.

Виж резултатите на анкетата: какви

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • розетка

2 33,33%
  • ангорско

2 33,33%
  • гладкокосместо

2 33,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 63

Hybrid View

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Пхахаха. Що бе! Първото си го купих на 13, второто на 19, третото преди 3 месеца

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Пхахаха. Що бе! Първото си го купих на 13, второто на 19, третото преди 3 месеца
    Погребала си 2 невинни животинки... :/
    Мите, нали си някакво природозащитниче, я ми разясни защо измъчвате животинките, като ги държите в клетка до живот? Щото при хората доживотната присъда е най-тежка...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Мите, нали си някакво природозащитниче, я ми разясни защо измъчвате животинките, като ги държите в клетка до живот? Щото при хората доживотната присъда е най-тежка...
    Личи си колко си запознат с морските свинчета и нуждите им.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Личи си колко си запознат с морските свинчета и нуждите им.
    Е, просветли ме, де! Клетката, предполагам, им е основна нужда... В природата само в клетки седят...

anonymous895156
    Guest
    Е, просветли ме, де! Клетката, предполагам, им е основна нужда... В природата само в клетки седят...
    надявам се да се шегуваш
    Одомашените морски свинчета са опитомени преди близо 7000 години от някакви южноамерикански племена, за толкова време са се променили из основи и не могат да оцелеят в дивата природа дори ден. Не ги бъркай с кучетата и котките.
    Естествено, малка клетка и само морско свинче, което излиза рядко от нея, си е грозна картинка.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    надявам се да се шегуваш
    Одомашените морски свинчета са опитомени преди близо 7000 години от някакви южноамерикански племена, за толкова време са се променили из основи и не могат да оцелеят в дивата природа дори ден. Не ги бъркай с кучетата и котките.
    Естествено, малка клетка и само морско свинче, което излиза рядко от нея, си е грозна картинка.
    А знаеш ли с каква цел са опитомени от тези племена?
    Ми, те и прасетата, кокошките, овцете и козите са опитомени... Нали ми обясняваше как било по-хубаво едно животно да го няма, вместо да го използваме и да "страда"?

anonymous895156
    Guest
    А знаеш ли с каква цел са опитомени от тези племена?
    Ми, те и прасетата, кокошките, овцете и козите са опитомени... Нали ми обясняваше как било по-хубаво едно животно да го няма, вместо да го използваме и да "страда"?
    Знам защо са опитомени и това е ужасно :Д важното е, че тази практика е приключила и стопаните на морски свинчета в днешно време не закусват с тях
    Вадиш непробиваема логика, както обикновено. Наистина е по-добре за едно животно да не съществува, ако ще се използва от хората за безсмислени забавления, храна и т.н. и няма да бъде щастливо, в случая обаче нито ще готвя бъдещите две свинки, нито ще ги поставям в неприятни за тях условия, точно обратното. Не мислиш ли, че едно домашно животно може да се чувства добре, ако за него се полагат необходимите грижи и му се отделя достатъчно внимание?

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Погребала си 2 невинни животинки... :/
    Стигааааааааа деееееееееееее...
    Ужасен си... Двете преди починаха от старост, знаеш ли колко ми беше тежко? Затова си купувам ново...

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Стигааааааааа деееееееееееее...
    Ужасен си... Двете преди починаха от старост, знаеш ли колко ми беше тежко? Затова си купувам ново...
    Това не са негри, че да си купуваш нови... Имай малко човечност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си