Здравейте нова съм в форума , извинявам се и ,че не пиша много грамотно.
Моят проблем може би ще ви се стори много лигав и глупав. От както тръгнах на училище все си бях дебела ,но отначало не ми пречеше имах много приятели ,бях наистина много много щастлива. После се наложи да се преместя в друг клас към 5 клас и там нещата се развиха зле бях убиждана заради външния си вид ,казваха ,че имам хубаво лице ,но съм свиня и сякакви такива неща. Лятото след 7 клас реших да се променя за да не се повтори с новия ми клас. Цяло лято гладувах ,ядях по 100 калории на ден и се съсипвах с спорт и разбира се имаше много бърз и "хубав" ефект. Идеята ми беше да ям мн малко ,а после когато достигна желаните от мен кг да започна бавно да добавям повече храна ,а не да се тъпча. Та както и да е с течение на обстоятелствата до следващото лято отново бях дебела. Висока съм 165 и тежа 60-65кг (варира)
не е свръх тегло ,но не е красиво . Преди 1 месец отново гладувах и бях стигнала 57кг , забелязах,че тогава и самочувствието ми бавно се вдигна и сега отново съм си "аз" ,но не съм щастлива,защото това не е начина ,знам и както се случва всеки път става нещо и отново развалям гладуването си и качвам много по-вече кг. Но някак си,единственото нещо което мисля ,че ще има ефект при мен е строгото гладуване ,но не е здравословно ,а наскоро почнах и да пуша и когато ми се пуши ,но не мога да излеза ,започвам да ям и то предимно сладки неща.
Моля ви дайте ми съвет и да знам,че всичко това е смешно .
ПС: На 16 съм ,ако има някакво значение.