- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Освен немската собственост, руснаците са конфискували и много българска. И тъй като са били в позицията на силния, никой не е можел да им каже копче. Не са ни рязали територии, защото сме били послушни и сме им играли по свирката (не че сме имали особен избор де). В последствие нашите хубостници, които идват на власт, по съветски образец национализират земята, добитъка и по-голямата част от хранителните запаси на хората. Така се строи социализъм, като крадеш от хората.
Какъв съм аз и какъв си ти не е обект на спора ни.
Welcome to the Jungle...
Малко е смешно всъщност, първо че опъна знак за равенство между титовския и сталинския социализъм, второ, че изцяло пропусна, че американците се нахакаха в Югославия още през 1995 година заради войната със Босна и Херцеговина.
Иначе убеди ме - намери източници каква част от югославската икономика се е дължала на американските субсидии и изобщо колко от Югославия е изградена от САЩ.
Дай да видим кои са тези американски дипломати, искам да прочета биографията на тоя балкански Кисинджър :Д
Последно редактирано от Aeternal : 06-23-2014 на 23:04
за някои концлагерите са гробище, за дарктемплар са пиршество
Не знам как не те е срам да коментираш треските в чуждото око, когато в твоето има цели греди.
Не съм срещал олигофрен като теб, който би си позволил да сложи равенство между държавата, която ни е освободила от 5 вековно робство и държавата, която ни е държала под 5 вековно робство.
Наистина не си добре с главата, но няма лечение за човешката глупост.
Земята на никой не се отнемеа. Създават се ТКЗС -та -трудово кооперативно земеделско стопанство
На всички се предоставят средства и работа.
И най-лошото, което става днес е тяхното унищожаване, което няма никакъв смисъл. Та сега отново върлуват огромни частници присвоени стопанства, парите от които се лапат само от шепа хора, а народа гладува и се разпада. Днес и продукцията се изнася според пазарната система, не според нуждите.
Явно. Поставям знак за равенство между едно чуждо управление и друго. Робството си е робство, и ако на теб ти е приятно да ни няма на картата или някакви тъпи руси да се разпореждат с държавата като с измекярска колония.
За това ли умряха Левски и Ботев, за да ни управлява държава окупирала ни със армията си?
И вие сте родолюбци и радетели за човешки права....
Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:24
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изчезваме и решението ни е да .. изчезнем?![]()
Поне като не можем да сме независими, да ни превземат германците или белгийците, те поне имат хубава бира, в Русия освен митове за вечно разгонените рускини и студ какво друго има?
![]()
![]()
![]()
И после ми говори, че не си роб
Аз имам друго предложение, всички които намирате Русия за по-близка до сърцето ви от България, да идете и да се радвате на крокодилите в Москва от първа ръка, вместо да се опитвате да ни поробите всички отново.
Всъщност, ако критерия ти за хубава държава е сбъркания по толкова много начина комунизъм, не мисля, че има за какво повече да си говорим. Живеем на различни планети явно.
Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:45
Теб баба и дядо ти разправят някакви измишлютини за комунизма и вярваш на пропагандата от амариканската телевизия, защото точно такава дават само днес. Няма българска, няма руска. След още някоя друга година и на английски ще проговорят българските новородени.
От 25 години сме баш под управлението на Запада и видя до къде се издокарахме. Докато е Евразийския съюз се зачитат чуждите народи и техните ценности и самосъзнание.
В Русия има останал морал![]()
и братска обич
![]()
А тук скоро няма да има нищо.. още едно, две наводнения и край.. няма да ни има .
Тогава ще разбереш какво ни предлага ЕС. Скоро ще започнат масови въстания народа, тъй както преди комунизмаГлада на бедните няма да признае демократи, недомократи и квито са там..
Преди сме били 9 милиона, ае прави си сметка в кой строй хората изчезват.
Welcome to the Jungle...
Ти си неспасяем олигофрен, толкова ти е промит мозъка, че гънки не са му останали.
Ние сме позволили да им атакуват територията през нашата държава, ние сме били във война с тях, комунизъм в България не е донесен от тях, имало е достатъчно тук. България преди 45-та е била на нивото на държава от третия свят, където сме и в момента, благодарение на някви мижитурки като теб, които 25 години излизаха с лозунгите, че Русия била виновна за всички злини на планетата.
За какви човешки права говориш, робите в Америка да не са докарвани от Русия, там демокрация няма, събрани са най-долните отрепки, които са се възпроизвеждали 200 години и в резултат избират президенти, които имат IQ на не много умни животно, защото и останалите са същите интелигентни маймуни.
Раздават ли ви цветни балони на влизане, това ли е причината да живееш там ?
Последно редактирано от papugai : 06-24-2014 на 09:20
има фацеконтроол само срещу кадърните добродетели, които искат честност.
А тея ,,неудачници'' кои са?
Нали знаеш, че ВСЕКИ човек, всяка класа допринася за това общество. Независимо дали си неук или не, като работиш - с труда си потдържаш системата. 99% от това, с което живееш е създадено от най-нисшата класа, които живеят в бедност.
За това скоро точно тези ,,клошари'' ще си върнат откраднатото![]()
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-24-2014 на 09:28
Изобщо не гледам телевизия. И двамата ми дядовци са били членове на БКП.
Последен опит ще направя, това е цитат от линк който ти постна:
" Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]"
Въобще не виждаш никаква прилика, никакъв паралел, между руската и българската действителност?
И дори и да е вярно, че ситуацията тук е причнена от злия запад, а не от нашите корумирани политици и пасивни глупаци като теб, кой е виновен за положението в Русия?
Русия позволи на Злия запад да се намеси с мръсни ръце в най-голямата ядрена сила на планетата?
Ти как го вижаш това?
Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 09:25
Ти наистина не можеш да мислиш. Да, олигарсите в Русия как мислиш, че се появиха? Нали системата им беше рухнала, нали бяха тотално приобщавани към демокрацията? Как мислиш, че няма да започне масова корупция? Обаче не прочете за бързото им въстановяване след това щото не ти отърва, нали? Тотално изкукуригал си... те украинците и сирийците, либийците не вярват толкова на идващата демокрация, колкото теб.. ти живееш още през 89-та година :Д :Д не си излязал от прехода..
Ииии пак сме на темата Америка, явно спасяемия олигофен не може да да намери други аргументи.
Имало комунизъм достатъчно![]()
![]()
![]()
Расмя ме много могъщо
"събитието е определяно като военен преврат.
Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия. След тази дата настъпва мащабна политическа, икономическа и социална промяна в българското общество. България излиза от Оста и попада в съветската сфера на влияние."
Русия може да се характеризира като промишлено-аграрна страна в преход към пазарна икономика. В началото на 90-те години след отварянето на пазара икономиката губи конкурентоспособност и изпада в тежка криза. Множество банки фалират, а високото ниво на корупция води до съмнителни приватизиционни сделки и появата на т.нар олигарси. Неспособността на правителството да се справи с хиперинфлацията води до имиграцията на съществена част от хората, заети в образованието и науката. Съживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката, която в последните години отбелязва значителен растеж. Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]
Целия линк да си го прочетеш пак
Защо си толкова тъп бе? :Д
Системата им била рухнала, че кой я събори? Защо падна?
Били приобщени, хамериканците им пратиха Ран и Ът да им съсипят държавата сигурно и да назначават хора за милиардери. Олигарсите им сигурно не са руси, а американски шпиони :Д
Каква идваща демокрация, ти бавен ли си? :Д