- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
И кво ?
Бяха замъкнали някви деца и животни, докато се мляскаха и бараха за ташаците. Тва буквално преди две седмици. Супер противни педали.
И да питам, защо има само предимно педали от мъжки пол ? 90% от тея "ЛГБТ" паради са предимно противни педераси ?
Щото Лесбитата и другите там знаят, че вече си имат правата. Тези, които ги биха пребили, няма да си сменят мнението от един парад.
Просто педалите са една отвратителна сган, дето си проси внимание.
Прочети му постовете в Политика, по-лошо е, отколкото си мислиш.
Как точно ти вреди да ги видиш да се целуват? Да не би да ти причинява ментална нестабилност или нещо от този сорт? Защото, ако е така, ти си за психолог. Трудно ли е просто да избягваш такива хора и да не ги гледаш, когато изразяват любовта си по идентичен начин на този на хетеросексуалните, вместо да ги караш да се ограничават от нещата, които ти също правиш?
Хипотетично, ако хомосексуалните станат мнозинство, ще се съгласиш ли с приятелката ти цял живот да не правите нищо извън вкъщи - дори държане за ръце или целувки, защото на някой лгбт не му изглежда красиво и си е въобразил, че и останалите такива са против това?
За криворазбраната толерантност и често несполучливите напирания на разни хорица да бъдат либерални по всякакви въпроси всички знаем, но не виждам защо го изтъкваш тук.
Съученикът ти си е бил недорасъл комплексар, но и директорката ви е имала право, че проблемите му е много вероятно да идват от тази различност. И все пак не е постъпила така, както трябва.
Наистина се надявам да не го казваш сериозно.
След това в затвора ще се наслаждаваш на гей ласки по цял ден.![]()
Има един друг лаф - гърците измислили секса, римляните добавили и жената.
n00bs
Да, трябвало е да го изключи директно.И все пак не е постъпила така, както трябва.
А келешът с котките е трябвало да го прати при училищния педагог за цял срок по 40 минути след часовете.
Замести 'педали' с 'негри' - същата ситуация като отпреди половин век.Тези, които ги биха пребили, няма да си сменят мнението от един парад.
Просто педалите са една отвратителна сган, дето си проси внимание.
Излез кажи на улицата, че негрите са отвратителна сган в някоя нормална държава и ще се озовеш в затвора.
Когато законът започне да се разправя и с думичката 'педал' по същия начин ще приключат и досадните паради.
А кой е по-опасен за обществото - някой смешно облечен, гримиран и с тънък гласец хърбавелник или неграмотен келеш, склонен да стига до физическа саморазправа в отношенията си с околните ; пригласящ на крайни идеологии и застъпващ се за потискане и лишаване от елементарни права на собствените си съграждани живеещи в същата държава, която претендира, че защитава и то на база никакви аргументи ... за мен отговорът е ясен.
Ама да, де. Щото Тошко е удушил 2 котенца в пликче и не те кефи трябва 100к души да може всеки подчовек да си ги заплюва по улицата както му хрумне без да го е страх от закона - нищо че вероятността да са лекари, учители, инженери и професори е точно толкова голяма, колкото и сред хетеросексуалното население.
и педалите и хетеросексуалните, които правят непрелични работи пред хора тря се колят
добре, тогава на "педалите" ще им казваме "гейове" или "хомосексуалисти" ................. надявам се вече си доволен
винаги съм се чудил кой е решил че думата "негър" е дискриминационна, точно като думата "циганин", но както и да е, да приемем,че е така
ПП: "негъра" е "негър", защото природата го е създала черен, а не защото си фантазира, че е "негър" и другите да му се радват.
а педала си фантазира, че трябва да изпълнява функциите на жена, когато природата физиологично го е създала мъж - този човек не може да приеме себе си и реалността и бяга от себе си, като изпада във фантазии за себе си. И не само това, ами иска и природата да напасва към фантазиите си. Аз не искам децата ми да имат за пример такъв човек и той да им внушава как да мислят и като им се натрапва с парадите си.
Що "негрите" не правят паради или пък "циганите"?
Последно редактирано от defender : 06-19-2014 на 11:32
Думата негър за чернокож в англоговорящите страни е придобила същия негативен оттенък, който "педал" за гей у нас.
Природата създава и хомосексуалистите такива, ако смяташ, че това не е така, е крайно време да запратиш библията си там, където й е мястото, и да прочетеш някоя научно обоснована статия или книга по въпроса.
![]()
Двойни стандарти ?
Чакай малко сега. Нали от прекалена либералност са се разпищяли всичко. Сега какво излиза - искате да сте си в правото да лепите етикети на хората или какво ? България по закон е задължена да съблюдава правата на абсолютно всеки гражданин - в това число и ЛГБТ-тата.
Ми дай и расисти да станем всички. Аз не виждам никаква разлика. ((то не че българите не са и масово расисти, но това е друга тема))
Нелепо е, че ми излизаш с номера, че прилагам двойни стандарти, когато реалността е, че ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА това, което тук се описва като 'социално приемливо' за хората с различна сексуална ориентация. Тук всички сме няк'ви никакви, но утре антракса ако недай боже взема, че се озове в позицията на работодател, нали от него (и такива като него) ще зависи до немалка степен живота на тези хора.
Я си представи, че шефът ти беше с мисленето на крепостен селянин що се отнася до правата на жените ? Що пък да те наема ?
И що пък, ей-така, хипотетично, всичко шефове да не бяха такива ?
Ко щяхте да правите жените ? Да пищите по площадите и да дразните обществото сигурно, 'щото вече си имате права (на хартия), нали ? Нищо, че никой не го бърка това, никой не съблюдава да се спазват и пак не можете да си намерите работа. Най-много да се избършете отзад с тази хартия.
Може да ти звучи като фантастика това, но аз лично знам за човек, който умишлено не наема жени, 'щото били (цитирам ти го) усойници. А иначе си е женен, с деца - не е хомо преди с подобна хипотеза да излезеш. Не е българин за капак, а и не ми е от първа ръка информацията, но пък е от източник, на който имам доверие. Та тъй.
Моля ти се. Бебето не се ражда със мисълта за пишки :/
http://jan.ucc.nau.edu/~bio372-c/cla...avior/apbg.htm
ми за мен "педалството" е точно това, човек бяга от реалността и започва да се възприема за нещо друго, ............... това е всъщност един вик за помощ към обществото..................... но за това цялото общество е виновно, "педалството" е просто изблик на скапаното състояние на обществото и цялото му устройство и липсата на любов.
Да, твоите точно са двойни. Всеки може да настоява за каквото си иска. Колкото те са си в правото да настояват да им се разреши брак, толкова и хората, които са против, са в правото си да настояват това да не стане.
За теб обаче вторият тип са непременно, как го каза... Агресивен прошляк ли там каквото беше.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Никой не е в правото си да настоява за каквото и да било при условие, че исканията му са не само неаргументирани, а и възпрепятстват нормалното съществуване на околните., толкова и хората, които са против, са в правото си да настояват това да не стане.
Дано това ми изяснява позицията. Ако го намираш за двоен стандарт - окей. Аз го намирам за адекватна гражданска позиция.
даваш за източник страница, на която хойм пейджа вади 404![]()
за всяка подобна статия можеш да извадиш 5, които твърдят противното.
И в крайна сметка не е в това въпросът. Все тая ми е на мен някой дали е решил в някакъв момент да лапа пишки или се е родил такъв. Проблем е единствено на хората, които излизат с тезата, че обществото масово ще тръгне в тази посока.
Което говори много за подобни индивиди ( hint hint klimatronik hint hint)
Харесвам зли гейове и като цяло съм много възбудена от хомосексуални мъже.
По тази моя логика ще съм в правото си да мрънкам единствено ако хипотетичната забрана е наложена без никаква основателна причина и/или в ощърб на интересите на някаква прослойка от обществото. Ако е накъде по средата между тези 2 условия ще трябва да ми дадеш конкретен пример, тъй като не бих могъл да ти отговоря. Гей браковете не вредят никому (както вече със сигурност знаем), парадите също. Не виждам защо трябва да съм против. След като няма причина да съм против и след като тези хора искат нещо хубаво за себе си, което по никакъв начин няма да ме повлияе, не виждам защо и да не съм за. Не съм фен на никакви идеологии - базирам си мнението единствено на елементарна логика.
Твай то.
Като цяло съм за тва всеки да прави квото му е удобно. Нека да им е позволено на педалите да си правят паради, ама и да е позволено на хората да ги освиркват, псуват и прочие позволени по закона начини на осмиване.
Елементарната логика било, че всеки трябва да получи това, което иска ли?
Тел ми мор за твоите универсални меродавни причини...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."