.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Red.Corp Виж мнението
    Снощи бях поканен на гости на един от най-добрите ми приятели. В началото всичко беше супер. Занесох им бутилка червено вино, седнахме, хапнахме, говорихме си, пийнахме... съвсем нормална вечер. И както всичко си вървеше като хората, изведнъж забелязах, че жена му бе започнала да го засипва с провокативни и обвиняващи погледи, като в тях сякаш имаше притаен гняв. Сякаш искаше да го накара да побеснее, като го прави само с поглед. Явно си мислеше, че не съм забелязал и не се спря. Стана ми неловко, за това им казах, че ще отида на терасата да изпуша една цигара, че ми е станало тежко. Излязох, запалих си цигарата, когато ненадейно дочух техният разговор, който се състоеше от следното:
    Тя: Ето, снощи пак закъсня...за какво си правих труда да приготвя вечеря?
    Той: Имах работа, трябваше да остана, имаше много документи.
    Тя: Да, естествено, ти и твоята работа... все с това се извиняваш.
    Той: Не се извинявам, все пак работата ми е да нося пари в къщата.
    Тя: Да, виждам. Дани непрекъснато хвали мъжът си, как бил повишен. Той, дето работи когато си поиска.
    Той: Повишението не е всичко, скъпа.
    Тя: Да добре, но поне е нещо.

Честно казано ми писна да ги слушам, затова реших да вляза да прекъсна разговора и да им пожелая лека вечер, с извинението че трябва да се прибирам, защото имам работа рано сутринта. Изпратиха ме и така приключи вечерта.
    Та така... дроплата, която не работи и прекарва всеки божи ден с приятелки по кафенета и молове смее да държи сметка на моя авер.. че и да го обвинява...

Що за пре**ано държание е това? То бива наглост и безочие, ама това е.... Чудя се, дали да седна да си поговоря с моя човек и да се опитам да му отворя очите за истината и да се опитам да го оттърва от тази пиявица, но не знам дали имам правото да се меся в неговия живот... ако може да се нарече така. Как мислите вие?
    Приятелю, това е било начин, по който са се опитали да се почувстваш неудобно и да си тръгнеш, защото или на жената или и на двамата им е писнало да седиш в тях. Повярвай ми никой не обича да се разправя пред други хора, така че да му лъснат семейните проблеми. Не е случайно, че си дочул разговора. СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ си гледай часовника и си тръгвай по-навреме, защото и на мене да ми кесне някой у нас до късно, не ще му намекна, а направо ще го изгоня. (просто си улучил възпитани хора, които са се опитали по деликатен начин да те изритат от техния дом, защото ти сам не се сещаш да си тръгнеш). Ако не ми вярваш ги попитай и те ще си признаят!
    Последно редактирано от didi_marin0va : 07-18-2014 на 11:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си