- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам нашите да ми вземат лаптоп?
А за какво е ? За игра ? Добре лаптопа също може да си играе ,но когато има компютър за какво и е ? колекция ли ще си прави ? Ако си ималко по -разумен и знаеш какво е да си събираш, или изкарваш пари няма да прахосвашПък за таблет да не говорим
ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ !
Неща (излишък) от ,които човек няма нужда
![]()
По тая логика защо носим дрехи през лятото? Те не ни топлят, защото няма нужда от това заради времето навън. Защо ходим по дискотеки и клубове? Реално не са ни нужни тия неща. Защо ползваме телефони? Те също не са нужни.
При положение, че не ти даваш парите, защо казваш на кого какво му е нужно?
Лаптопа можеш да си го вземеш в леглото, можеш да си го носиш като ходиш на почивка/екскурзия, за да гледаш вечер филми на него.. Окей, точно на 14-годишно момиче може да не е чак толкова нужен, но ако компютъра примерно е на цялото семейство и се редуват?
Иначе като изключим, че е на 14, по принцип лаптопа е мн удобен, дори когато не работиш - става за писане на лекции например... ии като тряба да напишеш 10-листов доклад или реферат едва ли ще ти се стои на стола пред компютъра...
Да не си оперирана от чувство за сарказъм и ирония някъде в ранното детство? ^^
Adminkata яко истерясалаМега луда! То пък малоумни хора до такава степен не бях виждала.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ако решиш да си купиш сам лаптопа , може и да успееш , зависи от магазина . Аз например съм купувала таблет от Зора без проблем , дори не ми искаха лична карта .
Мрънкай им, ще се развикат, може и да те накажат. Мрънкай им за лаптоп, вече нямаш какво да губиш. Мрънкай, докато не ти вземат. Само не разбирам за какво ти е, след като днешните телефони вършат почти същата работа, а и не е като да нямаш компютър.