.
Отговор в тема
Страница 12 от 18 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 431

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    1.Стандарта на живот в 'бедната' Финландия е поне 2х Руския.

2. По устойчива е точно защото те не произвеждат нищо, те изнасят суровини. Икономиката им е развита колкото на Демократична република Конго, примерно. Виж им каква част от БВП съставлява производството и каква износа на суровини.

3. Сам си отговаряш.

4. "Ние не сме древен полис, където да може да съществува представителна демокрация и избирана власт пряко от народа." България е парламентарна република и парламента е върховен орган. Кой избира хората в парламента?

5.Не те разбирам, какво искаш да кажеш? Че Финландия, Дания и Швейцария са изкуствено поддържани от 'великите сили' само за да са трън в теорията ти ли?

6. Не само е можел, но са и правили. Изобщо наясно ли си какво значи тоталитаризъм?
    Самото наименование на понятието идва от 'тотален', тотална власт на една група хора.
    По конкретно - държавата се е отъждествявала с партията, а партията със своя лидер.
    Ти какво си мислиш, че някой освен 'главния сатрап' на съветския съюз е можел да казва на Димитров, Червенков, Югов, и Живков какво да правят ли? Нали после ще иде да се радва на колкото си ще комунизъм и социализъм при комарите на белене.
    Образовай се: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%...B7%D1%8A%D0%BC
    1) Най-масовите самоубийства са в скандинавски страни.
    2)За икономика на Русия можем само да мечтаем.
    3) Сам си отговори защо 94 година футболния ни отбор стига до финалите на световното и после как държавата изчезва и всички се озоваме на последно място в класацията. Сам си отговарям и потвърждавам, че през социализма сме били Швейцария на Балканите.
    4) Ако си мислиш, че някъде по света хората в пармалента се избират пряко, значи си за лудницата. Повече от половината европейци не си познават лидерите. Ако ще и мажуритарна система да направим - няма да има съществена промяна. Купуването и продаването на гласове и използването на циганите няма да спре. Когато новия ГЕРБ дойде на власт и всички гласувха за него и имаха надежда - видя ли кво стана? Или за СДС-то? Щото ако щеш вярвай, ама който и да се добара до власт - нищо не прави, а и вече квото и да направи- България е погребана.
    5) Искам да кажа, че никой не се е възползвал от тези малки държави, защото целта им е била системата да победи. А една малка държава лесно се управлява.

На ясно съм, че през комунизма също е имало гафове и мръсотии, но сме имали държава и сме прогресирали, хората не са били бедни.

Ако твърдиш, че всичко е заради манталитета и самите нас, отново потвържаваш, че сме по-близо до славянска Русия и трябва да дружим с нея.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-23-2014 на 12:55

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Затова мисля, че ще ни е по-добре в Евразийския съюз, където се зачита всеки народ с особеностите му, без някой да ни натрапва чужди ценотсти.
    как го разбра това.

И що се отнася до изказването ти по отношение на българите - срамота е така да говориш за собствения си народ, дифендъре. Уж голям патриот се пишеш, пък после обясняваш, че сме си крадливи и прости и мястото ни е със себеподобни =Д

На няква картинка попаднах оня ден във фейса - 'като си отидат отвратените остават отвратителните' или нещо то тоя род. Смятай ти от кои си

Мега фен
    1) Най-масовите самоубийства са в скандинавски страни.
    Т'ва пък така ми е писнало да го слушам, че няма накъде. Т'ва пък да им е кусура на държавата - че имат по-висок % самоубийства.

И знаеш ли к'о - не съм живял там, DD можеш да попиташ за мнение, но все пак - доста отдавна с разни скандинавци си прекарвам времето в нета и това, което съм забелязал е, че са изключително податливи емоционално, прекалено много се вълнуват от чуждото мнение и като следствие са мега податливи към някакви негативни настроения.
    Лесно се садват и от дреболии, това се опитвам да ти кажа.

Дай ми на мен да живея в държава, в която най-големият проблем ми е, че във офиса ми се изсмяли на вратовръзката (реална случка) или че приятелката ми се държи студено (отново реално, друг човек, и се стигна дотам, че майка му го завела на терапевт, който му предписал хапчета - и това 'щото беше саднат ... ). Тоя последния от скобите си е малко неадекватен мен ако питаш, но въобще не въркай количеството самоубийства с нисък стандарт на живот. Абсолютно нищо общо няма.

И не пропускай, че и в Япония се наблюдава подобно явление.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    И що се отнася до изказването ти по отношение на българите - срамота е така да говориш за собствения си народ, дифендъре. Уж голям патриот се пишеш, пък после обясняваш, че сме си крадливи и прости и мястото ни е със себеподобни =Д
    кво срамно има, че казах, че всеки народ трябва да живее според своята народопсихолигия и начин на живот и така трябва да бъде политиката към него, а не да му се налагат чужди ценности. Българите когато живели според собствените си ценности са били най-добре.

Ако искаш мога да дойда вкъщи ти, да ти приватизирам телевизора и хладилника и ги изнасям извън къщата ти и аз също да ям от храната в него и после да почна да те командвам как да живееш в къщата си и ако не изпълняваш, ще те наказвам със санкции, като няма да ти давам храна от твоя си хладилника или няма да ти давам да гледаш телевизия от твоя си телевизор, точно това прави ЕС.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 13:07

Т'ва пък така ми е писнало да го слушам, че няма накъде. Т'ва пък да им е кусура на държавата - че имат по-висок % самоубийства.

И знаеш ли к'о - не съм живял там, DD можеш да попиташ за мнение, но все пак - доста отдавна с разни скандинавци си прекарвам времето в нета и това, което съм забелязал е, че са изключително податливи емоционално, прекалено много се вълнуват от чуждото мнение и като следствие са мега податливи към някакви негативни настроения.
    Лесно се садват и от дреболии, това се опитвам да ти кажа.

Дай ми на мен да живея в държава, в която най-големият проблем ми е, че във офиса ми се изсмяли на вратовръзката (реална случка) или че приятелката ми се държи студено (отново реално, друг човек, и се стигна дотам, че майка му го завела на терапевт, който му предписал хапчета - и това 'щото беше саднат ... ). Тоя последния от скобите си е малко неадекватен мен ако питаш, но въобще не въркай количеството самоубийства с нисък стандарт на живот. Абсолютно нищо общо няма.

И не пропускай, че и в Япония се наблюдава подобно явление.

Значи искаш да живееш с хора, които за най-малкото могат да се самоубиват?
    Лиготии. Такива хора не са силни. И мисля, че действат отрицателно.
    Климатът им е причина да се чувстват нещастно, защото през цялата година е мрачно. Това е единия фактор. А нашата съфорумка ясно сподели, че Шведите са много студени хора.
    Но тъпо е наистина да се сравняваме с други народи. Ние имаме свои чарти и ценности, които са в противоречие на Запада.

И искам да попитам как ще се справим демократично с циганите?

И защо пропускате факта, че ние като трайно бедна държава - нямаме средставата и парите за правилата, които ни налагат в ЕС и само се охарчваме до последно?

Защо ЕС толкова много иска Украйна в пределите си, от къв зор?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Е как защо.
    Знаеш ли какъв хубав гей парад може да се направи в Киев.

Мега фен
    знаеш ли колко шистов газ има в Украйна, а златото им май вече го изнесоха.

"В градчето Славянск няма никакви важни предприятия, мини, военни части или научни институти. Той обаче се намира в самия център на територията на „Юзовския проект“, където са съсредоточени залежи от енергийния ресурс на 21 век – шистов газ.

Гигантското находище обхваща част от територията на Донецка и Харковска област.

Общата площ на находището шистов газ е почти 8 000 кв.км. Експерти посочват, че запасите от газ там могат кардинално да променят не само Украйна, но и Европа.

По последните потвърдени данни, американците ги дават, това са 3,6 трилиона куб.м, които те ясно виждат как да бъдат добивани. "

Големи битки стават в Славянск, защо ли, чакай да питам телевизора, ааа казаха, че имало сепаратисти и трябвало да се наложи демокрация, доооообре.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 13:28

Най-лошото е, че не знаем кой да бием. Украинците са братски народ, но заблуден, защото са 10 години по-назад от нас в тези неща... Така че Русия какво може да направи? Идеи?

Мега фен
    да отвори силозите, да изстреля ракетите вертикално нагоре и после да ги върне в обратната посока

тва би било добро начало

Мега фен
    Най-лошото е, че не знаем кой да бием. Украинците са братски народ, но заблуден, защото са 10 години по-назад от нас в тези неща... Така че Русия какво може да направи? Идеи?
    заблудения украински народ е този, който живее в западна Украйна (фактически те направиха мейдана), а в Западна Украйна неслучайно е заселена предимно с етнически поляци , австрийци и други, а те са католици. Обаче в Източна Украйна хората са на друго мнение.

ПП: Обаче лошото за западните "добронамерени демократизатори" е че благата на Украйна са най-вече в Източната й част, ето за това се води битка, а цялото население на Източна Украйна бе обявено за терорости, представяш ли си.
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 13:55

заблудения украински народ е този, който живее в западна Украйна (фактически те направиха мейдана), а в Западна Украйна неслучайно е заселена предимно с етнически поляци , австрийци и други, а те са католици. Обаче в Източна Украйна хората са на друго мнение.

Лошото за САЩ обаче е благата на Украйна са най-вече в Източната й част, ето за това се води битка.
    Напротив. Националистина са баш украинци с украински език. И това че са в Западна европа и може би са католици не ги прави други. Украйна още от самото начало е създадена смеска. В източната й част и по Черноморите живеят главно чисти руснаци, не украиници.

А кой знае, в редовната наборна армия, която пращат да се бие срещу собствения си народ на сила какви объркани момчета има...

Мега фен
    населението в Западна Украйна ги влече на Запад бе (те са си западен етнос), а населението на източна Украйна към Русия (защото корените им са си от Русия), обаче благата на Украйна се намират в на Изток, затова западните "добронамерени демократизатори" ги обявиха за терористи, целия народ.

населението в Западна Украйна ги влече на Запад бе (те са си западен етнос), а населението на източна Украйна към Русия (защото корените им са си от Русия), обаче благата на Украйна се намират в на Изток, затова западните "добронамерени демократизатори" ги обявиха за терористи, целия народ.
    източната част са главно руско говорящи , тоест руснаци, за това ги влече Русия . А западните ги влече ЕС, както нас българите някога... но дори и сега се делим на про-западни и източни в политическите ни интереси и самосъзнание въпреки, че сме един народ. И, това, че са заблудени и излъгани от ,,демокрацията'' и искат да се разграничат от Русия - не ги прави по-малко близък народ и ако стане война -това ще е братоубийствена война.. .. Украинците сега много се радват, приливат от щастие, ама не си дават сметка къде се завират... И да, запада естесвено ги обяви източните бунтовници за теористи и действат много по тоталитаро, отколкото старото управление на Украйна, но предтекста и на демокрацията, ама вече на всички стана ясно, дори на най-бавноразвиващия се..

Мега фен
    източната част са главно руско говорящи , тоест руснаци, за това ги влече Русия . А западните ги влече ЕС, както нас българите някога...
    Нищо чудно в България да дойде ден,
    Последно редактирано от defender : 06-23-2014 на 17:06

Какво може да направи Русия, ако ние започнем да се избиваме помежду си, макар че все още твърде малка част имат ясни политически идеи. Ние се делим абсолютно за всичко, да не говорим, че има 1,5 милиона турци и 1 милион цигани, а новото поколение се научи да робува, изпростя до такава степен, че е лесно контролирано. Всички ги интересува само какво има за ебане...
    Та, да, ще се избием, .. ще се разпокъсаме..

При сблъсаците, ако имаме про-руско правителство - ще го обвинят за нарушаване на човешките права и ще ни го заменят с про-американско....

Мега фен
    Обаче в Източна Украйна хората са на друго мнение.
    влез играй няколко Доти, като видиш славянски никове питай ги откъде са и ако са украинци ги питай кво им е мнението по въпроса

бас хващам, че ще останеш учуден.

влез играй няколко Доти, като видиш славянски никове питай ги откъде са и ако са украинци ги питай кво им е мнението по въпроса

ами точно за тва, че украинците са баламосани изостанали тикви, тотално заслепени от идващите промени на ,,демокрацията''

Гледайте какво става в Ирак и Либия днес..

Мега фен

ми говорил съм с хора на които един от родителите им е украйнец от Одеса и там имат роднини и не съм учуден, а и референдумите в Крим, Донецк и Луганск го показаха какво мислят хората.

"в различни градове на юго-източна Украйна се провеждат митинги в подкрепа на законността и реда в страната.
    Руски знамена са издигнати над сградите на администрациите на градовете Харков и Донецк.
    Около 20,000 жители на Одеса се събрали под руски и съветски знамена."

Мега фен
    "Оперната певица Тамара Ивери, която бе водещо сопранно в операта в Сидни, бе уволнена заради коментар във Фейсбук по повод гей парад.
    Тогава грузинката, която е дъщеря на известния баритон Автандил Джавакашвили, написа:
    „Горда съм от начина, по който грузинското общество реагира на парада… моля, прекратете енергичните опити да наложите в начина на мислене на хората западните фекални образувания със средствата си на пропаганда“

http://nreporter.info/%D1%83%D0%B2%D...5%D0%BD%D1%82/

ПП: мдааа, "свобода на словото"

Мега фен
    ми евала че са я уволнили ;3

не бъркай свобода на словото със свободата да обиждаш и хейтиш на поразия.

що не отидеш в германия да крещиш HH или в щатите на наричаш хората по улицата негри ? Странно ли ще ти се стори ако те приберат в затвора ?

А в Русия като ги прибраха онея двете задето пяха господи, спаси ни от Путин ?

Мега фен
    а тя тая дрисла даже излъгала накрая, че съпругът й го бил написал. Баси жалката отрепка. Леко баце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си