.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Ревност...?

Ревност...?

Здравейте

Ситуацията е следната:
    Преди няколко месеца се запознах с момиче, с което в последствие станахме много добри приятелки. Още тогава тя тръгна с момче, което в последствие просто спря да й пише, избягваше да се виждат и не искаше да се показват пред хората. В крайна сметка скъсаха, но тя го попитала дали се държи така заради мен. Естествено, той казал "не" и всичко приключи.
    Преди 3 месеца, започна да излиза с мой много добър приятел, с който преди време имахме нещо, но решихме, че не е добра идея и си останахме дружки. Месец по-късно той скъса с нея с обяснението "не мисля, че нещата се получават, а и тя започна много да се привързва". Дочух, че отново аз съм замесена.
    И оттогава започнахме от време на време да се караме. За дребни неща, но тя все повишава тон. Старая се да подхождам търпеливо и да си премълчавам (което в повечето случаи работи), но ще дойде време, когато вече няма да мога и ще си развалим приятелството, а аз наистина държа на него. Подозирам, че всичко това се базира на ревност, но представа нямам с какво съм я предизвикала.

Та кажете ми какво да правя......

Мега фен Аватара на 102
    в нея е проблема
    или лесно се привързва и става досадна
    или им е само за секса
    /или и двете/
    колкото по-бързо го осъзнае толкова по-добре за нея и респективно за теб

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Лелеле ...доживях да видя Миро да изкаже свое мнение ..без да се държи като задник Ще пия една бира в твоя чест.

Сама си е виновна. Не оправдава техните очаквания.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Поговори с нея

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Може би е от тези момичетa, които сa досaдни нa момчетaтa и не сa способни дa зaдържaт никой до себе си. Дa мисля, че е ревнивa и не сaмо товa - зaвистливa, злобнa и не ти е истинскa приятелкa. Сaмо един комлексaр човек може дa обвинявa другите зa собствените си несполуки...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Само не разбрах за каква ревност става въпрос? Искаш да кажеш, че момчетата я ревнуват от тебе ли?

Miniclubman
    Guest
    Може би си по-красива и затова си мисли, че навсякъде си замесена и заради теб и се провалят връзките. Отдръпни се мъничко и я остави сама да решава всичко. Ще видиш , че след време няма как да и се иска да си замесена.

За съжаление няма как да се отдръпна, защото сме в една компания и момчетата, с които излиза, са ми приятели. Не мисля, че да прекъсна отношенията си с тях заради нея, е добро решение. А и като цяло е свестен човек. Само от време навреме й прищраква нещо.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Явно е доста комплексирана и склонна винаги да обвинява другите за собствените си провали.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Можеш да се отдръпнеш леко настрана от нея, не много очевидно като за начало. После ще видиш как стоят нещата. По този начин имаш вероятност пак да си затоплиш отношенията с нея или просто, ако видиш, че приятелството и към теб не струва няма да станат грозни скандали и сцени. Ти сама каза, че заради нея няма да се откажеш от компанията си.
    Аз бих я държава по-настрана.

А може би вашето приятелство не е толкова голямо колкото ти си мислиш Попитай я защо се държи така .. ако ти си по красива и тя винаги иска да се конкурира е съвсем нормално но това вече не е приятелство при тези обстоятелства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си