то природата залага и психичните заболявания, това означава ли, че тези хора не трябва да се лекуват, а да правят паради, например шизофриник-прайд.
шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.
шизофриник-прайд ми е също толкова противно като идея колкото и гей-парад.
Но това не означава, че тези хора не съществуват не заслужават нормално човешко същестуване.
ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.
ами заслужават нормално отношение и помощ, а не да ми натрапват гейството за ценност. гейството е гордост, бунт, докато при шизофрениците имаме смирение че това не е нормално и приемат да се лекуват и никой не ги мрази.
Никога не си виждал шизофреник, нали?
Прави много лошо впечетление да пишеш за неща от които не разбираш, ползвай други примери следващия път.
Че защо, да не съм ги обидил с нещо. Едните съзнават състоянието си, другите ни го натрапват.
кво се опитваш да ме изкараш злодей
(въпреки, че съм )
Щото от обща култура трябва да знаеш, че тоя процес на осъзнаване идва доста тежко. Или както е в моя случай, си бил на дела в които съдът принудително ги праща на лечение.
да така е, и аз за това ги възхвалих и за това ги дадох за пример.
и тогава ти се появи
Какво ми говорш глупости? Ти слушал ли си разказ как такъв болен човек троши, блъска и бие защото не иска да си пие лекарства и не може да бъде убеден че е болен? Как двама полицай не могат да го усмирят?
значи вече ще знам, че когато кажа за някой, че съзнава нещо, значи съм го обидил.
това че не правят парад значи по-добре осъзнават, че болестта им не е добродетел, за разлика от някои други пидирали.
значи вече ще знам, че когато кажа за някой, че съзнава нещо, значи съм го обидил.
това че не правят парад значи по-добре осъзнават, че болестта им не е добродетел, за разлика от някои други пидирали.
Виж се колко ти е акъла. Два пъти ти повтарям, че не говоря за обида, а за това че ти не знаеш какво пишеш.
Наричаш 'осъзнати' и 'смирени' хора, които биват държани заключени, вързани и тъпкани с лекарства, защото са опасни за себе си и обществото.