.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Kakvo vidqh

Kakvo vidqh

?........
    Последно редактирано от weass : 06-15-2014 на 20:28

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Поредният....

Еми да, поредният. Като им обръщате внимание на простотиите ще има още много тролове.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Как е гей, нали вчера каза, че ти бил направил дете ?

Znaete li kakvo vie ste gati I trolovete horata vi pi6at za problemite si a vie vednaha poredniqt samo znam 4e ima nqkoi izklu4enie potrebiteli koito ne sa trolove.Kvo vi ima na vas lapeta.Redaktiran e postat.Pisna mi ot takiva kato vas 8 godi6ni lapeta koito nqma kakvo da pravqt I spamqt nezaslujeno iz foruma.Saszemete se hora.Prostaci takiva samo nqkolko potrebitelq se otli4avat I ediniq se pisje outdoor ili nesto takova I ima snimka ot kak se zapoznah s maika si aktior s rusa kosa.Dembeleta.Ne si struva da se pishe tuk!!!!!!!!!!!!!!!!

Kakvo.I ti nesto si nedo4ul!!!????Bil napravil dete!!!!!!

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от weass Виж мнението
    Znaete li kakvo vie ste gati I trolovete horata vi pi6at za problemite si a vie vednaha poredniqt samo znam 4e ima nqkoi izklu4enie potrebiteli koito ne sa trolove.Kvo vi ima na vas lapeta.Redaktiran e postat.Pisna mi ot takiva kato vas 8 godi6ni lapeta koito nqma kakvo da pravqt I spamqt nezaslujeno iz foruma.Saszemete se hora.Prostaci takiva samo nqkolko potrebitelq se otli4avat I ediniq se pisje outdoor ili nesto takova I ima snimka ot kak se zapoznah s maika si aktior s rusa kosa.Dembeleta.Ne si struva da se pishe tuk!!!!!!!!!!!!!!!!
    Добре

И на нас ни писна от такива, които дори на бъгарски не пишат, ама какво да се прави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си