.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Raiicha
    Guest

Деца индиго

Здравейте!
    Много пъти съм разглеждала статии за децата индиго. Много ми е интересно за тях. Приятелите ми ми казват че съм индиго,но аз не им вярвам. Правих и много тестове в интернет ,които също показваха че съм индиго! Не знам дали да вярвам за всичко това, но и с онзи трик с огледалото пак излезе ,че съм индиго! Имам почти всички качества за едно актова дете ,дори родителите ми смятат ,че съм флегматична,страшно отвеяна все се замислям по някакви въпроси ,като например колко ще се усъвършенства света в бъдеще,най- безмисленото нещо за мен са домашните,мога да рисувам и да пея ,мисля се за по-различна от другите ми връстници още от детската градина ,мисля си че имам някаква цел в живота,защото според мен не може да съм се родила без причина аз съм на този свят с някаква цел и също така често не мога да спя и виждам призраци доста често! Искам да видя вие как мислите ,дали аз съм индиго или не.

Мега фен Аватара на an7raks
    Вземете се с Митко и заживейте дълго и щастливо!

Голям фен Аватара на sexyjujito
    Също така си на 11, нали?

Raiicha
    Guest
    На 13 съм ,защо?

При децата индиго възрастта не е от значение...

Raiicha
    Guest
    Всъщност има! Първите деца индиго са се родили мисля че към 1980. Но и аз влизам в скалата!

Цитирай Първоначално написано от Raiicha Виж мнението
    Всъщност има! Първите деца индиго са се родили мисля че към 1980. Но и аз влизам в скалата!
    Те тея са били бета версия... След 90-та излизат Индиго v1.0, а през 95-та v1.1, през 2000-та излезе v2.0, 2010-та v2.1... Обаче след v2.0 започват да се произвеждат в Китай и дават много дефекти... :/

Голям фен Аватара на sexyjujito

Мега фен
    бедните деца, пак им лепнаха някакъв тъп етикет за качество.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Бели, черни, кафяви и жълти има, индигото съществуват в романите на Толкин

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Те тея са били бета версия... След 90-та излизат Индиго v1.0, а през 95-та v1.1, през 2000-та излезе v2.0, 2010-та v2.1... Обаче след v2.0 започват да се произвеждат в Китай и дават много дефекти... :/
    Нищо не разбираш, от 2000 г. излизат Кристални бета версия

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Нищо не разбираш, от 2000 г. излизат Кристални бета версия
    Кристалните излизат успоредно с Индиго v2.0 само пробно... Излезе, че за нищо не стават и ги изтеглиха от пазара... :/

anonymous895156
    Guest
    Кристалните излизат успоредно с Индиго v2.0 само пробно... Излезе, че за нищо не стават и ги изтеглиха от пазара... :/
    Мен още не са ме изтеглили.

Супер фен Аватара на The Cheetah

Супер фен Аватара на The Cheetah
    АХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХА

Teen.girl
    Guest
    Ами аз лично доста съм чела за въпросните деца индиго. Струва ми се логично ,аз вярвам в такива неща,но са тръгнали от книга и може да са само мит,но както казах аз вярвам в това! Не знам дали си много хора смятат че са (включително много мои приятели) но не са...Така че може само да гадаем и никой не може да каже на 100% че си индиго.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Мен още не са ме изтеглили.
    Що си такъв боклук, че производителите са се отрекли от теб...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    А не си ли се замисляла, че ако прочетеш някоя нашумяла статийка, хората ти говорят за нея, и тя съдържа:
    Ако си решете косата отгоре до долу, по кичур, всеки ден, по едно и също време, ще предизвикате нещо невероятно хубаво да ви се случи... ще повярваш ли? Сигурно не, но когато го чуваш често и чуваш последователи да са повярвали вече в чудотворността на тази методика, мисля че ще се повлияеш?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Врачките разчитат на същите заблуди, хората са овце, не им трябва да мислят, защо да се мъчат като може друга овца да им поднесе готово решение на техен проблем, без значение дали е реално или ненормално

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Най-сигурния тест, че си дете индиго:
    Лягаш по корема върху лист хартия, слагаш друг такъв върху корема си, като някой започва да рисува пентаграми по него. Ако пентагра се отпечата на листа върху който си легнала, то ти си индиго.
    n00bs

Мега фен
    мамка му, тонера на принтера дава червено и тогава изведнъж вселенската космическа енергия ми прати провидение: абе тези деца индиго могат да станат добра пазарна ниша.
    Последно редактирано от defender : 06-20-2014 на 11:23

Мега фен
    този път отговорите в тема за "деца индиго" ме изненадаха

в предишните такива теми нямаше толкова откровеничещи потребители от раздела
    Последно редактирано от npp : 06-20-2014 на 13:59

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Разбира се, в началото човек е опиянен от ново учение, но после започват да изникват ереси, богомили, анархия и здравомислещи, свели до минимално конформизма хора.

мен ми е много тъжно за всички деца пострадали в дискотеката "Индиго" дано не си от тях

boqnovski
    Guest
    Хората обичат да са специални не ме разбирайте погрешно аз медитирам още от преди да знам че съществува такова нещо но си мисля,че просто мозъка по удивителен начин се справя със свои подсъзнателни проблеми и на нас ни се струва че сме различни но всичко опира до подсъзнание може и да има духовен път за всеки от нас но ние сме толкова далече от него че дори не можем да го видим от всичката кал с която ни е пълна главата щом хората все още се тормозим от собствените си чувства а те са си лично наши няма смисъл дори да си мислим индиго ли е някои или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си