака тоя джерард. не знам за кво живее. ако испания заслужаваше да си тръгне от световното, то това не важи за англичаните. и в двата мача играха по-добре и и в двата мача бяха преебани. толкова епичен гол беше втория на суарез...пф. жалко. ще има гуд-гуд-гудбай и за тях май. баси. а тоя що извади в началото двамата афроамериканци (джонсън и стърлинг май) изобщо не разбирам, като играеха добре. стъридж беше стабилен, бърз...тъпо.
Allez le blues!
бездарните англичани и досадните испанци вече са чао, пътят е една идея по-чист, супер интересни и борбени елиминационни фази ни чакат.
ебаси мача правят в момента
добавям си франция към фаворитите![]()
да бе... разсеях се за 5 минути, те вкарали 3 гола - 2 за франция и 1 за швейцария..
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ебахти финала![]()
франсетата ебат и унижават..
бтв 1998 франция печели Световното 2002 отпадат в групите 2006 играят финал 2010 отпадат в групите.. if you know what I mean![]()
L'homme est n
velikooooo. kakyv zavyrshek! koi da ochakva takyv mach?! franciya vodi po vsichki kriterii: napadenie i zashtita. nai-posle solidno predstavyane na evropeiski otbor!
//ot tela sym, sorry
коефициентО за Франция световен е 10 .. слагайте слагайте ,докато е топъл![]()
![]()
L'homme est n
с тая игра Аржентина срещу по-сериозен отбор ше го яде.
“Magic is believing in yourself,
if you can do that, you can make anything happen”
deiba i negramotniya sydiya i deiba toya gei suarez...smuchki prai gada
аз съм за Коста Рика![]()
Съдията през цялото време подкрепяше Уругвай. Как може да изберат съдия от Мексико(латиноамериканец)?
Очевадно нямаше червен картон за Маркизио, а Суарез освен, че трябваше да изгонят, трябва и да бъде наказан за поне 10 мача на национално ниво.
![]()
мед ми капе от сърцето .. най-противният ми национален отбор след Бразилия да отпадне по такъв начин.. безценно))
L'homme est n
и Чили
жерар пике са прибира о дома
шакира мо вика шш ко стана
той вика мани не ми са говори паднахме
шакирчето му вика ем дан ти пука искаш ли чипс
да с кво е
с чили