Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Вероятно за тях си мислиш. Chaos имах предвид. Не знам каква ти е представата за 'световно', но след прман доскоро беше най-популярният рендър по големите студия и не го пиша, 'щото така си мисля, а щото съм пращал мейли на хора от блър, дриймуъркс, близз и прочие с въпроси за неща, които съм им виждал по рийловете във вимео и не знам как се правят и обикновено рендъра е един от тези двата. Пък за да държат 3 офиса и заплатите им да почват към 2к все ще да им е приличен дохода. Не съм им счетоводител, но лицензите май към 800$ бяха.
Ба ли го, все тая. Пак правят нещо и пак вкарват пари, не е като да учат за лесничей ли там горски ли кво беше и да дават акъл
Dammmmmmmmmmm, ако беше присъствал на поне едно тяхно представяне, ако беше обърнал внимание в последните 20г кой печели винаги оскар за визуални ефекти, ако за 3dsMax имаше друга реална и добра алтернатива, ако беше съпоставил различните версии на Vray спрямо различните версии на RMS и кое кога излиза, щеше да откриеш много забавни неща. Те започнаха с 2-ма човека, след това взеха още един, в момента са 3 плюс 1-2, не са голяма компания, офисите служат за друго. Цената е без значение, защото с новата версия на RMS, която е безплатна, ще се получат много грешни изводи.
Vray го ползват основно за интериорни сцени, почти няма анимация, която да е рендвана само с него, защото ...... много дълго е за обяснение.
Беше добър допреди 1-2 години, след това се взеха за голяма работа, почна много да ги мързи, решиха, че ще пишат основно за CUDA, а за OpenCL им е през кура, защото за него се иска много труд. Лесен е, това е причината да го ползват.