- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектно тяло
Здравейте,
Аз съм на 14 години и съм 55 килограма 170 висока.
Мерки на тялото:
крака: 35см/40см/47см/51
гърди:80/76/85см.
талия: 76см
Ханш: 87см
Въпросът ми е дали тялото ми е поне поносимо или е много зле.
Днес съм яла:
Активия закуска
Бутче 50 гр.
Бонбони 3
Парче торта
Колко горе долу калории са това и трябва ли да започна да се храня по-малко? Благодаря предварително![]()
Какво, да не би да очакваш да завалят мнения колко си перфектна... скрий се
Храниш се малко и с говна..
на 14 години мисли за училище, не за диети.. Храни се нормално, пък ако не се харесваш - спортувай..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Очакваш непознати, които не са те виждали, да ти кажат дали изглеждаш добре? Сериозно??![]()
Бтв не знам колко е вярно, но чух, че от диетите можеш да си причиниш развитие на рак, защото се ограничаваш от видове храни, които не позволяват на раковите клетки да се множат.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Те т'ва е да си ппросиш комплименти. Пък и тялото ти не е перфектно (до колкото може да се прецени без да сме те виждали), а храненето ти е покъртително.
С тия 10 см разлика от талия и ханш не си и близо до перфектното женско тяло.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Активия, бонбони, торта - само захар..празни калории. Научи се да ядеш правилно а не да питаш за калории