- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя ли?
здравейте
Аз съм на 15г. имам връзка от скоро с момче на 20г. . Въпроса ми е нормална възраст ли е или съм твърде малка
според мен НЕ. +2-3г разлика гледай макс.
И аз смятам, че си малка още. И не го прави, ако той иска, а ако ти самата го искаш/не заради него, а за себе си/.
Поредното тъпо лапе дето си е хванало батко да се фука пред съученичките и да я возят с колата.
Не, но не заради разликата в годините, а защото питаш нас. Следователно още не си готова. Не бързай. Направи го, когато ТИ се чувстваш готова, а не защото хората от обкръжението ти са го правили.
А защо реши, че като се хванеш с батко, ще иска само да се оглежда в красивите ти очи?
Колкото по-голям, толкова по-разгонен и ... има и изключения де ама.... Не...
От колко време сте заедно?
Ау, бау! Да не те ухапе, внимавай!
А, шегичка. Идва ми нещо да ти кажа, но ще се въздържа към добрия тон. Гледай си училището, пиленце златно! Цял живот ще правиш секс, за къде бързаш?
Няма как да ти кажеме дали е нормална връзка зависи си от човека с който си
Питай майка си.
Направи го, когато се чувстваш готова и когато го искаш, а не когато някое гадже те "накара". Хубаво е да си сигурна, че не е с теб само заради секса. Годините нямат особено значение.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това, че се допитваш до нас води до един извод --> НЕ !
Явно му нямаш доверие достатъчно, от малко време сте заедно или те притиска - ти най-добре си знаеш. Не бързай, за да не съжаляваш. Ние как да ти помогнем? Една анкета освен ''ДА'' или ''НЕ'' ако те устройва хаха ;д Щом си се хванала с баткото, значи можеш и сама да прецениш.