Няма да изпадам в подробности ще си призная това, което стана. Първият път, когато правих секс с брат ми нашите бяха на работа. Спим попринцип в различни стаи, но тогава баща ми правеше ремонт в стаята на брат ми и брат ми трябваше да се измести да спи в моята стая. В моята стая трябваше да спим на едно легло, защото в нея има само едно голямо легло. В леглото бях нощница а брат ми спи по слипове. Бързо заспахме. На сутринта, когато нашите вече бяха заминали аз го пипнах по пениса и усетих, че е много надървен. Тогава се излежавахме. Тогава той каза, че съм палавница и, че това е нередно. Аз му казах да не си гей? Той тогава замълча, но с тези думи той нямаше, как да не прави секс с мен. Аз станах и набързо отидох до тоалетната. След това влязох и свалих нощницата си пред него и му казах да го направим. Той отново отказа, но аз почнах да го целувам първият път се дръпна но след това почна и той. Стигна се до секс. Провихме го без презерватив. Така свикнахме да го правим. Така се случи, че съм бременна. Засега само двамата знаем, но скоро ще научат и наште и то много скоро. Сега те са на гости и е добре, че ги няма. Какво да правя? Аборт ли или да родя?