- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какви морски свинчета да си купа <3
<3
Хах, розетките са зли - един път почти ми отхапа пръста едно такова. Тия дългокосместите са като ходещо мъничко Йети. :3 А пък тия другите не ги знам даже какво представляват. Снимка може ли?
Защо ще даваш пари за плъхове? Просто слез в мазето на средностатистическа панелка...
щастливи змии от щастливи котета
те и нашите вкусни прасета на мезета да им завиждаш ли. :Д
Орлици, вълчици
а кой яде врабчета, папагалки, гълъбици?
за вкусното ще има желаещи ест
и за всяка релса също
Отвратителни сте.
Аз имах розетка, много ми допадаше, че е такова рошаво! Ама и гладко да беше, наполовина гладко и наполовина рошаво, пак щях да си го обичам много. Какво значение има? Отиди в магазина и ги огледай - това, което ти "проговори", е твоето.
Гледам трето поред. Както пантерата каза, отивай в магазина, винаги има едно от всички, което се различава от другите - то е твоето. На мен все се случва да купя, това което най-много бяга в клетката, бута другите, вре се навсякъде... Тези животинки са кротки по природа. Дори да си купиш най-палавото от цялото котило, давам ти гаранция, че поразии няма да ти направи. Не бягат, стоят си в клетката, не хапят, не дерат, ядат доста...
Пхахаха. Що бе! Първото си го купих на 13, второто на 19, третото преди 3 месеца![]()