- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Против кръвосмешението. Why?
Кръвосмешението е против природата. В миналото хората не са били запознати с последствията от него и как всички рецесивни недъзи могат да се изяват; в момента това се знае затова и кръвосмешението е табу, толкова неприемливо за 1 човек, че чак гледа на него с погнуса
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Проблемите идват от тъй наречените рецесивни гени, които в поколението на родителите са комбинирани в двойка с дадени доминантни гени. При кръвосмешение с всяко следващо поколение шансът да се комбинират два рецесивни гена се увеличава. При хората подходящ пример е заболяването хемофилия, при което кръвта не се съсирва. То се проявява само при жените и се пренася от рецесивен ген. От него страдат много от кралските семейства в Европа и поради близките родствени връзки помежду им и малкото навлизане на "свежа" кръв хемофилията се предава от поколение на поколение.
Само не разбрах защо темата се извъртя точно в поколението, тоест резултата от акта. Но вярвам, че правите повече секс за удоволствие, отколкото с цел да правите деца. Не мисля, че отговора на темата, който се търси е "защото се раждат уроди", тогава?
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Не е само до инстинкт, но и до възпитание и среда.
Дали, ако детето бъде отгледано в дом, в който сестрите и братята му се 3баха с родителите - нямаше да почне и то?
На първо място според мен, което те спира е това, че е с 15-20 години по-дърта. :Д
Не ми обяснявай кво е инстинкт, бе. Ако си тръгнал да водиш дискусия по даден проблем, спори като интелигентен човек, а не играй на дребно. Има милиарди деца, дори и по-възрастни хора, които никога не са чували какви са последствията от кръвосмешението, но не гледат на семейството си като сексуален обект.
Аз признавам, че не мога да дам отговор на темата, нямам аргументи, нито познания, не мога да се обоснова, но мога да те оборя, макар и да създадох първия си коментар с въпрос от чисто любопитство и интерес, а не с цел спор.
Попитах те нещо, впрочем.
за оцеляване
Първо казваш, че главната причина е погнусяване, заради потомството, после че е инстинкт но към какво питам? Защото 16 годишния Мирчо от Долни Богров, който не общува много с други индивиди и цъка спрели игрички на пцто си, няма откъде да знае, че ако изчука сестра си ще се роди изрод, но все пак не изпитва такъв вид влечение към нея, дори не си го помисля. Разкажи ми пак за инстинкта, щото не разбрах. Причината не е следствието от акта, друго е и искам да получа отговор.
аре, ве, вярно ли не вдяваш и не знаеш какво е инстинкт?!
Вродено ни е на подсъзнателно ниво да не правим неща, които биха застрашили оцеляването ни и това на нашето потомство. 16-годишния Мирчо иска да изчука нещо, заради инстинкта му за размножаване. Същия тоя инстинкт му подсказва, че сестра му не е подходяща за целта... Не знам как да ти го обясня...
Не разбра ли, че инстинкта не е задължително да бъде логически осмислен? Много точен пример ти даде за бънджи скока Антракс. Какво повече искаш да разбереш за инстинките? Животните разсъждават ли за някои си действия или просто го правят? Майката как знае как да си учи малките като никой не й е показвал? Някои неща просто се извършват вътрешно, без да знаеш защо.
защото се пренася и се прави на интересна
на първата страница tireheb и HollyGolightly го обясниха ясно и точно
а относно децата заченати по такъв начин, аз също не бих си променила мнението за човек, само заради този факт
не познавам такива, но пък приятел на най-добрата ми пр е хомосексуален, за който разбрах впоследствие и не, не си промених мнението за него и не съм започнала да го гледам сякаш е чудовище... да си правят кото искат
Auriss, тоз от видеото ми прилича на оберин от got :д