- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ми е
Без да увъртам, една приятелка ми каза, че било много хубаво и приятно да си вкарваш пръсти отпред и взех, че опитах. От началото ме боля, но мислех, че е просто защото ми е за първи път, но после като си извадих пръстите ми бяха цели в кръв. Има ли възможност да съм си наранила червата. Моля ви се отговорете, на 12 съм и много ме е страх да не е станало нещо.
Bila si devstvena i si razkusala himena ni6to ti nqma tova e suvsem normalno![]()
Въобще защо пипаш там, като дори не знаеш за какво ти е тая дупка.
Споко, девствена си (поне за мозъка ти), с пръсти не се брои. Обаче кажи на вашите да те заведат да те прегледат. Кажи им че докато си се мила, нещо си бръкнала и си видяла кръв. Иначе ако скриеш и после разберат, върви им разправяй че не си правила секс.
Не червата, ами хранопровода чак си си наранила. От 12 годишни ли почнахте да си бъркате, бе?
Според мен си си наранила мозъка. Съжалявам необратимо е и ще останеш тъпо парче за цял живот.
Не бе,наранила си пръста и тече кръв от него!![]()
Както казаха и преди мен, разкъсала си си химена, или поне си го "закъсала", ако мога така да се изразя. Нищо не е станало, само дето след време ( надявам се, поне 3 - 4 години ), като решиш да правиш секс, може и да няма кръв.
П.п. не мога да повярвам, че 12 годишно момиче си "бърка".... колкото и изтъркано да звучи, аз тогава още с кукли си играех. И не се бъзикам. И през ума не би ми минало да си вкарвам пръсти където и да било, понеже някоя си приятелка ми била казала че е много готино....
НЕ слушай троловете. За да изгубиш девствеността си:
1.Практически - Трябва да правиш секс с някого
2.Фактически - На това място трябва да влезе нечий бастун