Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
Добре, обясни ми, как според теб, малка страна, без полезни изкопаеми, без армия, без нищо - може да е напълно самостоятелна и да не зависи в никакви граници от друга велика сила? И кажи как във дивия капитализъм, България може да се възпротиви срещу целия ЕС и САЩ сама като ще бъде изолирана? Та те цяла Русия притискат, а ти си мислиш, че България няма да я смажат. За съжаление трябва да избираш. Има два варианта. Едниния е с Русия, другия е с ЕС и САЩ и продължение на тази сиситема, която ни разруши държавата. И демократично ще се заличим.
И в другата тема ти опънах паралела - Финландия. По-малка от нас, без ресурси и на майната си.
Защо те могат, а ние не? Щатите да не са забравили да направят план за разорението им?

Няма два варианта, никога няма само 2 варианта.
На тъпите ни политици обаче им отърва ти и останалата част от стадото да мислите така. Защото това снема отговорността от тях - "Запада е виновен!", а не нашите крадливи политици. Те всичките са милионери и милиардери от разпродаване и източване на предприятия и инститиуции, но не, не са крадци те, а запада ни ограби.
Точно ей тоя твоя начин на мислене ми е страшно противен, щото позволява на крадци и в преносен смисъл убиици да си живеят спокойно, знаейки, че никой няма да им потърси отговорност.

А отделно, не знам как точно Русия ще ни оправи, като и при тях е същото като при нас. Корупция до дупка, бедност и мизерия.