- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Препоръчайте книга
Ами ясно е за какво е темата. Моля ви се хорица добри, препоръчайте ми някое фентъзи. Приемам всякакви предложения, препоръчително е книгата да Е дебела. (Точно така, дебела).
Сори ако обиждам феновете на поредицата, ама все пак... Моля без вампирски идиотщини.
Към игрите съм се насочил, ама тая фондация също звуци апетитно, мерси.
Въздаржаниетона Атлантида, ако искаш нещо малко по перверзно
Тръпка
Чуждо влияние + Чужди очи - Джил Хатауей = книга трепач !!!
Последно редактирано от LoveInfect : 05-27-2014 на 19:23
Не, че нещо, ама много женски бре. Мерси все пак, ама съм мъжко...
Книгите са големи, а и са части от поредици - Дюн, Играта на Ендър, Игра на тронове
1984, Пътеводител на галактическия стопаджия - тези са си самостоятелни
Пътеводител на галактическия стопаджия я започнах скоро, ама не успях да я дочета. Все си я оставям настрани, отлагам. Бях срещнала някъде много смислени цитати, та си я взех. Не харесвам фентъзи по принцип, до 50-тата страница беше надъхващо яка, обаче минах ли стотната...толкова много измислени имена на планети, джаджи и какво ли още не.Просто не можах да го понеса и ми стана тегава, а имах желание да я изчета... Май ще пробвам 1984, чух добри отзиви.
Не съм по фентъзито, но не мога да подмина какви глупости се пишат..
- 1984, Пътеводителя, Дюн - фентъзи ? Леле, хора, излагате се.. Потресена съм ;д Игрите също не е фентъзи...
Иначе бих ти препоръчала Толкин
или поредицата на Мартин - Песен за огън и лед
Благодаря. Имах сериозни намерения това лято да почна Песен за огън и лед, НООО видях доста мнения за Танц с дракони и как Мартин е убил (почти) всичките си главни герои и поредицата се разводнила. И се зарекох - ще почна Песен за огън и лед, САМО ако следващите две книги са феноменални.
''Divergent'' поредицата на Вероника Рот. 3 книги са. Доколкото знам това лято излиза нова 4-та книга. Finally ,lel.
Последната част е съсипваща,но съм сигурна ,че от още първата книга ще се зарибиш тотално (при мен поне така стана :Д)
Поредиците на Колинс и на Мартин ,примерно,макар че всички герои умират точно когато си ги харесаш,ew.
Зависи на колко години си, но според мен има една книга, която ще се хареса почти на всеки, който харесва фентъзи. Тя е 2 или 3 книги в 1а и е дебела- "Университет за магьосници" на Лев Гросман.
На мен лично много ми харесва и поредицата за Пърси Джаксън....
Но в крайна сметка е въпрос на вкус и за това според мен трябва да отидеш в някоя библиотека напр. и да питаш за такива книги. Там има голям избор от различни фентъзи книги...
Успех в търсенето и избирането![]()