.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Трудното намиране на приятели

Преди известно време бях направил тема за това, че да си намериш приятели в днешно време, които да излизат навън повечето дни И да не са хора, които само се скитат по моловете или се напиват у някой, е много трудно. Интересно ми е какъв е вашият опит с това, но аз честно да ви кажа съм принуден да не излизам чак толкова от нас поради точно тази причина. Няма с кого. На няколко пъти са ми казвали да излезем на наргиле или да ходим да пием някъде, ама на моята възраст(15) това ми се струва крайно налудничаво. Ако щете погледнете децата в книгата на Стивън Кинг - Тялото и вижте какво е било в миналото и какво ми се иска да е и в днешно време. Признавам си, че може и да съм малко интровертен, но ми се е случвало МНОГО рядко да намирам някой, който решава, че му се излиза просто ей така и е било супер забавно - иска ми се да имаше повече такива моменти. Може би очаквам и съвет относно намирането на такива хора, но искам и мнението ви.

И да - не съм имал приятелка никога, но да ви кажа честно, като погледна повечето момичета ми се струва, че не ми и трябва.

Браво, че не пиеш и не пушиш. За съжаление, няма как да е както преди. Можеш да отидеш с тях да пиеш ама да пиеш малко. А защо тези същите хора ти не ги поканиш да излезете някъде навън?

И аз това се чудя. Днешното поколение е такова, не можеш да го промениш - молове и дискотеки, таблети, телефони, компютри. Естествено че се намират момчета, които искаш, но много рядко.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Има различни хора, с различни интереси, които ходят на различни места. Не слагай всички под общ знаменател. Има такива, които се събират само за да пушат и пият, но има и други, които обичат разходките в планината примерно или да посещават някакви други мероприятия. Намери си твоята компания, която е най-близка до твоите интереси.

Ivet_us
    Guest
    Za da imash priqteli ne e nujno da pushish i piesh

Голям фен Аватара на JuStElly
    Просто си се сблъсквал само с такива хора.. не всички са такива, споко.

Ех..мине ли училището всички усещаме колко сме самотни.Няма съвет, който да помогне как да си намериш приятели.Всички сме различни, говорим различно, мислим различно...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от frostblooded Виж мнението
    Ако щете погледнете децата в книгата на Стивън Кинг - Тялото и вижте какво е било в миналото и какво ми се иска да е и в днешно време.
    Като започнете да плачете за миналите нирвани ме убивате.

но да ви кажа честно, като погледна повечето момичета ми се струва, че не ми и трябва.
    Който търси, намира.

Иначе, от кой град си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на tochko
    И аз имах подобли затруднения, обаче не е нищо плашещо, например аз си намирих един приятел случайно, от училище. Той е в компания която често се напива и т.н. но той не прави изцепки като тях, тоест не се напива и не пуши. С него си движим добре, голям пичага. Мисълта ми е, че ако си намериш подобен приятел, не е нужно да се съобразяваш много с другите, а като мине известно време ще можеш да излизаш и в голямата компания, да си ходиш на дискотеки и тн, пък то ще дойде времето и за това. На мен донякъде ми липсва че не съм в голяма група, но и това ще стане. Що се отнася до едновреме, невярвам да се върне, сега децата порастват по-бързо или поне така си мислят. Не мисля че трябва като видиш че някой се обича да се отрязва или пуши да го зачеркваш, имай се и с такива, човек трябва да има всякакви приятели.
    Последно редактирано от tochko : 06-25-2014 на 13:20

има някой хора който даже не са опитали алкохола всички са различни

Човек не трябва да бъде съден какъв е по това дали пие,пуши или не.Всеки е интересен по различен начин.Например аз преди не съм общувал с хората около мен поради липсата на интерес да ги опозная и сближа с тях,за което много съжалявам.Прекарвах всеки ден във виртуалния свят.Но в края на миналата година се осъзнах,станах по-социален и всички започнаха да ми обръщат внимание.

Така че ,нямо нищо лошо в това да имаш приятели,които пият или пушат.Важното е колко държат на теб.
    Последно редактирано от gallardo_lmb : 06-28-2014 на 13:50

Цитирай Първоначално написано от gallardo_lmb Виж мнението
    Човек не трябва да бъде съден какъв е по това дали пие,пуши или не.Всеки е интересен по различен начин.Например аз преди не съм общувал с хората около мен поради липсата на интерес да ги опозная и сближа с тях,за което много съжалявам.Прекарвах всеки ден във виртуалния свят.Но в края на миналата година се осъзнах,станах по-социален и всички започнаха да ми обръщат внимание.

Така че ,нямо нищо лошо в това да имаш приятели,които пият или пушат.Важното е колко държат на теб.
    Може и да не си ме разбрал. Имам в предвид хората, които като се съберат само се напиват и стават буквално курвенски истории. Не ми харесват тези хора, някои от тях буквално само за това живеят - да се напиват.

Може и да не си ме разбрал. Имам в предвид хората, които като се съберат само се напиват и стават буквално курвенски истории. Не ми харесват тези хора, някои от тях буквално само за това живеят - да се напиват.
    Не,разбрах те просто споделям и моя случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си