.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Анорексия

Unhappy Анорексия

Искам да попитам някой имал ли е анорексия или пък да има познат,който има анорексия.Какви са симптомите в началото?Знам,че в интернет има много за анорексията обаче в всеки сайт пише различно :/ Вече повече от 3 месеца след като ям ми става гадно и повръщавам храната,това е при всяко хранене и си мисля дали и аз имам анорексия,страх ме е да отида на доктор и също така ме е страх от това,което той може да ми каже.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    на колко години си, колко си висока, колко тежиш? изпитваш ли вина, когато се храниш? имаш ли апетит? как изглежда дневното ти меню?

анорексията е преди всичко психическо заболяване.

Супер фен
    Изпитваш ли вина, когато се храниш?
    ??? :O

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    Вече повече от 3 месеца след като ям ми става гадно и повръщам храната,това е при всяко хранене...
    Осъзнаваш ли ,че това не е нормално? Мислиш ли се за дебела? Предизвикваш ли повръщането с ръка? Какво си хапна за последно с желание?

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ??? :O
    ???

Супер фен
    Да изпитваш вина, защото се храниш???????

da, sluchvalo mi se e

Супер фен
    da, sluchvalo mi se e
    Колко тежиш и колко си висока, че да пишеш "случвало ми се е"?
    И защо ве, момиче, защо кутията ти за лични е препълнена...?

На 21 съм,160 висока и 46кг. Не мисля,че изпитвам вина когато се храна И да,имам апетит.А за менюто ми де да знам всеки ден е различно.Ами мисля,че не е нормално,малко се мисля за дебела ама съвсем малко.Не предизвиквам повръщане с ръка,за последно хапнах с желание салата,пица и сладолед.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Мега фен Аватара на Dagichka
    като за 21-годишна ми звучиш доста неинформирана или по-скоро отказваща да приеме реалността. щом не предизвикваш повръщане сигурно нещо в организма ти не е в ред, не си ли се замисляла, че така си креташ? или е на психическа основа, или имаш друг проблем, но не виждам как ако всеки път повръщаш в момента би имала сили да пишеш тук..
    Последно редактирано от Dagichka : 06-12-2014 на 19:15

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Това отношение ми се струва несериозно.

Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    На 21 съм,160 висока и 46кг. Не мисля,че изпитвам вина когато се храна И да,имам апетит.А за менюто ми де да знам всеки ден е различно.Ами мисля,че не е нормално,малко се мисля за дебела ама съвсем малко.Не предизвиквам повръщане с ръка,за последно хапнах с желание салата,пица и сладолед.
    ти сериозно ли? ебаваш ли се с нас? о.О
    нищо ти няма

Не съм се замисляла,че така си ''кретам''. Пък и не се ебавам. Просто реших да пиша и да попитам но явно не се получи.И да,имам сили да пиша какво толкова?Това,че съм повръщала не значи,че аз нямам сили за нищо.Замисли се малко.

Супер фен Аватара на RiB
    Според мен имаш язва.

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    doctorproblem.net ...

можеш да имаш гастрит или нещо такова но в никакъв случай не е анорексия, отиди на лекар нищо толкова страшно няма да ти каже

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако повръщаш наистина всеки път веднага след ядене дефакто организмът ти няма време да си извлече нужните му неща от храната за да се поддържа, оттам това значи, че няма как да си окей примерно? в такива случаи се вливат системи с хранителни вещества и тн., не говори като не си запозната.

много си зле
    от толкова информация навсякъде, и важна тема по - горе за анорексията, толкова ли не разбрахте, че тези болести са на психична основа и ако си наистина болен, си вманиачен в идеята за отслабването?не е въпроса колко тежиш, чак не мога да разбера къв ви е мерака да се изкарвате анорексици; то не е далече от ума, замисли се малко.
    и между другото ако от три месеца си повръщаш храната досега да си в болница на системи/ да си умряла от дехидратация.

Нямаш анорексия,нещо друго предизвиква повръщането, иди да се прегледаш.

Трябва ти гастро-ентеролог, но върви първо при личния си лекар и му обясни.
    И да, слаба си. Почни да тренираш на фитнес, качи някое кило до 50 примерно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си