.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на tori
    Точно преди десет минути четох някаква статия с осем признака, че си индиго. Еми, как да ти кажа, всички са индиго, наред с мен. Общо-взето заливаме пазара като пластмасови купички за ядки от магазините по едно левче. Викам да променяме нарицателното си на индиго и да се свършва с тая работа.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ето началото на Уикипедия статията за децата индиго: "Деца индиго (на английски: Indigo children) е псевдонаучен термин, използван, за да опише деца, за които се вярва, че притежават специални, необичайни и понякога — свръхестествени черти или способности." Още на думата "псевдонаучен" можеш да спреш да четеш и да си направиш правилния извод - не си специална, не си "индиго" или вундеркинд, но поне имаш активно въображение.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Те тея са били бета версия... След 90-та излизат Индиго v1.0, а през 95-та v1.1, през 2000-та излезе v2.0, 2010-та v2.1... Обаче след v2.0 започват да се произвеждат в Китай и дават много дефекти... :/
    Това много ми хареса. Как съм се смяла....

Raiicha, мило дете,
    изживей си детството пълноценно, защо въобще те вълнуват въпроси, като този?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си