.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Какво ми е

Стефито
    Guest

Какво ми е

Без да увъртам, една приятелка ми каза, че било много хубаво и приятно да си вкарваш пръсти отпред и взех, че опитах. От началото ме боля, но мислех, че е просто защото ми е за първи път, но после като си извадих пръстите ми бяха цели в кръв. Има ли възможност да съм си наранила червата. Моля ви се отговорете, на 12 съм и много ме е страх да не е станало нещо.

Bila si devstvena i si razkusala himena ni6to ti nqma tova e suvsem normalno

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Отишла ти е девствеността

Цитирай Първоначално написано от Стефито Виж мнението
    една приятелка ми каза, че било много хубаво и приятно да си вкарваш пръсти отпред
    Излъгала те е. Ако ти каже че е много хубаво и пръсти отзад, да знаеш че пак те лъже.

Въобще защо пипаш там, като дори не знаеш за какво ти е тая дупка.

Мега фен Аватара на baby_baby
    е вече не си девствена

Споко, девствена си (поне за мозъка ти), с пръсти не се брои. Обаче кажи на вашите да те заведат да те прегледат. Кажи им че докато си се мила, нещо си бръкнала и си видяла кръв. Иначе ако скриеш и после разберат, върви им разправяй че не си правила секс.

Не червата, ами хранопровода чак си си наранила. От 12 годишни ли почнахте да си бъркате, бе?

Мега фен Аватара на draid
    Според мен си си наранила мозъка. Съжалявам необратимо е и ще останеш тъпо парче за цял живот.

Drizzy
    Guest
    Не бе,наранила си пръста и тече кръв от него!

Както казаха и преди мен, разкъсала си си химена, или поне си го "закъсала", ако мога така да се изразя. Нищо не е станало, само дето след време ( надявам се, поне 3 - 4 години ), като решиш да правиш секс, може и да няма кръв.

П.п. не мога да повярвам, че 12 годишно момиче си "бърка".... колкото и изтъркано да звучи, аз тогава още с кукли си играех. И не се бъзикам. И през ума не би ми минало да си вкарвам пръсти където и да било, понеже някоя си приятелка ми била казала че е много готино....

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Те другите по на 12 вече спят с мъжки,вие за едно бъркане тука... Не са ли ти много къси пръстите за да се отвориш? ;д

НЕ слушай троловете. За да изгубиш девствеността си:
    1.Практически - Трябва да правиш секс с някого
    2.Фактически - На това място трябва да влезе нечий бастун

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си