.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Родителите ми се разделят!.. Малко помощ?

Привет. Накратко без да задълбавам- баща ми имаше връзка с друга жена(НЕ физическа). Аз разбрах, но не казах на майка си, за да запазя семейството си! След няколко месеца обаче и тя разбра, но всичко между баща ми и въпросната жена беше приключило. След случката майка ми стана параноична и си мислеше,че всяка жена с която говори тате е негова любовница.(Баща ми като цяло цял живот е бил мъж под чехъл и един ден просто поиска свободата си,но майка ми не иска да му я даде!) Тате се изнесе от вкъщи, но майка ми не иска да приеме раздялата- казва ми,че няма да се откаже от него, а той като направи опит да се помирят тя постоянно му крещи и му натяква. Та въпроса за помощта ми е: КАК ДА ОБЯСНЯ НА МАЙКА МИ,ЧЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ПРИ УСЛОВИЕ, че тя го е мачкала 20 години и на човека просто му е писнало, без да я нараня?

П.С моля не ме пренасочвайте към други теми, защото всеки проблем е индивидуален и може да има обща нишка, но две неща са коренно различни.

В много засукана ситуация сте се вкарала мадам. Можете да направите драма на майка си и да й кажете, че ще живеете при баща си при евентуална раздяла, та така има 50% шанс тя да му даде 2-ри шанс. Ако това не стане, може да опитате, като й кажете какво си мислите, право в очите....

опитай да ги сдобриш

Цитирай Първоначално написано от tevez Виж мнението
    опитай да ги сдобриш
    опитах многократно, но нищо :х

Цитирай Първоначално написано от aaster23 Виж мнението
    В много засукана ситуация сте се вкарала мадам. Можете да направите драма на майка си и да й кажете, че ще живеете при баща си при евентуална раздяла, та така има 50% шанс тя да му даде 2-ри шанс. Ако това не стане, може да опитате, като й кажете какво си мислите, право в очите....
    1 не се вкарах аз сама 2. Те си даваха шансове многократно, но и двамата не отстъпват! 3. Казвала съм и го, но само избухва в плач и нищо друго

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Това, че го е "мачкала" все пак не му дава право да търси нова връзка. И много странно, как майка ти не иска раздяла, а не иска и да му прости?! 20 години са си много време, сигурно го обича. Кажи й, че не искаш да живееш без баща си и не искаш да си дете на разведено семейство.

Това е тяхната връзка.Може да има неща, които дори не подозираш че съществуват.

Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Това, че го е "мачкала" все пак не му дава право да търси нова връзка. И много странно, как майка ти не иска раздяла, а не иска и да му прости?! 20 години са си много време, сигурно го обича. Кажи й, че не искаш да живееш без баща си и не искаш да си дете на разведено семейство.
    Ами не е точно така. Като натискаш само един балон, той се пука- нали? Ами ей такъв инат е! Хем казва нека си дойде, хем му крещи и му говори само за това което е направил! Не му разрешава да говори с нито една колежка- а те работят заедно в магазин в който той е склададжия и всички други са жени. Обича го и още как. Казах и какво ли не, но се замислям дали така няма да е по- добре, вместо да се съберат и да се карат постоянно, да се разделят и събират и аз да си преживявам раздялата всеки път...

Цитирай Първоначално написано от YonaToxic Виж мнението
    Това е тяхната връзка.Може да има неща, които дори не подозираш че съществуват.
    Може би! Но въпроса е,че всички ме намесват- само аз съм могла да ги събера- това са проблеми на възрастните- аз ли трябва да ги оправям?

Голям фен Аватара на JuStElly
    Остави ги сами да си се разберат, тяхната връзка не те засяга... те трябва да решат какво да правят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си