Здравейте. Не знаех за раздела''любов'' или за раздела ''секс'' е темата, но ми звучи по логично да е за тук. Първо едно малко въпросче : Расист ли си? Е, ако си по-добре недей да четеш по надолу. И така да се върнем към историята ми. Аз съм момиче на 17. Под моя апартамент от около година живеят турци, който са студенти. Преди 2 дена се возих с един от тях в асансьора и наистина е мноооого готин. БУКВАЛНО. Не знае добре български, но пък се оправя с английския, защото учи медицина на английски. Аз също се оправям с английския, така че езикова бариера няма. Нещото, което ме притеснява е това, че е турчин. Все пак всеки народ си носи славата. Турците са подли, циганите крадливи, българите са гостоприемни, французите са романтични и т.н. Другите турци, с които живее са си бая черни и грозни, но не и той. Другото нещо, от което се притеснявам е, че често крещят и се чуват да пищят жени. Пропуснах да кажа, че са на квартира. И така, чудя се дали следващия път, когато се засечем във входа да се запознаем и да му предложа да пием кафе или нещо подобно. Все пак има изключения. Може би не пада под общия знаменател, с който се славят турците.