- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за злите гейове,
Тая тема е станала като парламентарен контрол![]()
Ако някой педал ме изнерви с провокирано държание като тези от парадите, ще го бия, ще го влача, ще го ритам и най-малко ме интересува, че за някои съм ,,лош''. Щото без да се лъжем, има хора дето си просят внимание и спекулират с правата си.
ако кажеш някой 'човек' наместо 'педал' ще ти светне защо си за затвор. Замести 'педал' с 'човек' и ще ти светне защо такива като теб не заслужават право на глас в дискусията.
Или ти се струва нормално да пребиеш някого просто защото те 'дразни с поведението си' ?
Питах те преди малко нещо, ти не ми отговори. Ако излезеш и започнеш да викаш чисто гол на улицата, нали се сещаш, че ще те арестуват. Но защо? Нали това е било просто твоето поведение и никой няма право да ти казва какво да правиш. Според теб излиза, че на всеки трябва да му е позволено да ходи както си иска облечен, с къси гащитчки в съда и на всяко официално място.![]()
Еми да, но аз не искам да гледам развратни неща на публични места, по улицата, да ми лепят снимки на примадона тъпи певици и все неща, които трябва да се забранят! Деградира се обществото.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 06-19-2014 на 15:05
аз не натрапвам нищо, прайда ми от кучки го прави![]()
n00bs
;/ аз се предавам. Тегав живот те чака с това отношение, което имаш към околните. Успех !
Definition of genocide
..any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group, as such:
(c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;
(d) Imposing measures intended to prevent births within the group;
Смърт за педалите, негрите, циганите.
Тотална грешка, това е когато убиете целия противников отбор, преди първия убит от вас, да се е respwn.
https://www.youtube.com/watch?v=AhDbMxUndmk
n00bs