.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Много съм слаб!

Здравейте, малко бързам и затова ще карам накратко. Значи имам един огромен проблем на 14 години съм висок 161 и тежа 39кг. Идва лято, мене ме е срам да си покажа клющавите ръце и крака. Не ям по много, дори от скоро забелязах, че губя апетит , абе като цяло искам да кача, ако може някакви съвети ще съм ви много благодарен !!!

Започни за похапваш чипсове и да си губиш по 2-3 часа на ден вкъщи. Вечер се храни 1-2 часа преди лягане. Общо взето се храни по-мазно...

Започни да качваш с качевствена храна.И яж по големи порции.Консумирай полезни мазнини.Хапвай риба,месо,маслини,зеленчуц .Банани
    И тренирай адекватно с подходяща тренировка нещата ще станат още по добре.
    И не,не яж чипсове и др junk с тях ще качиш .Но не по начина по които трябва.

И двамата ми казвате различни работи, единия да ям чипс и да не спортувам толкова много а другия да спазвам диета и двете звучат добре, но едва ли ще ги комбинирам.

Голям фен Аватара на Ospi
    Дададададада да яде сланина направо и да стане един скини-фат плужек, или по-вероятно да няма промяна. Такова ти е тялото и ще бъде трудно да качиш мускули, но ако искаш промяна е нужно да ходиш на фитнес. Хубавото е, че сигурно си много релефен. Лошото е, че ще качваш маса трудно. Тренирай с тежко, прави го както трябва, не слагай килограми само за да се изфукаш. Самият факт, че правиш нещо за тялото си е много по-важен от това колко кила вдигаш. Трябва да ядеш мнооооого и правилна храна. Ако не ходиш на фитнес няма да станеш по-голям, такъв ти е метаболизма.

на такъв тип тяло само щангите помагат да качи килограми.. Ама пък ти ми се виждаш малък и с крехка физика за фитнес, така че може да изчакаш 1-2 години, а през това време да спортуваш нещо друго. Пък и все пак си на 14 до 1-2 години сигурно ще дръпнеш с няколко килограма, не се знае как ще те удари пубертета За сега гледай да похапваш стабилно и да спортуваш нещо, то като се изморяваш редовно няма начин да не ти дойде апетита.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Дададададада да яде сланина направо и да стане един скини-фат плужек, или по-вероятно да няма промяна. Такова ти е тялото и ще бъде трудно да качиш мускули, но ако искаш промяна е нужно да ходиш на фитнес. Хубавото е, че сигурно си много релефен. Лошото е, че ще качваш маса трудно. Тренирай с тежко, прави го както трябва, не слагай килограми само за да се изфукаш. Самият факт, че правиш нещо за тялото си е много по-важен от това колко кила вдигаш. Трябва да ядеш мнооооого и правилна храна. Ако не ходиш на фитнес няма да станеш по-голям, такъв ти е метаболизма.
    Ахам, да, на 14, 160 висок, 40кг да вдига тежко... Чудесен съвет да си докара една камара травми и да не може да спортува с години после...

За него тежко е относително брат.

Хора физика имам много бърз съм 50 метра-6.7 сек, скок от място 2.20, 600метра-1:57 всичко това е 6-ца за моята възраст но не мисля ,че да дигам толкова тежко е добра идея, а и колкото да съм издръжлив и жилав нямам достатъчно сила за щанги, все пак хора съм 40 кила, относно метаболизма ми да доста е бърз понякога ходя дори по 2 пъти на ден, и да релефен съм но не това е работата едни плочки всеки слаб ги има искам да стана поне едно 50-55 кила да съм на положение малко... Ако още някой може да ме съветва ще съм му благодарен

Мега фен Аватара на tori
    Пич, споделям ти мъката, само дето ти звучиш още по-плашещо от мен. :хх

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    За него тежко е относително брат.
    Да, ама се сещаш, че няма да иде и да хване женските гирички, а ще се направи на корав...

"Тренирай с тежко, прави го както трябва, не слагай килограми само за да се изфукаш."

Аз затова му го писах...

Цитирай Първоначално написано от Supryme Виж мнението
    Хора физика имам много бърз съм 50 метра-6.7 сек, скок от място 2.20, 600метра-1:57 всичко това е 6-ца за моята възраст но не мисля ,че да дигам толкова тежко е добра идея, а и колкото да съм издръжлив и жилав нямам достатъчно сила за щанги, все пак хора съм 40 кила, относно метаболизма ми да доста е бърз понякога ходя дори по 2 пъти на ден, и да релефен съм но не това е работата едни плочки всеки слаб ги има искам да стана поне едно 50-55 кила да съм на положение малко... Ако още някой може да ме съветва ще съм му благодарен
    Дигай женските гирички!

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от aaster23 Виж мнението
    Започни за похапваш чипсове и да си губиш по 2-3 часа на ден вкъщи. Вечер се храни 1-2 часа преди лягане. Общо взето се храни по-мазно...
    Как може да даваш такива малоумни съвети
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Аз съм точно на 13 висок съм около 1.57 а тежа около 35. Моля отговорете и туксъщия сайт)
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D0%B0

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    Как може да даваш такива малоумни съвети
    Съгласен съм.Трябва да се храни повече, като мен, но здравословно, а и да тренираш щом казваш че си хилав, аз сум супер хилав но имам доста мускули много здрав корем И ГОЛЕМИ мускули на краката спорт,повече ядене, но пак си учи уроците, е да сега сме в ваканция...

stunkaa
    Guest
    Да знаеш да имаш проблеми с панкреаса , черния дроб ( това важи най-ве4е пр ядене , но ненаддаване на тегло) , принципно не е много нормално да няма6 никакъв апетит , може да е на психологи4еска основа.

stunkaa
    Guest
    Храни се късно вечер. Доказано е , че от среднощната закуска се дебелее, яж мазно и така

stunka с тоя съвет го попий в олио и си го хапни... как ще му казваш да яде мазно, за да дебелее. По-добре хилав от колкото дебел. По-добре на хероин от колкото дебел хаха

Здравословен режим на хранене + тренировки му е майката, ник'ви чипсове
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    По-добре на хероин от колкото дебел хаха
    Луд
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

хахахаха ми да

Цитирай Първоначално написано от stunkaa Виж мнението
    Храни се късно вечер. Доказано е , че от среднощната закуска се дебелее, яж мазно и така
    Повечето билдъри си правят нощни хранения с цел мускулен растеж.Но не съм сигурна дали ядът мазно а по -скоро яйце или мляко .В случая автора не е такъв и такива съвети са му тотално ненужни . Ама щото много знаете чак и диагнози се правят
    skatew правилно е казал добър хранителен режим включващ и мазнини и протеин и въглехидрати най-вече от ориз и картофи и хубави тренировки .

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Потърси някакви добавки за маса

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Потърси някакви добавки за маса
    Ма да бе на 14 ще ми бие добавки
    Не че са вредни но на тази възраст може и с хубава храна и здрави тренировки да постигне нещо
    След 1-2 години вече би имало много по голям смисъл..

Виж, сега, започни да тренираш силови упражнения в къщи - малко тежести, лицеви и тнт.. Поне се пробвай. Знам, че някой хора нямат характер и желание за спорт, но отначало нищо не се знае, много е трудно и не трябва да се предаваш. Няма да се срамуваш от другите хора, защото на 14 всички сме били така, ти си дете. Забрави чипсовете и вредните храни. Научи се да готвиш сам в къщи, та да можеш когато ги няма вашите, да ядеш, а не да чакаш мама и тате да се приберат, за да те напоят. Да качваш маса е същот толкова трудно, колкото да сваляш. На теб не ти се яде, ама трябва да ядеш на сила.
    И недей прави кардио, тоест, недей да прекаляваш с упражнения за отслабване като бягане. Помни, че колкото повече се потиш, толкова повече трябва да ядеш и то разнообразни храни. Не прекалявай с млякото и течностите. От много пиене се слабее...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си