.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от MACbrown Виж мнението
    Щом имаш компютър не ти трябва лаптоп! Лаптопа е за хора, които РАБОТЯТ. Същата история е ТАБЛЕТА !

Глуписти.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Глуписти.
    А за какво е ? За игра ? Добре лаптопа също може да си играе ,но когато има компютър за какво и е ? колекция ли ще си прави ? Ако си ималко по -разумен и знаеш какво е да си събираш, или изкарваш пари няма да прахосваш Пък за таблет да не говорим ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ! Неща (излишък) от ,които човек няма нужда

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от MACbrown Виж мнението
    А за какво е ? За игра ? Добре лаптопа също може да си играе ,но когато има компютър за какво и е ? колекция ли ще си прави ? Ако си ималко по -разумен и знаеш какво е да си събираш, или изкарваш пари няма да прахосваш Пък за таблет да не говорим ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ ! Неща (излишък) от ,които човек няма нужда
    По тая логика защо носим дрехи през лятото? Те не ни топлят, защото няма нужда от това заради времето навън. Защо ходим по дискотеки и клубове? Реално не са ни нужни тия неща. Защо ползваме телефони? Те също не са нужни.
    При положение, че не ти даваш парите, защо казваш на кого какво му е нужно?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    По тая логика защо носим дрехи през лятото? Те не ни топлят, защото няма нужда от това заради времето навън. Защо ходим по дискотеки и клубове? Реално не са ни нужни тия неща. Защо ползваме телефони? Те също не са нужни.
    При положение, че не ти даваш парите, защо казваш на кого какво му е нужно?

Аз си изказвам мнението, хич не ме интересува на кого какво му е нужно. Реално погледнато може и без тези неща нали? Таблети, лаптопи и т.н
    ))

Не се бъркам, ако иска да си взема, все ми е тая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си