- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- суха кожа
Използвам акне аут ,но много ми изсушава кожата. Ще ми препоръчате ли хидратиращ крем.Благодаря ви предварително.
:ДДДДДДДДДДД
Може да си купиш един крем "Здраве", като той ще ти свърши добра работа, а иначе по списанията на Avon и Nivea има много такива продукти. Лично аз препоръчвам "Крем Здраве"И един съвет - не използвай такива кремове... Това "Acne Out" е добремиришеща паста за зъби с екстракти от какви ли не растения ....
Eucerine - aqua porin active (30лв) - много добре хидратира
Как го нанасяте това здраве? Та то направо се иска сила и като краен резултат приличаш на призрак в лицето.
Щом използваш Acne Out предполагам имаш проблемна кожа? http://apteka.framar.bg/30016694/%D0...BA%D0%BD%D0%B5 Малко е скъпичко,но си заслужава(лично мнение).
Нивеа е хубава евтина опция.
Купи си Allermin (зависи къде, но около 14 лв). Винаги ми помага, когато кожата е суха.
Ако Acne out ти изсушава не го ползвай. За пъпки можеш да си направиш домашен разтвар от етерично масло от чаено дърво разредено в базово масло.
Обичам хидратиращата серия Moistfull на Etude House, но трябва да се поръчва по интернет. За сметка на това всичко, което съм ползвала е било невероятно и цените са много достъпни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На Yoghurt of Bulgaria крема с 30% уреа е много добър, 150 мл. за 8-9 лв. и ми спаси кожата зимата, когато беше много суха от студа.
Иначе сега ползвам новия на Биодерма за нетолерантна кожа и също е супер.![]()