.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Заплаши ги с пистолет в слепоочията.
    Еййй ти друсаш ли се или к,во ?!?!?!!!!!! Може ли да даваш такива идеи ?!?!?!?? Явно си доста болен мозък !!! Мърла/ьо вчерашна/шен.Не те ли е срам ?!??!!!!!!!!!!! Ако бяхме в нормална бяла страна за такъв коментар директно те премахват от форума !!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    pistolet4e sus sprei
    И ти нещо не си в час !!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Adminkata Виж мнението
    Еййй ти друсаш ли се или к,во ?!?!?!!!!!! Може ли да даваш такива идеи ?!?!?!?? Явно си доста болен мозък !!! Мърла/ьо вчерашна/шен.Не те ли е срам ?!??!!!!!!!!!!! Ако бяхме в нормална бяла страна за такъв коментар директно те премахват от форума !!!!!!!!!!
    Всъщност имаш ли смелостта да насочиш пистолет срещу вашите ?????????????????????????????????????????????????? ??

Да не си оперирана от чувство за сарказъм и ирония някъде в ранното детство? ^^

Мега фен Аватара на tori
    И ти нещо не си в час !!!!!!!!!
    Всъщност имаш ли смелостта да насочиш пистолет срещу вашите ?????????????????????????????????????????????????? ??

Цитирай Първоначално написано от Chimairah Виж мнението
    Да не си оперирана от чувство за сарказъм и ирония някъде в ранното детство? ^^
    Тоя път не те отрязах аз.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    По тая логика защо носим дрехи през лятото? Те не ни топлят, защото няма нужда от това заради времето навън. Защо ходим по дискотеки и клубове? Реално не са ни нужни тия неща. Защо ползваме телефони? Те също не са нужни.
    При положение, че не ти даваш парите, защо казваш на кого какво му е нужно?

Аз си изказвам мнението, хич не ме интересува на кого какво му е нужно. Реално погледнато може и без тези неща нали? Таблети, лаптопи и т.н
    ))

Не се бъркам, ако иска да си взема, все ми е тая

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Adminkata яко истерясала Мега луда! То пък малоумни хора до такава степен не бях виждала.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Adminkata яко истерясала Мега луда! То пък малоумни хора до такава степен не бях виждала.
    Личи си ,че си яко сдухана

Ако решиш да си купиш сам лаптопа , може и да успееш , зависи от магазина . Аз например съм купувала таблет от Зора без проблем , дори не ми искаха лична карта .

Мрънкай им, ще се развикат, може и да те накажат. Мрънкай им за лаптоп, вече нямаш какво да губиш. Мрънкай, докато не ти вземат. Само не разбирам за какво ти е, след като днешните телефони вършат почти същата работа, а и не е като да нямаш компютър.

Angel.of.darkness
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SwagGirl22 Виж мнението
    Здравейте! Ами аз много искам лаптоп, понеже все пак той е преносим. Баща ми не ми дава. Аз имам компютър, но искам лаптоп имам свои пари! Аз казах на тате, че аз ще си го платя той само да го поръча. Обаче си е наумил, че тези пари не трябва да се харчат за тези глупости. Аз му казах, че парите са си мой и аз решавам с тях какво да си купя. Той каза, че тези пари не са изкарвани с труд.. Ами всъщност като отида на село баба и дядо ми ги дават, а и по празници много от роднините ми дават ... Аз казах на тате, че все пак не той ги е спестявал и не на него са му ги давали. На всичкото отгоре наскоро е рожденият ми ден и го предопредих, че ако си поръчам лаптоп .. няма какво да се дърпа .. :0 идеи??? Моля вии наистина много искам лаптоопп!!! :'(
    Ами и аз бях така и получих лаптопа ,но след като имам компютър и телефон лаптопа ми стана излишен и го продадох по EBay

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си