- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Много съм слаб!
Здравейте, малко бързам и затова ще карам накратко. Значи имам един огромен проблем на 14 години съм висок 161 и тежа 39кг. Идва лято, мене ме е срам да си покажа клющавите ръце и крака. Не ям по много, дори от скоро забелязах, че губя апетит , абе като цяло искам да кача, ако може някакви съвети ще съм ви много благодарен !!!
Започни за похапваш чипсове и да си губиш по 2-3 часа на ден вкъщи. Вечер се храни 1-2 часа преди лягане. Общо взето се храни по-мазно...
Започни да качваш с качевствена храна.И яж по големи порции.Консумирай полезни мазнини.Хапвай риба,месо,маслини,зеленчуц .Банани
И тренирай адекватно с подходяща тренировка нещата ще станат още по добре.
И не,не яж чипсове и др junk с тях ще качиш .Но не по начина по които трябва.
И двамата ми казвате различни работи, единия да ям чипс и да не спортувам толкова много а другия да спазвам диета и двете звучат добре, но едва ли ще ги комбинирам.
Дададададада да яде сланина направо и да стане един скини-фат плужек, или по-вероятно да няма промяна. Такова ти е тялото и ще бъде трудно да качиш мускули, но ако искаш промяна е нужно да ходиш на фитнес. Хубавото е, че сигурно си много релефен. Лошото е, че ще качваш маса трудно. Тренирай с тежко, прави го както трябва, не слагай килограми само за да се изфукаш. Самият факт, че правиш нещо за тялото си е много по-важен от това колко кила вдигаш. Трябва да ядеш мнооооого и правилна храна. Ако не ходиш на фитнес няма да станеш по-голям, такъв ти е метаболизма.
на такъв тип тяло само щангите помагат да качи килограми.. Ама пък ти ми се виждаш малък и с крехка физика за фитнес, така че може да изчакаш 1-2 години, а през това време да спортуваш нещо друго. Пък и все пак си на 14 до 1-2 години сигурно ще дръпнеш с няколко килограма, не се знае как ще те удари пубертетаЗа сега гледай да похапваш стабилно и да спортуваш нещо, то като се изморяваш редовно няма начин да не ти дойде апетита.
Хора физика имам много бърз съм 50 метра-6.7 сек, скок от място 2.20, 600метра-1:57 всичко това е 6-ца за моята възраст но не мисля ,че да дигам толкова тежко е добра идея, а и колкото да съм издръжлив и жилав нямам достатъчно сила за щанги, все пак хора съм 40 кила, относно метаболизма ми да доста е бърз понякога ходя дори по 2 пъти на ден, и да релефен съм но не това е работата едни плочки всеки слаб ги има искам да стана поне едно 50-55 кила да съм на положение малко... Ако още някой може да ме съветва ще съм му благодарен
Пич, споделям ти мъката, само дето ти звучиш още по-плашещо от мен. :хх
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Аз съм точно на 13 висок съм около 1.57 а тежа около 35. Моля отговорете и туксъщия сайт)
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D1%81%D0%B0
Да знаеш да имаш проблеми с панкреаса , черния дроб ( това важи най-ве4е пр ядене , но ненаддаване на тегло) , принципно не е много нормално да няма6 никакъв апетит , може да е на психологи4еска основа.
Храни се късно вечер. Доказано е , че от среднощната закуска се дебелее, яж мазно и така
stunka с тоя съвет го попий в олио и си го хапни... как ще му казваш да яде мазно, за да дебелее. По-добре хилав от колкото дебел. По-добре на хероин от колкото дебел хаха
Здравословен режим на хранене + тренировки му е майката, ник'ви чипсове
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
хахахаха ми да![]()
Повечето билдъри си правят нощни хранения с цел мускулен растеж.Но не съм сигурна дали ядът мазно а по -скоро яйце или мляко .В случая автора не е такъв и такива съвети са му тотално ненужни . Ама щото много знаете чак и диагнози се правят
skatew правилно е казал добър хранителен режим включващ и мазнини и протеин и въглехидрати най-вече от ориз и картофи и хубави тренировки .
Виж, сега, започни да тренираш силови упражнения в къщи - малко тежести, лицеви и тнт.. Поне се пробвай. Знам, че някой хора нямат характер и желание за спорт, но отначало нищо не се знае, много е трудно и не трябва да се предаваш. Няма да се срамуваш от другите хора, защото на 14 всички сме били така, ти си дете. Забрави чипсовете и вредните храни. Научи се да готвиш сам в къщи, та да можеш когато ги няма вашите, да ядеш, а не да чакаш мама и тате да се приберат, за да те напоят. Да качваш маса е същот толкова трудно, колкото да сваляш. На теб не ти се яде, ама трябва да ядеш на сила.
И недей прави кардио, тоест, недей да прекаляваш с упражнения за отслабване като бягане. Помни, че колкото повече се потиш, толкова повече трябва да ядеш и то разнообразни храни. Не прекалявай с млякото и течностите. От много пиене се слабее...