.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Question ДА МУ ПРОСТЯ ЛИ ? НА НЯКОГО СЛУЧВАЛО ЛИ МУ СЕ Е ?

От година и 6 месеца съм с едно момче. Уж сериозно ...
    Преди два дена се скарахме. Вървяхме по тротоара, някъде към 4 часа след обяд. Скарахме се защото той не искаше да правим нищо, тоест просто не знаеше какво иска и аз му казах че ще се прибирам. - за нищо сериозно
    Тогава той ме дръпна силно за ръката (все още ме боли, но не е синьо) и ми каза че няма да хода никъде. След това спорехме и спорехме .. докато той няколко пъти ме стискаше силно. Накрая ме дигна, докато го щипех и удрях, колкото мога. Така и не ме пусна. Занесе ме до едни люлки, усамотени. Аз седнах и му казах че повече никога няма да ме види и че не искам да говора с него и куп други гадни работи. Тогава той стана от другата люлка и ми каза че не му пука и че това няма да стане. Аз през цялото време плаках и виках. Тогава ми наговори някакви обиди(докато седеше прав пред мен). Тръгна да се приближава и аз го ритнах в крака (в коляното отпред), колкото да не ме пипа. Тогава той ме ритна обаче силно.. много силно. Хвана ме за гушата и ме стисна силно.. Не можех да дишам, за секунди. След няколко секунди си махна ръката. Аз не знаех къде се намирам. Той започна да ми се извинява и да ми казва мили работи. Казваше че е сбъркан и че не е искал да направи това и куп други хубави и красиви думи, дори се разплака докато аз плачех.
    До този момент той само ме беше бутал нищо друго, дори и не ме е обиждал толкова много единствено най-много да ми е казвал че съм тъпа.. което не е толкова обидно защото съм блондинка.
    По принцип сме в добри отношения, никога не си е позволявал да прави такова нещо...
    Разбирам че това което е направил е меко казано ужасно, дори все още имам червенини по гушата.. И все пак аз го обичам страшно много и се опитах да му кажа че не искам повече да съм с него, но не мога... не мога да си представя живота без него ....

Или си трол, или с право ти е казвал, че си тъпа
    След това, което ти е направил, трябва да се радва, че не си подала жалба в полицията, а не да се натиска отново да сте заедно. Следващият път може и по-дълго да му отнеме, докато си махне ръцете от теб и да е късно. Може сега да не виждаш живота си без него, но след време няма да можеш да си представиш как въобще си го търпяла това нещо.

Miniclubman
    Guest
    И на мен много ми говореха такива мили работи, реших да му разбия главата и вече слуша. Бягай от такива мила : )

Мега фен Аватара на RapExotic
    А хора нямаше ли наоколо? В 4 следобяд ми е малко странно момиче да вика и да няма кой да я чуе.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от lorry_y Виж мнението
    .. И все пак аз го обичам страшно много и се опитах да му кажа че не искам повече да съм с него, но не мога... не мога да си представя живота без него ....
    Момиче, силно се надявам да не си толкова тъпа, колкото крайния ти извод.
    Бягай надалече.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Естествено, че ще му простиш. Щом няма счупени крайници, значи всичко е наред и те е бил от любов.
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ти сериозно ли?! Кво има да се чудиш, тегли му майните!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    От Перник ли сте? Ако не сте, препоръчвам ви да се преместите там.
    Welcome to the Jungle...

най-много да ми е казвал че съм тъпа.. което не е толкова обидно защото съм блондинка.
    О, боже!

Явно е прав, че си тъпа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    единствено най-много да ми е казвал че съм тъпа.. което не е толкова обидно защото съм блондинка.

yeah... i got nothing...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тръгни на MMA и след година го пребий.

btw получаваш бонус точки ако следващия път като те души извикаш БАТ ГЕОРГИ ЗАДУШАВАМ САААА
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    НЕ, УНИКАЛНА СИ!
    Обмисляла ли си въпроса с донорство на органи? Може би това е най-доброто което може да направиш с живота си.
    n00bs

Аз навремето излизах с едно момче, което веднъж ме удари... и той така - плака, моли се, страда... никога повече нямало да се повтори.... ВИНАГИ се повтаря.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това дето е направил е ужасно аз направо не мога да те разбера защо още си с него по-добре го остави не се знае следващия път кво може да ти направи

Може да е в цикъл... бъзикам се. Защо не го попиташ дали има някакви проблеми?

Явно си от типа жени, които им харесва да бъдат командвани и унижавани. Никой мъж няма право да ти накърнява достойството.

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Естествено, че ще му простиш. Щом няма счупени крайници, значи всичко е наред и те е бил от любов.
    мхм ама от любов май не се бие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си