- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Въртим се в кръгче.
Да, всеки трябва да получи това, което иска, стига да не противоречи на това условие
По-добре ти ми кажи защо не трябва да стоят така нещата ?исканията му са не само неаргументирани, а и възпрепятстват нормалното съществуване на околните.
нима мутантите на гей парадите не вредят на съзнанието на малките деца?
Сега ми кажи, че нямаш нищо против и деца да си осиновяват !
Да те питам. Нормално ли е да позволяват на малчоганите в училище да ходят гримьосани или да се изпикаеш пред Театър, щото на никой не вреди пикнята ти? А може и гол да ходиш, те хората няма да те гледат!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Такива като Аурис заличават културата и всички ценности. Ходете на майната си някъде и се връщайте :0
Ама не са двойни стандарти, бе, да му се не види. Не съм толерантен към хора, които потъпкват правата на околните и агитират обществото към същотото това поведение. Ми не е двоен стандарт просто. Не си в правото си да обиждаш хората просто 'щото не те кефят. Т'ва и 7-годишните деца го знаят. ;/
Кво значи нормален? Свирки не харесваш, предполагам.
И изобщо секс два-три пъти в живота, колкото да създадеш някой нещастник, за да може да му надуваш главата.
При положение, че това е нещо което го е имало от зората на цивилизацията, кой дава критерия за нормално?
Е за това има сумати организации в защита на детето, само дето не работят. Преди всеки класен ръководител е ходил да гледа в какви условия жевее всеки един учеик, дали е в подходяща среда. А отгледано дете от два травестита познай с каква представа ще израстне в обществото и как има голяма възможност и то да кривне от нормалния път и да не усигори качествено потомство, такова, каквото в природата ни е заложено. Щото няма животинска двойка или органузъм дето да са от един пол и да отглеждат рожба.
Има си закономерности във видовете организми.
След като природата залага разни неща в хората, не мислиш ли че точно тя залага на някой хора хомусексуализма?
Преди цялата среда беше сбъркана, и ти си живо, косвено доказателство за това.