- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Хора, телефони, излизания, социален живот, а-у...
Уточни за какво трябва да говорят според теб в такъв случай.
С мен ако излезеш темите ми на разговор се изчерпват с комп. графика, някой и други филм и Дота.
Не друсам, мега скука ми е по клубове, 99% от познатите ми не мога 2 думи да вържа с тях на тема, която ме вълнува ;
Не знам при теб как е, но моето обкръжение представата им за добро прекарване е да се забият някъде, да се напушат и да се приберат. Или да отидат на концерт, да се напушат, напият и да се приберат. Или да отидат в някое заведение, да се напушат, напият и приберат.
Разговорите се въртят около деградантските истории на околните, няк'ви подмятания по адрес на общи познати, клюки, таратайки и дървено философстване (естествено върви си ръка за ръка с напушването).
Та ако ти си от тези - к'о да си кажа с теб ? Стерадиан знаеш ли какво е ? Не, налиМи ... ще си гледам телефона.
шо съм слаб хаха
Dreadlock, наистина не знам как да ти отговоря на въпроса. Допреди 2-3 години не се прибирах в нас, сега излизам рядко просто 'щото го усещам като загуба на време. Имам си курсове за гледане и са ми интересни точно толкова, колкото на теб някой любим филм или книга. Все пак - вероятно да. С хората, с които контактувам, вероятно бих излизал доста по-често, но това няма как да се случи, тъй като са на хиляди километри от мен. А и дори да не бяха - вероятно всеки от тях щеше да демонстрира същото поведение, срещу което се роптае в темата - лаптопа/телефона/таблета и така.
Наистина не зацепвам какъв ви е проблемът. Аз такова нещо бих направил само ако ми се струва по-интересно да си видя фейса от това да си говоря с околните. Невъзпитано или не, би трябвало да ви говори нещо цялата работа.
ko re4iinnciator?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И около мен е горе-долу същата картинка... Само дето с някои от компанията имаме доста общи преживявания и простотии и все се намира за какво да разменим лаф. Като усетя, че повече няма какво да си кажем, си заминавам и това е. За мен е по-добре да се видя с някого за час, но да говорим/правим нещо, отколкото да кибичим 5 часа на кафе, пък да си кажем само здрасти и чао.
Колкото и да са малко интересните за теб теми, винаги можете да си говорите общи глупости и да си изкарате готино...
Всъщност, точно заради това, че повечето от компанията станаха някакви тревоманчета и вече нямаме какво да си кажем, не сме се виждали повече от седмица...