.
Отговор в тема
Страница 16 от 18 ПървиПърви ... 612131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 431
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    оправлявала
    Първо завърши първи клас и научи елементарната граматика на българския език. Стани грамотен защото сега не си! И тогава бистри политиката.
    Оправлявала, Оправлявала, О-правлявала???

Що, ти предпочиташ турците ли пред руснаците?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Първо завърши първи клас и научи елементарната граматика на българския език. Стани грамотен защото сега не си! И тогава бистри политиката.
    Оправлявали, Оправлявли, О-правлявали???

Що ти предпочиташ турците ли пред руснаците?
    На 7 бири съм, все ми е тая как пиша.
    Обясни ми ти обаче, как еднакво противни се изразява в предпочитание?
    На коя планета еднакво противни е равно на 'харесвам едните повече'?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Червената армия е водела война с германците като съюзник на Англия и Америка, и нямаше как да не мине през България, след като немски войски са у нас и в Гърция. КОЛКО са ни платили германците? Ти знаеш ли колко милиона и милиарда ни дължат неизплатени? Накратко плащат до нахлуването в Русия в 1941 г. След като губят под Москва спират всякакви плащания и ние ги кредитираме със стоки, с уговорката когато спечелят войната (мисия невъзможна!) да ни изплатят всички доставки. Ние им доставяме стоки за милиарди долари без пари на практика. Защото те губят войната и никой не ни плаща.

И не можеш да сравняваш военните реквизити на Германия и Русия. Германците са нахлували в Русия през нашите пристанища и са бомбардирали през нашите летища. След войната не ми е известно руснаците да са поискали репарации за нанесените щети. Както Гърция и Югославия. Конфискували са обаче германска собственост на наша територия. Ако не ги бяхме снабдявали с продоволствие при положение, че бяхме съюзник на Германия, тогава трябваше да ни режат територията. както стана с Унгария. Ти какво предпочиташ? Да снабдиш армията им със сто свини или да отрежат Тракия и Добруджа и ги дадат на Гърция и Турция и Румъния задно с българското население. Много си "умен". Личи ти отвсякъде!
    Освен немската собственост, руснаците са конфискували и много българска. И тъй като са били в позицията на силния, никой не е можел да им каже копче. Не са ни рязали територии, защото сме били послушни и сме им играли по свирката (не че сме имали особен избор де). В последствие нашите хубостници, които идват на власт, по съветски образец национализират земята, добитъка и по-голямата част от хранителните запаси на хората. Така се строи социализъм, като крадеш от хората.

Какъв съм аз и какъв си ти не е обект на спора ни.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Глупостта е изцяло твоя. Това че си като кон с капаци, не обичаш да четеш (западни източници, а не руски) не оправдава неввжеството ти. Невежеството е нещо срамно и позорно, а не е повод за гордост. Ами попрочети малко ве човек! Прочети някоя друга книжка, спомени на американски дипломати и ще видиш колко са дали на Тито и с какви долари е построена Югославия. Да,накрая сърбите не се подчиниха на янките за Косово в 1999 г, на американския сталински диктат. И ония за назидание разрушиха това за което са си платили. И е построено с техните пари. И за съжаление са прави. Ако някога ЕС поиска автономия за ромите и се опънем с право ще ни бомбардира и разруши това, което е изградено с парите на западняците от еврофондовете. Който изгражда държавата си с чужди пари, сетне плаща жестоко по най-високата цена.
    Малко е смешно всъщност, първо че опъна знак за равенство между титовския и сталинския социализъм, второ, че изцяло пропусна, че американците се нахакаха в Югославия още през 1995 година заради войната със Босна и Херцеговина.
    Иначе убеди ме - намери източници каква част от югославската икономика се е дължала на американските субсидии и изобщо колко от Югославия е изградена от САЩ.
    Дай да видим кои са тези американски дипломати, искам да прочета биографията на тоя балкански Кисинджър :Д
    Последно редактирано от Aeternal : 06-23-2014 на 23:04

Мега фен Аватара на galaxy29
    за някои концлагерите са гробище, за дарктемплар са пиршество

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тея гладни безпросветни михлюзи партизаните никога нямаше да дойдат на власт, ако червената армия не им пазеше гърба. Рано или късно, военните щяха да ги заловят и разстрелят. Чел съм мемоарите на достатъчно висши военни от онова време, които си казват, че умишлено са ги пуснали да вземат властта, за да не бъдем прегазени от "спасителната" червена армия. Паметниците й, които и досега стоят на централни места в градовете ни, са висша форма на срам и робско съзнание.
    Ти си било много нещастно човече.

Настрана оставена цялата тая глупост, как американците строили Югославия за да я разрушат после, което от икономическа, политическа, човешка, изобщо всяка гледна точка е глупост. Никой не е толкова тъп да си се изсере така на парите.
    А Живков, оправя държавата като я превръща в пиратска. Не казвам, че е лошо нещо, все пак в международните отношения целта оправдава средствата.
    Крадът се западни патенти и технологии за милиони(прословутото веро ), произвеждат и се продават оръжия на сякакви африкански маймуни през ембаргота, залива се целия източен блок с нашите реплики на западни компютри, изобщо човека прави каквото може за да оцелее. Браво на Живков де, колкото и да не го харесвам, не мога да му отрека, че от чисто тщславие(в неговото село да се произвеждат компютри, а не мляко, сирене и зеленчуци), постига нещо доста добро.
    Но не променя факта, че той си е съветски слуга и нищо повече. И ако човек, с неговата селска кръв и земност, беше получил по-голямо поле за развитие, беше изкарал България от съветската сфера на влияние, и търгуваше и със запада и с изтока, можеше да остави доста повече след себе си.
    Ти явно нищо не знаеш за Живков и че той влиза в конфронтации с лидерите на СССР доста често. Живков е бил един от най-добрите управници, които сме имали.

[QUOTE=Aeternal;11113432][QUOTE=papugai;11113427]
    А Живков, оправя държавата като я превръща в пиратска. Не казвам, че е лошо нещо, все пак в международните отношения целта оправдава средствата.
    Крадът се западни патенти и технологии за милиони(прословутото веро ), произвеждат и се продават оръжия на сякакви африкански маймуни през ембаргота, залива се целия източен блок с нашите реплики на западни компютри, изобщо човека прави каквото може за да оцелее.

„Правец“ е серия български персонални компютри, създадени от Иван Марангозов и разработени в ИТКР, БАН, произвеждани основно в ЗИМ, Правец и БАН, и други заводи в България. Използвани са компютърни архитектури на Епъл (при Правец 8x, с изключение на Правец 8Д) (Apple I, Apple II) и IBM PC (при Правец 16). Всички 8-разрядни компютри „Правец“ са с процесор 6502 с работна честота 1,018 MHz или българското му издание СМ630.
    като си толкова умен, кой измисля самия компютър ?

Глупостта е изцяло твоя. Това че си като кон с капаци, не обичаш да четеш (западни източници, а не руски) не оправдава неввжеството ти. Невежеството е нещо срамно и позорно, а не е повод за гордост. Ами попрочети малко ве човек! Прочети някоя друга книжка, спомени на американски дипломати и ще видиш колко са дали на Тито и с какви долари е построена Югославия. Да,накрая сърбите не се подчиниха на янките за Косово в 1999 г, на американския сталински диктат. И ония за назидание разрушиха това за което са си платили. И е построено с техните пари. И за съжаление са прави. Ако някога ЕС поиска автономия за ромите и се опънем с право ще ни бомбардира и разруши това, което е изградено с парите на западняците от еврофондовете. Който изгражда държавата си с чужди пари, сетне плаща жестоко по най-високата цена.
    ЕС освен да граби от нас - друго не прави. И отново ще ни нападне, да. Ама като има хора като ДАРКтемплар - така ще е..

Колкото ми е кофти, че турците са се властвали тук, също толкова ми е неприятно, че русите са се разпореждали с цялата ми страна. Аз съм на мнение, че ние сме по-добър народ от руснаците, и не ми е приятно, че държавата ни се е оправлявала от хора, които са гледали на нас като на "онея марионетки зад дунава".
    хахахахахахахах По-голяма любов и уважение от руснак към българин няма да видиш.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Малко е смешно всъщност, първо че опъна знак за равенство между титовския и сталинския социализъм
    Обясни ми ти обаче, как еднакво противни се изразява в предпочитание?
    На коя планета еднакво противни е равно на 'харесвам едните повече'?
    Не знам как не те е срам да коментираш треските в чуждото око, когато в твоето има цели греди.
    Не съм срещал олигофрен като теб, който би си позволил да сложи равенство между държавата, която ни е освободила от 5 вековно робство и държавата, която ни е държала под 5 вековно робство.
    Наистина не си добре с главата, но няма лечение за човешката глупост.

Освен немската собственост, руснаците са конфискували и много българска. И тъй като са били в позицията на силния, никой не е можел да им каже копче. Не са ни рязали територии, защото сме били послушни и сме им играли по свирката (не че сме имали особен избор де). В последствие нашите хубостници, които идват на власт, по съветски образец национализират земята, добитъка и по-голямата част от хранителните запаси на хората. Така се строи социализъм, като крадеш от хората.

Какъв съм аз и какъв си ти не е обект на спора ни.
    Земята на никой не се отнемеа. Създават се ТКЗС -та -трудово кооперативно земеделско стопанство
    На всички се предоставят средства и работа.
    И най-лошото, което става днес е тяхното унищожаване, което няма никакъв смисъл. Та сега отново върлуват огромни частници присвоени стопанства, парите от които се лапат само от шепа хора, а народа гладува и се разпада. Днес и продукцията се изнася според пазарната система, не според нуждите.

papugai, със сигурност живея на по-хубаво място и в по-хубав квартал от теб.
    Сигурно работиш в същата хубава сграда, може би като портиер ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И двамата тук грешите.

Дарктемплар вероятно има пари, но е една партийна слуга. Кефи ме как спекулира с евентуалната си власт и средства срещу по-бедните. Това е болестта на алчността и дивия капитализъм.

Мега фен
    Не знам как не те е срам да коментираш треските в чуждото око, когато в твоето има цели греди.
    Не съм срещал олигофрен като теб, който би си позволил да сложи равенство между държавата, която ни е освободила от 5 вековно робство и държавата, която ни е държала под 5 вековно робство.
    Наистина не си добре с главата, но няма лечение за човешката глупост.
    Явно. Поставям знак за равенство между едно чуждо управление и друго. Робството си е робство, и ако на теб ти е приятно да ни няма на картата или някакви тъпи руси да се разпореждат с държавата като с измекярска колония.
    За това ли умряха Левски и Ботев, за да ни управлява държава окупирала ни със армията си?
    И вие сте родолюбци и радетели за човешки права....
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:24

Явно. Поставям знак за равенство между едно чуждо управление и друго. Робството си е робство, и ако на теб ти е приятно да ни няма на картата или някакви тъпи руси да се разпореждат с държавата като с измекярска колония.
    За това ли умряха Левски и Ботев, за да ни управлява държава окупирала ни със армията си?
    млък

Русия през социализма ни е направила най-добрата държава. Ние не можем да сме независими, не го ли разбра? Изчезваме в този глобализъм и надеждата ни е - Русия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    млък

Русия през социализма ни е направила най-добрата държава. Ние не можем да сме независими, не го ли разбра? Изчезваме в този глобализъм и надеждата ни е - Русия

Изчезваме и решението ни е да .. изчезнем? Поне като не можем да сме независими, да ни превземат германците или белгийците, те поне имат хубава бира, в Русия освен митове за вечно разгонените рускини и студ какво друго има?
    И после ми говори, че не си роб
    Аз имам друго предложение, всички които намирате Русия за по-близка до сърцето ви от България, да идете и да се радвате на крокодилите в Москва от първа ръка, вместо да се опитвате да ни поробите всички отново.

Всъщност, ако критерия ти за хубава държава е сбъркания по толкова много начина комунизъм, не мисля, че има за какво повече да си говорим. Живеем на различни планети явно.
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 08:45

Изчезваме и решението ни е да .. изчезнем? Поне като не можем да сме независими, да ни превземат германците или белгийците, те поне имат хубава бира, в Русия освен митове за вечно разгонените рускини и студ какво друго има?
    И после ми говори, че не си роб
    Аз имам друго предложение, всички които намирате Русия за по-близка до сърцето ви от България, да идете и да се радвате на крокодилите в Москва от първа ръка, вместо да се опитвате да ни поробите всички отново.

Всъщност, ако критерия ти за хубава държава е сбъркания по толкова много начина комунизъм, не мисля, че има за какво повече да си говорим. Живеем на различни планети явно.
    Теб баба и дядо ти разправят някакви измишлютини за комунизма и вярваш на пропагандата от амариканската телевизия, защото точно такава дават само днес. Няма българска, няма руска. След още някоя друга година и на английски ще проговорят българските новородени.
    От 25 години сме баш под управлението на Запада и видя до къде се издокарахме. Докато е Евразийския съюз се зачитат чуждите народи и техните ценности и самосъзнание.
    В Русия има останал морал и братска обич

А тук скоро няма да има нищо.. още едно, две наводнения и край.. няма да ни има .
    Тогава ще разбереш какво ни предлага ЕС. Скоро ще започнат масови въстания народа, тъй както преди комунизма Глада на бедните няма да признае демократи, недомократи и квито са там..
    Преди сме били 9 милиона, ае прави си сметка в кой строй хората изчезват.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Хората като теб не могат да пристъпят праговете на хубавите сгради, защото има фейсконтрол срещу клошари и неудачници.

И двамата тук грешите.

Дарктемплар вероятно има пари, но е една партийна слуга. Кефи ме как спекулира с евентуалната си власт и средства срещу по-бедните. Това е болестта на алчността и дивия капитализъм.
    Aз съм милионер под прикритие, който през свободното си време пише в Тийнпроблем.
    Welcome to the Jungle...

Ти си неспасяем олигофрен, толкова ти е промит мозъка, че гънки не са му останали.
    Ние сме позволили да им атакуват територията през нашата държава, ние сме били във война с тях, комунизъм в България не е донесен от тях, имало е достатъчно тук. България преди 45-та е била на нивото на държава от третия свят, където сме и в момента, благодарение на някви мижитурки като теб, които 25 години излизаха с лозунгите, че Русия била виновна за всички злини на планетата.
    За какви човешки права говориш, робите в Америка да не са докарвани от Русия, там демокрация няма, събрани са най-долните отрепки, които са се възпроизвеждали 200 години и в резултат избират президенти, които имат IQ на не много умни животно, защото и останалите са същите интелигентни маймуни.

защото има фейсконтрол срещу неудачници.
    Раздават ли ви цветни балони на влизане, това ли е причината да живееш там ?
    Последно редактирано от papugai : 06-24-2014 на 09:20

Хората като теб не могат да пристъпят праговете на хубавите сгради, защото има фейсконтрол срещу клошари и неудачници.
    има фацеконтроол само срещу кадърните добродетели, които искат честност.
    А тея ,,неудачници'' кои са?
    Нали знаеш, че ВСЕКИ човек, всяка класа допринася за това общество. Независимо дали си неук или не, като работиш - с труда си потдържаш системата. 99% от това, с което живееш е създадено от най-нисшата класа, които живеят в бедност.
    За това скоро точно тези ,,клошари'' ще си върнат откраднатото
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-24-2014 на 09:28

Мега фен
    Теб баба и дядо ти разправят някакви измишлютини за комунизма и вярваш на пропагандата от амариканската телевизия, защото точно такава дават само днес. Няма българска, няма руска. След още някоя друга година и на английски ще проговорят българските новородени.
    От 25 години сме баш под управлението на Запада и видя до къде се издокарахме. Докато е Евразийския съюз се зачитат чуждите народи и техните ценности и самосъзнание.
    В Русия има останал морал и братска обич

А тук скоро няма да има нищо.. още едно, две наводнения и край.. няма да ни има .
    Тогава ще разбереш какво ни предлага ЕС. Скоро ще започнат масови въстания народа, тъй както преди комунизма Глада на бедните няма да признае демократи, недомократи и квито са там..
    Преди сме били 9 милиона, ае прави си сметка в кой строй хората изчезват.
    Изобщо не гледам телевизия. И двамата ми дядовци са били членове на БКП.

Последен опит ще направя, това е цитат от линк който ти постна:
    " Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]"
    Въобще не виждаш никаква прилика, никакъв паралел, между руската и българската действителност?
    И дори и да е вярно, че ситуацията тук е причнена от злия запад, а не от нашите корумирани политици и пасивни глупаци като теб, кой е виновен за положението в Русия?
    Русия позволи на Злия запад да се намеси с мръсни ръце в най-голямата ядрена сила на планетата?
    Ти как го вижаш това?
    Последно редактирано от Aeternal : 06-24-2014 на 09:25

Изобщо не гледам телевизия. И двамата ми дядовци са били членове на БКП.

Последен опит ще направя това е цитат от линк който ти постна:
    " Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]"
    Въобще не виждаш никаква прилика, никакъв паралел, между руската и българската действителност?
    И дори и да е вярно, че ситуацията тук е причнена от злия запад, а не от нашите корумирани политици и пасивни глупаци като теб, кой е виновен за положението в Русия?
    Русия позволи на Злия запад да се намеси с мръсни ръце в най-голямата ядрена сила на планетата?
    Ти как го вижаш това?
    Ти наистина не можеш да мислиш. Да, олигарсите в Русия как мислиш, че се появиха? Нали системата им беше рухнала, нали бяха тотално приобщавани към демокрацията? Как мислиш, че няма да започне масова корупция? Обаче не прочете за бързото им въстановяване след това щото не ти отърва, нали? Тотално изкукуригал си... те украинците и сирийците, либийците не вярват толкова на идващата демокрация, колкото теб.. ти живееш още през 89-та година :Д :Д не си излязал от прехода..

Мега фен
    Ти си неспасяем олигофрен, толкова ти е промит мозъка, че гънки не са му останали.
    Ние сме позволили да им атакуват територията през нашата държава, ние сме били във война с тях, комунизъм в България не е донесен от тях, имало е достатъчно тук. България преди 45-та е била на нивото на държава от третия свят, където сме и в момента, благодарение на някви мижитурки като теб, които 25 години излизаха с лозунгите, че Русия била виновна за всички злини на планетата.
    За какви човешки права говориш, робите в Америка да не са докарвани от Русия, там демокрация няма, събрани са най-долните отрепки, които са се възпроизвеждали 200 години и в резултат избират президенти, които имат IQ на не много умни животно, защото и останалите са същите интелигентни маймуни.

Раздават ли ви цветни балони на влизане, това ли е причината да живееш там ?
    Ииии пак сме на темата Америка, явно спасяемия олигофен не може да да намери други аргументи.
    Имало комунизъм достатъчно Расмя ме много могъщо
    "събитието е определяно като военен преврат.
    Отечественият фронт взема властта в България с помощта на окупиращите страната сили на Трети Украински фронт на Червената армия. След тази дата настъпва мащабна политическа, икономическа и социална промяна в българското общество. България излиза от Оста и попада в съветската сфера на влияние."

Мега фен
    Ти наистина не можеш да мислиш. Да, олигарсите в Русия как мислиш, че се появиха? Нали системата им беше рухнала, нали бяха тотално приобщавани към демокрацията? Как мислиш, че няма да започне масова корупция? Обаче не прочете за бързото им въстановяване след това щото не ти отърва, нали? Тотално изкукуригал си... те украинците и сирийците, либийците не вярват толкова на идващата демокрация, колкото теб.. ти живееш още през 89-та година :Д :Д не си излязал от прехода..
    Русия може да се характеризира като промишлено-аграрна страна в преход към пазарна икономика. В началото на 90-те години след отварянето на пазара икономиката губи конкурентоспособност и изпада в тежка криза. Множество банки фалират, а високото ниво на корупция води до съмнителни приватизиционни сделки и появата на т.нар олигарси. Неспособността на правителството да се справи с хиперинфлацията води до имиграцията на съществена част от хората, заети в образованието и науката. Съживяването на износа на полезни изкопаеми, в частност нефт и газ, в краят на 90-те години е основна предпоставка за съживяването на икономиката, която в последните години отбелязва значителен растеж. Проблем пред по-нататъшното развитие остава неефективната съдебна система, като и мафията, която все още продължава да оказва значително влияние. Оборотът само на бизнесът с наркотици е около 8-9 млрд. долара, при държавен бюджет от 20 млрд. [1]. Географската разлика в икономическото развитие е значителна. Москва, в която живеят 7% от населението допринася с 27% от бюджетните постъпления.[2]
    Целия линк да си го прочетеш пак
    Защо си толкова тъп бе? :Д
    Системата им била рухнала, че кой я събори? Защо падна?
    Били приобщени, хамериканците им пратиха Ран и Ът да им съсипят държавата сигурно и да назначават хора за милиардери. Олигарсите им сигурно не са руси, а американски шпиони :Д
    Каква идваща демокрация, ти бавен ли си? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си