Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
Не знам какво само я цитирате темата на тоя чачо или какъвто е там, аз лично не съм я чел, но всеки, който подкрепя кръвосмешението за мен е пълен и непоправим олигофрен. И това няма нищо общо с религията.

Аз съм атеист и въпреки това не мога дори да си обясня защо някой би искал това да го направи

-толкова сте отчаяни за секс, че бихте се изчукали със собствените си родители/евентуални деца/роднини???
-искате да си произведете изродче? - децата рожби на кръвосмешение в повечето случаи се раждат така

До такава степен ли са ви изгладили мозъците с тия приказки за толерантност? Вчера беше - бъдете толерантни към педерасите, бъдете толерантни към циганите, днес е бъдете толерантни към травеститите, бъдете толерантни към инцеста, утре ще е бъдете толерантни към педофилите, бъдете толерантни към некрофилите.

Да, вярно е - моралът и нравите в обществото сега се менят, ама се менят към ПО-ЗЛЕ. То и Римската империя е била най-развитото обществено образувание за времето си. Ама прочетете малко за Нерон, римският император, дето е ебал майка си, дето се е обличал в животински кожи по време на оргиите си и се е нахвърлял да разкъсва хора, дето е отрязал члена на свой слуга и се е "оженил" за него или когато накарал роб да го чука отзад и виел като дефлорирана девица. С всичката тая "толерантност" скоро ще виждаме същите неща и по зле. Гледали ли сте Сръбски филм? Ако живеехме в нормално общество създателите и актьорите трябвашеда са разстреляни ДО ЕДИН. Ама не са, е за какво си говорим?

Така че пикливата авторка дето се чуди по цял ден дали я сърби, дали я боли да вземе да прочете някоя друга книга и да излезе от филма. Същото се отнася и за всичките болни мозъци, които подкрепят кръвосмешението, да ви сера на толерантността, да ви еба и в празноглавите дебили
И кво? Ако някой се влюби отчаяно много в сестра си и се изчукат - тряя са подлагат на елиминация от обществото? Ако заживеят заедно и самостоятелно, направят дете (може и осиновено), но случайно разберете, че имат кръвна връзка.... ще ги осъдите ли?