.
Отговор в тема
Страница 4 от 18 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 431
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Имаше един лаф, че са събрали най-лошото от двата пола...
    От женския, но не знам мъжете, какво сме им дали.
    В щатите да си черен и гей, направо си уцелил шестица.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    И се гордееш с това ли ?
    Не, казвам, че коментирам нещо, което съм виждала, за разлика от останалите.

Антраксе, когато не можеш да си защитиш тезата, по-добре замълчи. Подобни простотии съм слушала години наред, не ми правиш впечатление.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Антраксе, когато не можеш да си защитиш тезата, по-добре замълчи. Подобни простотии съм слушала години наред, не ми правиш впечатление.
    Какво има да защитавам? Мнозинството сме хетеро, не ни е кеф да гледаме педали => педалите ще се въздържат от любовни ласки и демонстрации на обществени места. Ако искат, референдум да направят...

Мега фен
    и аз съм го виждал парада, гейовете бяха домъкнали и деца на по 4-5 годинки.

Голям фен Аватара на ОР

И кво ?
    Бяха замъкнали някви деца и животни, докато се мляскаха и бараха за ташаците. Тва буквално преди две седмици. Супер противни педали.
    И да питам, защо има само предимно педали от мъжки пол ? 90% от тея "ЛГБТ" паради са предимно противни педераси ?
    Щото Лесбитата и другите там знаят, че вече си имат правата. Тези, които ги биха пребили, няма да си сменят мнението от един парад.
    Просто педалите са една отвратителна сган, дето си проси внимание.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jacques Виж мнението
    Кажи честно...ти сериозно ли го мислиш тва? Или се ебаваш?
    Прочети му постовете в Политика, по-лошо е, отколкото си мислиш.

Е, на мен ми вреди само да ги видя да се мляскат. И какво правим?! Що аз да съм кривия, а те да са правите? Какво равноправие, като оня, ако направи някоя простотия и полицая го изхака с палката, полицаят ще бъде уволнен на другия ден? С мангалите е същата история...
    Аз, за да отвърна поглед, съм ги видял веднъж, което ми е достатъчно. Защо да се прикрива? На мен не ми пречи да видя педал, който просто си ходи в парка...

Тук ще ти хареса примерът ми... Бяхме 7-ми клас и имахме в училище едно изложение за домашни животни, където децата показваха животинките си и им се радваха... Добре, ама педалчето от другия клас решило, че задължително трябва да се покаже на изложението, въпреки че няма домашно животно... Знаеш ли какво беше взело?! Напипало някаква улична котка, дето таман родила и натикало 3 още слепи котенца в найлонова торба... Докато дойде до училище, две от котенцата вече бяха мъртви, а аз и още няколко лапета му обяснявахме колко е прост и да отиде да върне животинката при майката, защото и тя ще умре... Е, гадното превзето педалче започна да ни тегли едни майни, при което просто си отнесе тупаниците... На другия ден съм в дирекцията и директорката почва да ми обяснява "Ама той е различен, не е виновен за това, трудно му е...". Опитах се да й кажа защо е станало всичко, ама не вдяна и си ме наказаха... Излезе, че съм го бил, щото "е различен", а това нямаше нищо общо в тоя случай...
    После по коридорите ми се фръцка и ми се смее ехидно мизерника...
    Как точно ти вреди да ги видиш да се целуват? Да не би да ти причинява ментална нестабилност или нещо от този сорт? Защото, ако е така, ти си за психолог. Трудно ли е просто да избягваш такива хора и да не ги гледаш, когато изразяват любовта си по идентичен начин на този на хетеросексуалните, вместо да ги караш да се ограничават от нещата, които ти също правиш?
    Хипотетично, ако хомосексуалните станат мнозинство, ще се съгласиш ли с приятелката ти цял живот да не правите нищо извън вкъщи - дори държане за ръце или целувки, защото на някой лгбт не му изглежда красиво и си е въобразил, че и останалите такива са против това?
    За криворазбраната толерантност и често несполучливите напирания на разни хорица да бъдат либерални по всякакви въпроси всички знаем, но не виждам защо го изтъкваш тук.

Съученикът ти си е бил недорасъл комплексар, но и директорката ви е имала право, че проблемите му е много вероятно да идват от тази различност. И все пак не е постъпила така, както трябва.

Що да нямам право? Демокрация е, нека има равноправие! Нека и педалите да имат право да ни бият, като ни видят с момичета.
    Наистина се надявам да не го казваш сериозно.

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    аз с нетърпение чакам да отида на гей парад ше зема пръскалката за лозя на дядо и ше и сложа 5 моларен разтвор на фосген и ше пръскам за здраве
    След това в затвора ще се наслаждаваш на гей ласки по цял ден.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Има един друг лаф - гърците измислили секса, римляните добавили и жената.
    n00bs

Мега фен
    И все пак не е постъпила така, както трябва.
    Да, трябвало е да го изключи директно.
    А келешът с котките е трябвало да го прати при училищния педагог за цял срок по 40 минути след часовете.

Тези, които ги биха пребили, няма да си сменят мнението от един парад.
    Просто педалите са една отвратителна сган, дето си проси внимание.
    Замести 'педали' с 'негри' - същата ситуация като отпреди половин век.
    Излез кажи на улицата, че негрите са отвратителна сган в някоя нормална държава и ще се озовеш в затвора.
    Когато законът започне да се разправя и с думичката 'педал' по същия начин ще приключат и досадните паради.

А кой е по-опасен за обществото - някой смешно облечен, гримиран и с тънък гласец хърбавелник или неграмотен келеш, склонен да стига до физическа саморазправа в отношенията си с околните ; пригласящ на крайни идеологии и застъпващ се за потискане и лишаване от елементарни права на собствените си съграждани живеещи в същата държава, която претендира, че защитава и то на база никакви аргументи ... за мен отговорът е ясен.

Ама да, де. Щото Тошко е удушил 2 котенца в пликче и не те кефи трябва 100к души да може всеки подчовек да си ги заплюва по улицата както му хрумне без да го е страх от закона - нищо че вероятността да са лекари, учители, инженери и професори е точно толкова голяма, колкото и сред хетеросексуалното население.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Излез кажи на улицата, че негрите са отвратителна сган в някоя нормална държава и ще се озовеш в затвора.
    Когато законът започне да се разправя и с думичката 'педал' по същия начин ще приключат и досадните паради.

А кой е по-опасен за обществото - някой смешно облечен, гримиран и с тънък гласец хърбавелник или неграмотен келеш, склонен да стига до физическа саморазправа в отношенията си с околните ; пригласящ на крайни идеологии и застъпващ се за потискане и лишаване от елементарни права на собствените си съграждани живеещи в същата държава, която претендира, че защитава и то на база никакви аргументи ... за мен отговорът е ясен.
    Егаси двойните стандарти.

Не подкрепяш ли педалите, значи си неграмотен и агресивен келеш. Добре.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

и педалите и хетеросексуалните, които правят непрелични работи пред хора тря се колят

Мега фен
    добре, тогава на "педалите" ще им казваме "гейове" или "хомосексуалисти" ................. надявам се вече си доволен

винаги съм се чудил кой е решил че думата "негър" е дискриминационна, точно като думата "циганин", но както и да е, да приемем,че е така

ПП: "негъра" е "негър", защото природата го е създала черен, а не защото си фантазира, че е "негър" и другите да му се радват.

а педала си фантазира, че трябва да изпълнява функциите на жена, когато природата физиологично го е създала мъж - този човек не може да приеме себе си и реалността и бяга от себе си, като изпада във фантазии за себе си. И не само това, ами иска и природата да напасва към фантазиите си. Аз не искам децата ми да имат за пример такъв човек и той да им внушава как да мислят и като им се натрапва с парадите си.

Що "негрите" не правят паради или пък "циганите"?
    Последно редактирано от defender : 06-19-2014 на 11:32

Голям фен Аватара на ОР
    Да, трябвало е да го изключи директно.
    А келешът с котките е трябвало да го прати при училищния педагог за цял срок по 40 минути след часовете.

Ама да, де. Щото Тошко е удушил 2 котенца в пликче и не те кефи трябва 100к души да може всеки подчовек да си ги заплюва по улицата както му хрумне без да го е страх от закона - нищо че вероятността да са лекари, учители, инженери и професори е точно толкова голяма, колкото и сред хетеросексуалното население.
    Негрите са били репресирани,
    Педалите не.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    добре, тогава на "педалите" ще им казваме "гейове" или "хомосексуалисти" ................. надявам се вече си доволен

винаги съм се чудил кой е решил че думата "негър" е дискриминационна, точно като думата "циганин", но както и да е, да приемем,че е така

ПП: негъра е негър, защото природата го е създала черен, а не защото си фантазира, че е негър и другите да му се радват.
    Думата негър за чернокож в англоговорящите страни е придобила същия негативен оттенък, който "педал" за гей у нас.
    Природата създава и хомосексуалистите такива, ако смяташ, че това не е така, е крайно време да запратиш библията си там, където й е мястото, и да прочетеш някоя научно обоснована статия или книга по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    а педала си фантазира, че е жена, когато природата физиологично го е създала мъж - този човек не може да приеме себе си бяга от себе си като изпада във фантазии за себе си. И не само това, ами иска и природата да напасва към фантазиите си. Аз не искам децата ми да имат за пример такъв човек и той да им внушава как да мислят.

Мега фен
    Двойни стандарти ?
    Чакай малко сега. Нали от прекалена либералност са се разпищяли всичко. Сега какво излиза - искате да сте си в правото да лепите етикети на хората или какво ? България по закон е задължена да съблюдава правата на абсолютно всеки гражданин - в това число и ЛГБТ-тата.

Ми дай и расисти да станем всички. Аз не виждам никаква разлика. ((то не че българите не са и масово расисти, но това е друга тема))

Нелепо е, че ми излизаш с номера, че прилагам двойни стандарти, когато реалността е, че ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА това, което тук се описва като 'социално приемливо' за хората с различна сексуална ориентация. Тук всички сме няк'ви никакви, но утре антракса ако недай боже взема, че се озове в позицията на работодател, нали от него (и такива като него) ще зависи до немалка степен живота на тези хора.

Я си представи, че шефът ти беше с мисленето на крепостен селянин що се отнася до правата на жените ? Що пък да те наема ?
    И що пък, ей-така, хипотетично, всичко шефове да не бяха такива ?

Ко щяхте да правите жените ? Да пищите по площадите и да дразните обществото сигурно, 'щото вече си имате права (на хартия), нали ? Нищо, че никой не го бърка това, никой не съблюдава да се спазват и пак не можете да си намерите работа. Най-много да се избършете отзад с тази хартия.

Може да ти звучи като фантастика това, но аз лично знам за човек, който умишлено не наема жени, 'щото били (цитирам ти го) усойници. А иначе си е женен, с деца - не е хомо преди с подобна хипотеза да излезеш. Не е българин за капак, а и не ми е от първа ръка информацията, но пък е от източник, на който имам доверие. Та тъй.

Голям фен Аватара на ОР
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Природата създава и хомосексуалистите такива
    Моля ти се. Бебето не се ражда със мисълта за пишки :/

http://jan.ucc.nau.edu/~bio372-c/cla...avior/apbg.htm

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    ми за мен "педалството" е точно това, човек бяга от реалността и започва да се възприема за нещо друго, ............... това е всъщност един вик за помощ към обществото..................... но за това цялото общество е виновно, "педалството" е просто изблик на скапаното състояние на обществото и цялото му устройство и липсата на любов.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Двойни стандарти ?
    Да, твоите точно са двойни. Всеки може да настоява за каквото си иска. Колкото те са си в правото да настояват да им се разреши брак, толкова и хората, които са против, са в правото си да настояват това да не стане.
    За теб обаче вторият тип са непременно, как го каза... Агресивен прошляк ли там каквото беше.

Мега фен
    , толкова и хората, които са против, са в правото си да настояват това да не стане.
    Никой не е в правото си да настоява за каквото и да било при условие, че исканията му са не само неаргументирани, а и възпрепятстват нормалното съществуване на околните.

Дано това ми изяснява позицията. Ако го намираш за двоен стандарт - окей. Аз го намирам за адекватна гражданска позиция.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ОР Виж мнението
    Моля ти се. Бебето не се ражда със мисълта за пишки :/

http://jan.ucc.nau.edu/~bio372-c/cla...avior/apbg.htm
    даваш за източник страница, на която хойм пейджа вади 404

за всяка подобна статия можеш да извадиш 5, които твърдят противното.

И в крайна сметка не е в това въпросът. Все тая ми е на мен някой дали е решил в някакъв момент да лапа пишки или се е родил такъв. Проблем е единствено на хората, които излизат с тезата, че обществото масово ще тръгне в тази посока.
    Което говори много за подобни индивиди ( hint hint klimatronik hint hint)

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Никой не е в правото си да настоява за каквото и да било при условие, че исканията му са не само неаргументирани, а и възпрепятстват нормалното съществуване на околните.

Дано това ми изяснява позицията. Ако го намираш за двоен стандарт - окей. Аз го намирам за адекватна гражданска позиция.
    Точно по тази твоя логика, утре ако със закон забранят нещо, което ти подкрепяш, то няма да имаш право да мрънкаш.

Ьоана
    Guest
    Харесвам зли гейове и като цяло съм много възбудена от хомосексуални мъже.

Мега фен
    По тази моя логика ще съм в правото си да мрънкам единствено ако хипотетичната забрана е наложена без никаква основателна причина и/или в ощърб на интересите на някаква прослойка от обществото. Ако е накъде по средата между тези 2 условия ще трябва да ми дадеш конкретен пример, тъй като не бих могъл да ти отговоря. Гей браковете не вредят никому (както вече със сигурност знаем), парадите също. Не виждам защо трябва да съм против. След като няма причина да съм против и след като тези хора искат нещо хубаво за себе си, което по никакъв начин няма да ме повлияе, не виждам защо и да не съм за. Не съм фен на никакви идеологии - базирам си мнението единствено на елементарна логика.
    Твай то.

Голям фен Аватара на ОР
    Като цяло съм за тва всеки да прави квото му е удобно. Нека да им е позволено на педалите да си правят паради, ама и да е позволено на хората да ги освиркват, псуват и прочие позволени по закона начини на осмиване.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Елементарната логика било, че всеки трябва да получи това, което иска ли?

Тел ми мор за твоите универсални меродавни причини...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Елементарната логика било, че всеки трябва да получи това, което иска ли?

Тел ми мор за твоите универсални меродавни причини...
    Универсалната причина е, че всеки може да прави каквото си иска, стига да не вреди на другите.
    А това, че на теб ти пречи, че някакъв гнусен педал получава кур, докато за теб няма, си е изцяло твой проблем и не виждам що трябва да ни занимаваш с него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си