- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора, телефони, излизания, социален живот, а-у...
Абсолютно съм съгласна с първото твърдение! За второто имам известни колебания. Мисля, че има още над какво да поработиш. А колкото до вариантите - препоръчително е да заложиш на трети. Мога да ти преподам няколко урока, виждам, че имаш нужда. :/
I`m trying to make your dreams come true...
dali sled prerabotkata na invoker trqbva da digash q nad chetvyrti level ili direktno da minesh na qw build s edin point na e
ili pyk taka modernoto eq da si ostane prosto da max-vash q zashtoto defakto qqq se gubi po tozi nachin
dali we nqma da stane moderno kakvo e tvoeto xpertno mnenie po vyprosa
Мнението ми е, че щях да заспя след прочитането на първия ред. К`ви са тия тъпотии, бе, джанъм? Недей така, че пак се почувствах стара. Аз мога да играя само Conquiztador.
I`m trying to make your dreams come true...
Кое му е забилото ли?! Това да излезеш с приятели и да не обелиш и дума, а само да си ровиш телефона. Най-малкото е неуважително към останалите, а щом си излязъл с тях, се предполага, че имате някакви приятелски взаимоотношения.
Разликата между спорта и комп. игра? Ти сериозно?! Едното поне е в реалния живот, контактуваш с реални хора лице в лице и се поддържаш здрав/не става въпрос за професионалния спорт/. Каква е разликата дали с теб ще може да се говори само за спорт или само за игри? В това отношение е почти едно и също, но пак почти, щото за спорт може да се говори с много по-широк кръг от хора, които може и да не са спортисти.
А обясни ми, може ли нормален човек да знае, че утре има изпит и въпреки това, довечера да седне да играе LoL до 6 сутринта?! Такъв човек е най-малкото безполезен. През повечето време е неадекватен/разсеян, няма мотивация за нищо, дори и да излезе, мисли само как ще се прибере и ще седне да играе.
Аурис, разбирам как може игри/курсове/книги да са ти по-интересни и приятни от дадени хора. Но не мисля, че може да се живее без нормална фейс-ту-фейс комуникация години наред. Без споделяне и съпреживяване на емоции, без привързване, секс и прочие.
Дефинирай забило/жалко и сигурно ще намеря валиден аргумент за тяхна страна. Струва ми се, че антракса се справи нелошо с това, въпреки че се изрази доста субективно и има и други начини да се разгледат абсолютно същите неща.
Проблема е, че аз поне не се интересувам от това доколко нечие поведение пасва на забило/жалко и повечето такива категоризации. Не само че тези категоризации са често сами по себе си субективни и с много "скрити"* фактори; поначало функцията им е "политическа" и да ни постави в позиция възможно най-добра за нас самите, според еволюционната дефиниция за това (базирам се на еволюционна психология), и това често се разминава с целите ни реално и с това което искаме да искаме.
Избягвам да играя игри, но не виждам хората които ги играят като с някакъв минус, освен може би "прокрастинатори" (за което самите те биха се съгласили ако е така). Възможно е и да е жалко/забило наистина, но това не ме интересува.
* Например надали някой би видял идола си като жалък, даже да прави нещо жалко; но няма да каже че не е жалък защото му е идол, а ще потърси някакво извинение.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
^Съзнаваш, че нищо не каза, нали ?
Антракс, да разбирам, че е забило да играеш игри, защото не можеш да разговаряш с приятелите си на техните теми и защото няма директен позитивен ефект върху здравето ти ? А и също така не е толкова популярно, колкото ритането на топка.
Добри аргументи да наречеш някого жалък, лол. Да ти дам моето определение ?
Мисля че казах доста, защо пък нищо?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ауриса му е закърнял гъза на стола пред компа, щом свързва спорта с гамените и не вижда, кое му е полезното
ми стои си у вас и ще си играеш на ..тая дота разбира се
така няма да намериш хора с които да си говориш още дълго
Само не разбрах, спорта се счита за лош, защото има гамени които 'уж' спортуват? Ако наистина това ти е мнението умри в пожар, сериозно
the game
клизматроник, а да ти серем на устенцата може ли ?
ауриса докато му закърнява гъза на стола пред компа се научи да моделира, ригва, анимира, рендва и се оправя със софта за виз. ефекти и ако му дойде на зор ще си извади един деморийл и ще си намери работа на 2 бинки месечно за 0 време. толкова за ауриса.
не това имах предвид, но ти благодаря за включването. прекрасно илюстрира защо намирам писаниците в темата за пълна подигравка. Замести спорт с игри тук :Само не разбрах, спорта се счита за лош, защото има гамени които 'уж' спортуват? Ако наистина това ти е мнението умри в пожар, сериозно
@string - защото ме интересуваше тъкмо *не-обективното* мнение на писалите. Откровено казано не ме ебе особено темата - просто си вадя изводи за писалите. Което забилата ми особа намира за учудващо интересно. Ако исках да ми обясниш как хората стигат до подобни умозаключения щях изрично да те помоля. Знам че можеш ^^През повечето време е неадекватен/разсеян, няма мотивация за нищо, дори и да излезе, мисли само как ще се прибере и ще седне да играе.
И ме дразни фактът, че някви индивиди, прекарващи 80% от свободното си време в безцелно скитане по улиците, безпредметни разговори и киснене по пейките, и чиито цели в живота се свеждат до това да си вземат заверката и изпита с 4ка, са си въобразили, че имат моралното право да инструктират околните в адекватно социално поведение.
Точно толкова адекватно е, или поне аз така виждам нещата, да си висиш у вас пред компа или да циклиш в телефона, колкото е да топлиш дивана в някоя дупка и да се наливаш с етанол.
Последният човек съм, който ще тръгне да упреква някого в нещо, но като почнат да се сипят водопади от лайна ми влиза малко под кожата.
@deadlock явно може. и не съм казвал, че не излизам (а може и така да е излязло ддз) - просто излизам като ми се излиза, което се оказва рядко.
Честно казано аз пък не мога да разбера хората като 50% от вас, понеже съм 100% сигурен, че сте 24/7 пред Facebook... Това Facebook-a голяма тъпня.... Там влизам само за да си препиша домашното или да си уредя среща ... 10 минути на ден МАX....
BTW Аз съм от тези така наречени "Геймъри" и аз играя игри за фън не за пари или каквото и да е ... Има но има много прости 12-15 годишни, които даже и секс да им се предложат ще го откажат, за да могат да си "доиграят" играта на LOL.....
Мен най-много ме дразнят тея "футболягите"... 99% от тяк са прости като налъми и са избягали от гората............
Разбирам ги на 100%, че са ултра увлечени към футбола, както аз към игрите, ама те 24/7 "тоя вкара" "оня вкара"...
За мен футболът е : 22-ма идиота гонещи една топка... Поне в игрите има малко логика и ако започнат да се правят турнири на симулаторните игри, ще бъде много по-добре...
Кажете ми наистина, колко пари според вас са вложени в сегашното световно ?
Последно редактирано от aaster23 : 06-13-2014 на 15:41
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
dagger, vod, hex + orchid, shiva + ss/ / iw / mt / db / emp / tornado / fs / = team fight 5 vs1 owned.
Unless bkb..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 06-13-2014 на 16:28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.