.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 136

Hybrid View

Мега фен
    Уточни за какво трябва да говорят според теб в такъв случай.
    С мен ако излезеш темите ми на разговор се изчерпват с комп. графика, някой и други филм и Дота.
    Не друсам, мега скука ми е по клубове, 99% от познатите ми не мога 2 думи да вържа с тях на тема, която ме вълнува ;
    Не знам при теб как е, но моето обкръжение представата им за добро прекарване е да се забият някъде, да се напушат и да се приберат. Или да отидат на концерт, да се напушат, напият и да се приберат. Или да отидат в някое заведение, да се напушат, напият и приберат.
    Разговорите се въртят около деградантските истории на околните, няк'ви подмятания по адрес на общи познати, клюки, таратайки и дървено философстване (естествено върви си ръка за ръка с напушването).

Та ако ти си от тези - к'о да си кажа с теб ? Стерадиан знаеш ли какво е ? Не, нали Ми ... ще си гледам телефона.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    и Дота.
    ти да видиш
    шо не казваш

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ти да видиш
    шо не казваш
    шо съм слаб хаха

Dreadlock, наистина не знам как да ти отговоря на въпроса. Допреди 2-3 години не се прибирах в нас, сега излизам рядко просто 'щото го усещам като загуба на време. Имам си курсове за гледане и са ми интересни точно толкова, колкото на теб някой любим филм или книга. Все пак - вероятно да. С хората, с които контактувам, вероятно бих излизал доста по-често, но това няма как да се случи, тъй като са на хиляди километри от мен. А и дори да не бяха - вероятно всеки от тях щеше да демонстрира същото поведение, срещу което се роптае в темата - лаптопа/телефона/таблета и така.

Наистина не зацепвам какъв ви е проблемът. Аз такова нещо бих направил само ако ми се струва по-интересно да си видя фейса от това да си говоря с околните. Невъзпитано или не, би трябвало да ви говори нещо цялата работа.

innciator
    ko re4i ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ko re4i ?
    venge, mirana, puck.. etc sa supporti i iniciatori.. oshte poznati kato DC.. myrzi me da obqsnqvam poveche..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Голям фен Аватара на sifon4o
    С мен ако излезеш темите ми на разговор се изчерпват с комп. графика, някой и други филм и Дота.
    Не друсам, мега скука ми е по клубове, 99% от познатите ми не мога 2 думи да вържа с тях на тема, която ме вълнува ;
    Не знам при теб как е, но моето обкръжение представата им за добро прекарване е да се забият някъде, да се напушат и да се приберат. Или да отидат на концерт, да се напушат, напият и да се приберат. Или да отидат в някое заведение, да се напушат, напият и приберат.
    Разговорите се въртят около деградантските истории на околните, няк'ви подмятания по адрес на общи познати, клюки, таратайки и дървено философстване (естествено върви си ръка за ръка с напушването).

Та ако ти си от тези - к'о да си кажа с теб ? Стерадиан знаеш ли какво е ? Не, нали Ми ... ще си гледам телефона.
    тука възниква въпроса защо ти е такова обкръжението ? :Д
    the game

Мега фен Аватара на an7raks
    Разговорите се въртят около деградантските истории на околните, няк'ви подмятания по адрес на общи познати, клюки, таратайки и дървено философстване (естествено върви си ръка за ръка с напушването). Та ако ти си от тези - к'о да си кажа с теб ? Стерадиан знаеш ли какво е ? Не, нали Ми ... ще си гледам телефона.
    И около мен е горе-долу същата картинка... Само дето с някои от компанията имаме доста общи преживявания и простотии и все се намира за какво да разменим лаф. Като усетя, че повече няма какво да си кажем, си заминавам и това е. За мен е по-добре да се видя с някого за час, но да говорим/правим нещо, отколкото да кибичим 5 часа на кафе, пък да си кажем само здрасти и чао.
    Колкото и да са малко интересните за теб теми, винаги можете да си говорите общи глупости и да си изкарате готино...
    Всъщност, точно заради това, че повечето от компанията станаха някакви тревоманчета и вече нямаме какво да си кажем, не сме се виждали повече от седмица...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си