.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Така е, и по-голямата част от официалните документите на ЕС изобщо не са френски, неее. В световната политика и дипломация този език също не се използва.

И това за Канада изобщо не е вярно. В Квебек, най-голямата канадска провинция и втората по население и икономическо развитие, френският е официален език.

И накрая един съвет към Цветомир - започни с испанския, френският ще те озори доста и само ще си създадеш негативни емоции от и спрямо него.
    'Щото нали знаеш, сигурен си, че ще стане политик/дипломат и всичките му документи ще са на френски, плс. В Канада, да - говори се(все пак на 1/3 мисля, че им е баш роден), ама той едва ли ще мръдне от тук в близките години(освен ако не му се отвори възможност, което пожелавам на всеки офц.), заради ученето. Иначе си прав, че френския е зор. И аз все още си държа на думата - немски според мен е най-добре.

Пък аз ако трябваше да избирам м/у тия езици, тъй като имам малък опит с два от тях, щях да ги захвърля и да прелетя чак то Китай. ЛейдиДи си е доста права.

ПС; Лейди, доста си назад с инфото. Ъпдейтвай по-често.
    *сън*

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    ПС; Лейди, доста си назад с инфото. Ъпдейтвай по-често.
    Бях заета да следя "Съдби на кръстопът" )))

Какво се случи с тоя сериал тука? Някой да ме упъти към някоя тема?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си