.
Отговор в тема
Страница 2 от 18 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 431
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ако бяха потискани, щяха да се чукат тайно, а не на площада. Явно закона им го позволява, а това не трябва да е така.
    Щеше да ми е все тая и пак щях да правя, каквото правя... Не на публични места...
    е ти верно ли си виждал гейове да се чукат на площади?
    не знам дали си бил в Лондон, но там хетеросексуални се чукат в клубове /не някакви секс клубове, просто нормална дискотека/, един път момче и момиче се оправяха направо на средата на дансинга, а за колко още съм чувала.на мен това ми се струва по-зле. както виждаш си го има и в 2-та случая

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Lumia Виж мнението
    е ти верно ли си виждал гейове да се чукат на площади?Не, но да се натискат - да... И то не на парад...
    не знам дали си бил в Лондон, но там хетеросексуални се чукат в клубове /не някакви секс клубове, просто нормална дискотека/, един път момче и момиче се оправяха направо на средата на дансинга, а за колко още съм чувала.на мен това ми се струва по-зле. както виждаш си го има и в 2-та случая
    Казах по-горе... Нали демократи го раздаваме... Нека малцинството да се съобразява с мнозинството! Щото не ми е проблем да видя момче и момиче да се целуват - нещо естествено си е и дори в известен смисъл, красиво, ама две момчета са ми проблем... Не само на мен, а на повечето хетеросексуални мъже. На никого не му пука, че са педали, нека просто не го изтъкват на публични места.
    .

а друг въпрос - 2 момичета ако са, против имаш ли?

Мега фен
    Мнозинството /все още/ сме хетеро, живеем в демократична страна => малцинството трябва да се съобразява с мнозинството, а не обратно...
    ;/
    трябва историята да я направят с 50%-ова тежест върху дипломата за средно и да се влиза с изпит по свят и личност > 80% във всяка специалност.

http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Europe

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ga...Map_Europe.svg
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ga...th_America.svg

Кучето и керванът, брат ;3 Кучето и керванът.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Lumia Виж мнението
    а друг въпрос - 2 момичета ако са, против имаш ли?

повечето са гадни мъжкарани, а като си с прическа на момче и никакви цици, ако не видя да пикае, няма да разбера, че не е мъж
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    Лицемери.
    Значи хетеросексуални може не само да се натискат, ами и да се чукат по градинки - дай да не се лъжем, повечето сме го правили, обаче двама хомосексуални - нееее, трагедия.
    И вие се имате за демократични, широкоскроени и не знам си кво? СМЯХ.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дискриминатори такива!
    Welcome to the Jungle...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Кучето и керванът, брат ;3 Кучето и керванът.
    И на балканджийските мачовци ще им дойде редът.

Аурисе, какво ми ги показваш тея картинки?
    И, да, на един инженер му е безкрайно необходимо да знае кога и как е умряло кучето на Хан Крум...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Лицемери.
    Значи хетеросексуални може не само да се натискат, ами и да се чукат по градинки - дай да не се лъжем, повечето сме го правили, обаче двама хомосексуални - нееее, трагедия.
    Нали идеята на демокрацията е всичко да става според желанието на мнозинството? Мнозинството сме хетеро, значи педалите трябва да се съобразяват... Не виждам къде е драмата...
    Никъде не съм твърдял, че съм широкоскроен.

anonymous895156
    Guest
    Нали идеята на демокрацията е всичко да става според желанието на мнозинството?
    Идеята на демокрацията е много по-дълбока, но ти си прекалено зает да интерпретираш всичко така, както на теб ти отърва, за да я осмислиш.

Мнозинството сме хетеро, значи педалите трябва да се съобразяват... Не виждам къде е драмата...
    Дефинирай съобразяват.

Голям фен Аватара на ОР
    Аз мразя геите

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Идеята на демокрацията е много по-дълбока, но ти си прекалено зает да интерпретираш всичко така, както на теб ти отърва, за да я осмислиш.

Дефинирай съобразяват.
    Я ми обясни дълбокия смисъл на демокрацията! 6 млн. да се съобразяват с 60 хил. ?
    Дефинирам: Да не виждам мляскащи се/ натискащи се педали. Като ме ядоса с нещо съвсем различно и му отвъртя един, да не ми излиза с номера, че го бия щото бил хомо. Да не правят паради, дето щъкат /полу/голи по площата и се барат.

anonymous895156
    Guest
    Я ми обясни дълбокия смисъл на демокрацията! 6 млн. да се съобразяват с 60 хил. ?
    Равноправие между хората, свобода да живееш така, както намираш за добре, при положение че не вредиш на някого другиго, липса на келешчета, решили, че могат да раздават правосъдие по улиците, само защото са видели нещо, което не се вписва в представите им за природно.

Дефинирам: Да не виждам мляскащи се/ натискащи се педали. Като ме ядоса с нещо съвсем различно и му отвъртя един, да не ми излиза с номера, че го бия щото бил хомо. Да не правят паради, дето щъкат /полу/голи по площата и се барат.
    Като не искаш да ги виждаш, отвръщаш поглед от тях. Сам казваш, че били 60 000 на фона на 6 000 000 - толкова ли често срещаш такива случаи? Дори да е така, пречат ли ти да живееш нормално? Защото на един гей определено му въздейства негативно цял живот да се прикрива от такива като теб, защото, видиш ли, тук не действат европейски закони, а правилата на антракс и байганьовци. Парадирането със сексуалност (независимо каква) е жалка история, но стига да е в рамките на социално приемливото, не виждам къде е проблемът.
    В живота не всичко е хубаво, не можеш да очакваш всички да вървят около теб и да ти хвърлят рози.

Като ме ядоса с нещо съвсем различно и му отвъртя един, да не ми излиза с номера, че го бия щото бил хомо.
    А ти го правиш, защото?
    Кой ти дава правото да го биеш?

Да не правят паради, дето щъкат /полу/голи по площата и се барат.
    Къде тук виждаш полуголи баращи се гейове?
    https://www.youtube.com/watch?v=rp-Y2ao1YkU

Мега фен
    бухухуху

Аз пък няма да се занимавам да ти опонирам.

Искам ти да ми кажеш с какво си заслужил 'правото' да се мляскаш и да се жениш ? Излишно е да казвам, че в моногамията няма нищо естествено, а и лгбт-тата искат граждански бракове, не църковни, та и това отпада като аргумент.

Мега фен
    за неверника всичко може да е естествено.

Такъв човек едва ли може да ти бъде критерии за това какво е естествено.

Мега фен
    ^ я вижте, олигофрен.

Чакам да си пречукаш детето защото е правило извънбрачен секс или ако ти си го свършил - да си отрежеш хуя. Дотогава и ти си неверник, сори ;3

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Къде тук виждаш полуголи баращи се гейове?
    https://www.youtube.com/watch?v=rp-Y2ao1YkU
    http://www.youtube.com/watch?v=ENi8N-gRMKM

Димитре, при нашите гей паради хората все още се въздръжат да ходят голи, защото последствията са - https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...69137298,d.bGQ

И не, не ми е приятно да гледам мляскащи се, така че няма да се съобразвам.
    Отношението към травеститите и педалите се задълбочава и агресира, колкото повече права им дават и си позволяват.
    Нямам нищо против тях и не разбирам какво искат. С тези гей паради само учат децата на лошо.

Не бива да се толерират и циганите. Като не искат да работят и да учат - не трябва да им се дават никакви помощи.
    Трябва да им се даде една земя в краен случаи и да ги обрагдим с минни полета.
    Или всеки, който е задържан за кражби да се праща на трудов лагер под охрана.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Чакам да си пречукаш детето
    няма да го пречукам, съжалявам, че ума и разсъдителността на някои неолигофрени е толкова ограничена, че първата им асоциация за решение (и може би единствената) е от талибанския арсенал като например пречукване ..........

да назоваваш злото с истинското му има не означава че ще пречукаш хората, които е заразило.

Лицемери.
    Да си виждала някъде хетерота да правят паради заради сексуалноста си?

“Magic is believing in yourself,
    if you can do that, you can make anything happen”

Лицемери.
    В кои градинки се чукат хетеросексуалните? На публични места?
    В нормалните държави такива ги арестуват.
    Да не би във вашия университет се целуват пред доцентите из коридите?
    Всеки ще си изживява последиците.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-18-2014 на 15:05

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    всъщност аз съм виждал да се ебът на сепаре в бар
    яйцата се чукат
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    всъщност аз съм виждал да се ебът на сепаре в бар
    яйцата се чукат
    ами да се ебат, те такива се хврълят през балкони - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4139526
    а в Русия ги пращат в сибирко Белене.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    ами да се ебат,
    нищо чудно с това безразборно ебане, скоро европейската раса да почне да се изражда и да почната да се раждат някакви изпростели зомбита, лесни за контрол и европейската раса да остане сама като легенда.

Голям фен Аватара на sifon4o
    опитвам се да не мисля много за злите гейове
    the game

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    нищо чудно с това безразборно ебане, скоро европейската раса да почне да се изражда и да почната да се раждат някакви изпростели зомбита, лесни за контрол и европейската раса да остане сама като легенда.
    не ми пука, тя тази раса сама си е виновна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си