- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- WC2014
на това световно половината съдии са олигофрени или подкупени и развалят играта
Англичани, Италианци и Испанци ще гледат осминафинал Коста Рика - Гърция по телевизията хахахахахаха
Последно редактирано от pac0line : 06-24-2014 на 21:59
урода до живот да не играе на СП
/казах
“Magic is believing in yourself,
if you can do that, you can make anything happen”
mnogo hubav mach se poluchi vchera mejdu arjentina i nigeriya. eto tova e istinskiyat igrach - messi. ne kato onya s obratnata zahapka.
С обратната захапка тоя ли ... Точно той преди няколко дена разпори джентълмените, сега ще разпори и пурите, така че добрия играч ще си остане винаги такъв, и както казва често той - " Отговорих на критиците с играта си на терена". Затoва се надявам да го вземем и в Los Blancos !
Обаче Суарес и Уругвай го отнесоха - май май няма да има ни трансфер в Барса, нито в Реал - 9 мача наказание в националния отбор и за четири месеца извън мачове на каквото и да било ниво, включително и клубно ... което е от своя страна е екстра, понеже повече ме кефи стила на таран като Фалкао/Кавани - затова един от тях на Бернабеу за конкурент на Бензо !
http://www.dnevnik.bg/sport/svetovno...ca_bez_futbol/
аре в човката, боклук изсипан
ami istinskiyat golyam igrach e kompleks ot ne samo fizicheski kachestva i za nego govoryat ne samo postijeniyata mu. toya ne e nikakyv sportsman, nikakyv fair play ot negova strana. ami arivederchi togava, vampircho.
jalko, che portugaliya nyama da se klasirat :/
гудбай россия
КЪДЕ Е АРШАВИН? КЪДЕ???
едит: отговориха ми ;д
Последно редактирано от Ivaaaaa : 06-26-2014 на 22:05
На Суарес това му е трети случай с ухапване
Абсолютен мангал, няма значение колко е добър
наказанието за Суарес е СКАНДАЛНО..четири месеца без футбол
пепе троши крака и го наказват за 10 мача ,а луис за едно охапване четири месеца и какво общо има ЛИВЪРПУЛ с мача на Уругвай не ми е ясно?? бахти корумпираните уефи и фифи и секви такива ташаци
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
к`во скандално бе, това му е 3ти път да захапва, тва да не е мач между вампири .. още повече, че не го изкарвай едва ли не като света вода - то не беше само това, ами беше замесен и в расизъм, да не говорим пък за редицата му симулации .. жалко, че е супер добър играч, истински професионалист, тръгнал почти от нищото, ноо това ще му попречи доста, а годинките си минават .. А ето и нагледно http://vbox7.com/play:519decdece
не знаех ,че за симулации се наказват футболисти за 4 месеца.. то по тая логика парцелона щеше да е останал без отбор
и пак питам защо го наказват на клубно ниво като мача ,в който е било охапването е с Уругвай?? като захапа Иванович наказаха ли го да не играе за Уругвай? пълен ташак
тоя убиец Пепе отдавна трябваше да го изхвърлят от футбола ,ако наказанията бяха еднакво сурови за всички отбори
L'homme est n
ми тва с Киелини за теб ако е симулация от негова страна, не знам с какъв диоптер си тогава .. нали знаеш, че според ФИФА/Уефа при повторен такъв инцидент е нормално да наложат доооста по-тежко наказание !!! за Пепе не знам какво имаш против, след като него и Рамос ама абсолютно никога не са ги оставяли без последствия, Пепе в момента няма вече такива ситуации, докато твоят любим Луисчо си продължава в пълна сила, така че гледай реално.. за всички отбори няма как да е всичко наравно понеже се знае кой е 10-кратния крал, знае се и кой е 20-кратния в Англия, а луузърите са от доста време вечно втори, 3ти, 4ти и 7ми.. така че приятелю от следващия сезон ми намирисва на Ливъра без 7цата![]()
хаххахаха тоест щото имат 10 кеша реал за тях законите не важат? ебати оправданието бате нямам какво да се занимавам повече с теб
бтв самия Киелини е написал ,че според него наказанието за Суарес е ПРЕКАЛЕНО!!
Последно редактирано от cunt : 06-27-2014 на 16:56
L'homme est n
еми не ти започна да намесваш Реал М, аз се чудя що се занимавам с теб от много по-рано.. само погледни колко смешно изглежда това, че намеси в цялата работа пепе.. Някъде да е казано, че това, което той правИШЕ е за поощрение -- е не .. относно оправданието - нали знаеш, че силните са винаги по-подпирани.. преди бяха Барса, сега са повече Реал, след време ще са Лудогорецпогледни далееече назад - БКП - ЦСКА .. ама кво ти разправям аз, ти повече разбираш явно....
намесих Пепе ,защото всички знаем за грубите му влизания и след които го наказват с 5-6 мача ,а той пича прекратява кариери на други футболисти..нямам нищо против Реал Мадрид ама ти се засегна като 15 годишна пикла в цикъл
и кво ми намесва и българския футбол хахаха луд луд
L'homme est n
абе кой се е засегнал, ти си засегнатия, че явно са "опетнили" любимото ти отборченека за всички правилата са едни и същи, ама нищо не каза колко пъти вече едно и също се говори за Суарез - направо двее трии четирии и така до сто нали муахуах Еми ти кой сомалийския ли футбол ти намесвам, аз доколкото знам сме българи, живеем в България, нека говорим за нашата си действителност, понеже сме преки свидетели.. И леко така с грубия език, не си предавай такава важност
Тия груби влизания са преди 3-4 години, тая година един червен картон имаше, с Германия 2рия - а сега след като толкова разбираш - тоя картон имаше ли го а ? ахахах абее ощипан
абе ти не четеш ли кво пиша?? нека си го накажат Суарес ако искат и за две години ,но само да не играе мачове за Уругвай ..клубния му отбор няма нищо общо в случая. По-добре да не намесваме българския футбол ,че темата ще стане 100 страници
L'homme est n
Абе мен ме е яд, щото той беше единствената конкуренция на Меси & CR7 за Ballon d'Or .. Другия е Робен, ама някак си въобще не е постоянен .. Иначе сега от футбол на тенис - Григор пада засега![]()
то тая година изобщо няма футболист ,който да заслужава златната топка ако ме питаш мен..
най-добре на Рамос да я дават ,че благодарение на него спечелихте Десетата
L'homme est n
Много слабо световно за него, няма начин .. Някой от шампиона на СП ще е, защо не и някой от вратарите да излезе на 1во .. ОЧОА ахах
Eagle 123, на аватара да не си случайно едно от двете момчета?![]()
Мила ми ВуК, това твое откритие трябва да бъде посочено като световнопризнато постижение .. Уау каква случайност, дааа, поне едно от момчетата съм аз, е все още нямам двойна самоличност![]()
Ами аз все пак да си питам, хаха.. Ментето или Николай?![]()
Кой по-добре от двама ни познаваш, щото така като те гледам такава от Враца, на 19 уау ;Д Иначе по-неизвестния съм