- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
а тя тая дрисла даже излъгала накрая, че съпругът й го бил написал. Баси жалката отрепка. Леко баце
ми евала че са я уволнили ;3
не бъркай свобода на словото със свободата да обиждаш и хейтиш на поразия.
що не отидеш в германия да крещиш HH или в щатите на наричаш хората по улицата негри ? Странно ли ще ти се стори ако те приберат в затвора ?
А в Русия като ги прибраха онея двете задето пяха господи, спаси ни от Путин ?
ми тогава и нас всички в тоя форум трябва да ни затворят за дето взаимно сме се обиждали................... хайде де, не виждаш ли че това е концлагерно поведение, ....................... а отделно по тази логика, това че тази жена я уволняват не е ли също един вид обида и към нея.
кои двете са прибрали в Русия.
Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 15:30
ако мислиш, че им помня имената ;/ Някви дрисли квичаха в една църква и има лепнаха на 2 от тях неадекватни присъди.
а аз обиждам теб и климатроника - не че е правилно, но не сипя лайна по адрес на цели групи хора, които с нищо не са го заслужили. Плюс това никой тук не е публична личност => квото и да си пишем не носим кой-знае каква отговорност пред обществото.
Вашите изказвания (твоите и на климатика) са си за затвор ако бяхте журналисти или политици. Или най-малкото преждевременно прекратена кариера. Което се е случило и с оная грузинска свиня, която си е въобразила, че може да дава акъл на хората с кого да си лягат. Не стига, че е дебела, грозна и тъпа, ами злобна и лъжлива за капак. лол.
да, сетих се, ами че те нарушиха обществения ред, тва си беше хулиганство и вандалство, нормално, да ги затворят.
ми щом за такива неща уволняват хората, добре, те ако решат тогава могат да си намерят всякакви причини да затварят хората по затворите .........
при комунизма ги затваряха в затворите, а сега репресират с уволнения.
Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 15:52
Никъде няма пълна свобода на словото, има медийна цензура и винаги се използва в ползата на този, който държи закона и правилата. Трагедията е там, че зад тази демокрация, която уж се разграничава от комунизма с нейната ,,свобода'' - се крие същия диктат и е още по-зле, защото в единия случай знаеш, че ти е забранено, а в другия - само те подмятат и лъжат с това.
А иначе да бяха за затвора всички наши репортери, журналисти, депутати...
^изобщо не опира до това образовани ли са или не са. Че има много олигофрени и капути съм съгласен, но в крайна сметка нали за на хората мнението идеше реч.
Защо питате какво мислим за шибаните педали, като не ви интересува и си баете своето?
правили кални бани уе : ? гледай, хората от Перника идват с лодки, въдици и харпуни. армията се засрами и избяга в плач (че едно военно поледение добровоците сигурно го изчистиха) ..
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-23-2014 на 16:46
Правих аз... Колата, ако можеше да ме псува, щеше такива майни да ми тегли...
Мани майтапа и конспиративните теории, в Аспарухово положението е много зле... Не знам дали им пуснаха тока и водата даже...
еми 30 жертви от ромската махала, не официално..
абе и на мен ми се ходише да помагам, ама сам не ми се ходи пък и съм в сесия, нали се сещаш :@
11 + 2 деца, ако не са го намерили едното.. Фъв фацебоок групата давата, как циганите ограбвали квото видят и се редяли за опашка главно те за помощи.. пък по ТВ даваха, как те били най-работливи ..
Между другото циганите в такива ситуации си помагат много по-задружно от нас..
ама мен сега ще ми тежи на съвеста, че не отивам да помагам, макар че има хиляди доброволци и организации...
@Aeternal
Понеже нямаш коментар, в който да не плюеш по комунистите и Русия да ми отговориш на един въпрос.
Къде щеше да е България след 45-та без тях, какво щеше да е България след 45-та без тях ?
Да те видя, колко ти е продухан мозъка и дали имаш обща представа от историята, щом само за нея говориш.
Какво ще видиш ти,бе? Сам си каза че си пълна нула по история![]()
Да, вярно е, че Сталин се застъпва за намаляване на санкциите след WW2 за България като съвоюваща страна.
Но, не знам защо цари тази заблуда, че ако го е нямало СССР, тук е нямало да има едва ли не нищо.
Да, вярно е също, че болните амбиции на оня педераст Фердинант, който в желанието си да се изяви като ориенталска принцеса и да седне на трона в Инстанбул (Цариград) ни набиват в две национални катастрофи, всъщност още един пример защо едновластието е лошо нещо. Ако някой беше сложил педала на мястото му, сега можеше да е друго положението.
Да, вярно е също, че 50-те години започва една тежка индустриализация на страната, което обаче откъдето и да го погледнеш е тотална глупост. Защото на държава, която има отчайваща нужда от лека промишленост, хората не са имали дрехи, вилици, изобщо стоки от първа необходимост, а Червенков решава, че ние ще развиваме тежка металургия и машиностроене. Без ресурси.
Аз съм много зле с икономиката като цяло и избягвам да говоря по тази тема, но от обща култура съм наясно, че за да съществува един завод трябва да има достъп до 3 неща:
1.Транспорт
2.Енергия
3.Суровина
Транспорта как да е, не сме чак толкова планинска държава, пък и немците са построили бая жп линии, строят се и нови.
Енергията е малко по-сложна, АЕЦ-а почва да работи доста по-късно, но се строят доста ТЕЦ-ове така че, положението горе-долу адекватно.
Със суровината обаче удряме голямата греда. Руда нямаме и я внасяме от СССР. Обаче тая желязна руда докато дойде от Урал до Кремиковци става златна. И като се преработи, понеже нямаме развито машиностроене желязото и чугуна го продаваме пак на СССР.
Изобщо какъв е големия принос на комунизма, че построиха едни огромни, монументални заводи и комбинати които няма как да бъдат натоварени до такава степен, че да станат рентабилни.
А това, че ни обрекоха на изолация? Това, че след срива на затворената им система тези предприятия загинаха, те бяха и ограбени де, но и загинаха защото не могат да се съревновават със западните им конкуренти.
Писателя Георги Марков, който е и инженер пише, че през края на 60-те години цената на синия камък произведен в Девня е два пъти по-висока от тази на Белградските химически заводи.
Зададох ти много прост въпрос, на който дори не си направи труда да отговориш. Не съм те питал, какво е направил комунизмът, а как щяха да са нещата без него.
Без намесата на СССР е почти сигурно, че България нямаше да я има като държава, щяхме да сме разделени между съседите.
Построени са няколко нерентабилни завода, голяма работа, стотици други са работили добре, били сме много по-напред спрямо една Турция например, изнасяли сме навсякъде.
Г. Марков е известен като писател, което не го прави писател. Тоя нещастен пумияр продаде страната си за няколко западни дрешки, много алкохол и курви.
Гарантирано от Чърчил. Многократно е заявявал, че заради съюзничеството ни с немците София трябва да бъде срината до основи и картофи да се сеят между развалините. Многократно е заявявал, че "тоя подъл народ (българите) не заслужава повече да има своя държава". Край на цитата. При управлението на цар Борис-3 сме държали почти цялата си армия на турската граница, защото Чърчил е предвиждал турска окупация на България. И само Вермахтът,а след него бързото навлизане на Червената армия са осуетили плановете Чърчилови.
Георги Марков е сценариста на комунистическия уестърн "На всеки километър" Написал го е толкова добре, че когато телевизията излъчвала тоя филм, улиците в страната опустявали. После му дошъл друг акъл. От слуга на режима станал негов противник и бяга в Англия,става слуга на англичаните.
А това за синия камък е смешно и голяма тъпотия. По това време, през 60-те години ма 20 век Югославия е най-ортодоксалната комунистическа държава. Какво е казал Марков? В репресивната комунистическа титова Югославия синият камък е по-евтин от комунистическата живкова България? Смешно и тъпо! Сравнение между цените в комунистическа държава и ... комунистическа държава.
1) Не всичко е пари.
2) Русия се срива със смяната на строя, но след това бързо се възтановява, заразлика от Запада - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...69411363,d.bGQ
3) Да, ФУТБОЛ. Всички богати държави иневестират за жалст в него. И не само, още в колко спорта сме били на върха? 94-та година все още сме запазили част от миналата система и държавата ни се крепи. След това всичко изчезва.
4) Демокрацията работи само за империализма и мене ме интересува нашата държава, която изчезна тотално, а ти продължаваш да ревеш, че политиците на другите държави били някакви кристални деца, интересуващи се за хората. Ужас, каква прокуба.. хаха заблуда.
Моята идея е да се отървем от досегащните ни политици, да променим системата и да водим близки отношения с Русия. Най-добре е да се обединим с други държави за допълнителна сила.
Не съм продукт на тоталитаризма, не съм живял в такава държава, само знам, че ти си роб на капитализма.
Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката, която в последните години отбелязва значителен растеж. Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]
С тях искаш да се обвържем близко? Ти четеш ли като пишеш? Или като го плесна тоя линк, поне прочете ли го? Щото
"Cъживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката" потвърждава много ясно това което аз казах, че те нищо не произвеждат, а само изнасят суровини.
Последно редактирано от Aeternal : 06-23-2014 на 19:16
абе бунаК, вземи прочети цялата статия. Като губи пазарите си, защото са изместени от Запада, кво искаш да продава, - москвичи ли? Разпада на СССР я срива много ясно и сега отново се възтановява. Най-голямата трагедия на 20-ти век е края на СССР. Я сравни Русия преди 89 каква е била, както и всички соц страни.