- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДА МУ ПРОСТЯ ЛИ ? НА НЯКОГО СЛУЧВАЛО ЛИ МУ СЕ Е ?
От година и 6 месеца съм с едно момче. Уж сериозно ...
Преди два дена се скарахме. Вървяхме по тротоара, някъде към 4 часа след обяд. Скарахме се защото той не искаше да правим нищо, тоест просто не знаеше какво иска и аз му казах че ще се прибирам. - за нищо сериозно
Тогава той ме дръпна силно за ръката (все още ме боли, но не е синьо) и ми каза че няма да хода никъде. След това спорехме и спорехме .. докато той няколко пъти ме стискаше силно. Накрая ме дигна, докато го щипех и удрях, колкото мога. Така и не ме пусна. Занесе ме до едни люлки, усамотени. Аз седнах и му казах че повече никога няма да ме види и че не искам да говора с него и куп други гадни работи. Тогава той стана от другата люлка и ми каза че не му пука и че това няма да стане. Аз през цялото време плаках и виках. Тогава ми наговори някакви обиди(докато седеше прав пред мен). Тръгна да се приближава и аз го ритнах в крака (в коляното отпред), колкото да не ме пипа. Тогава той ме ритна обаче силно.. много силно. Хвана ме за гушата и ме стисна силно.. Не можех да дишам, за секунди. След няколко секунди си махна ръката. Аз не знаех къде се намирам. Той започна да ми се извинява и да ми казва мили работи. Казваше че е сбъркан и че не е искал да направи това и куп други хубави и красиви думи, дори се разплака докато аз плачех.
До този момент той само ме беше бутал нищо друго, дори и не ме е обиждал толкова много единствено най-много да ми е казвал че съм тъпа.. което не е толкова обидно защото съм блондинка.
По принцип сме в добри отношения, никога не си е позволявал да прави такова нещо...
Разбирам че това което е направил е меко казано ужасно, дори все още имам червенини по гушата.. И все пак аз го обичам страшно много и се опитах да му кажа че не искам повече да съм с него, но не мога... не мога да си представя живота без него ....
Или си трол, или с право ти е казвал, че си тъпа
След това, което ти е направил, трябва да се радва, че не си подала жалба в полицията, а не да се натиска отново да сте заедно. Следващият път може и по-дълго да му отнеме, докато си махне ръцете от теб и да е късно. Може сега да не виждаш живота си без него, но след време няма да можеш да си представиш как въобще си го търпяла това нещо.
И на мен много ми говореха такива мили работи, реших да му разбия главата и вече слуша. Бягай от такива мила : )
А хора нямаше ли наоколо? В 4 следобяд ми е малко странно момиче да вика и да няма кой да я чуе.
Естествено, че ще му простиш. Щом няма счупени крайници, значи всичко е наред и те е бил от любов.
I`m trying to make your dreams come true...
Ти сериозно ли?! Кво има да се чудиш, тегли му майните!
От Перник ли сте? Ако не сте, препоръчвам ви да се преместите там.
Welcome to the Jungle...
Явно е прав, че си тъпа.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тръгни на MMA и след година го пребий.
btw получаваш бонус точки ако следващия път като те души извикаш БАТ ГЕОРГИ ЗАДУШАВАМ САААА![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
НЕ, УНИКАЛНА СИ!
Обмисляла ли си въпроса с донорство на органи? Може би това е най-доброто което може да направиш с живота си.
n00bs
Аз навремето излизах с едно момче, което веднъж ме удари... и той така - плака, моли се, страда... никога повече нямало да се повтори.... ВИНАГИ се повтаря.
Много тролове напоследък, много нещо.
Това дето е направил е ужасно аз направо не мога да те разбера защо още си с него по-добре го остави не се знае следващия път кво може да ти направи
Може да е в цикъл... бъзикам се. Защо не го попиташ дали има някакви проблеми?
Явно си от типа жени, които им харесва да бъдат командвани и унижавани. Никой мъж няма право да ти накърнява достойството.