Виж СЕА, ЛЕК!
Първо не си никакво гадже с тая недоебана слива, защото не си имал нищо интимно с нея. Целувките не се броят като цяло и обарването. Виж ако си я чукал 5-6 пъти може да се каже че имате вече някаква връзка, но винаги по-добрия вариант е да изчакаш тя да отвори темата за вашите отношения какви са, а ти през това време да си действаш като свободен.
Спал си с нея, и т.н. ами човек, първи път ми вие за цялата нощ само 1 път ли правихте секс бе?! Ти не знам, не ти ли се ебе на тебе, на колко години си? Би трябвало да си я разкъртил от секс бе, да не може да си седне на гъза няколко дни от дискомфорт и да те е запомнила с "адския ебач". Най-вероятно си около 20 годишен, ами не знаеш ли че на тази възраст жените имат много голямо желание, сексуално желание, тоест либидо което ако ти не задоволиш друг ще го задоволи. На 20г никоя няма да те чака за сериозни връзки и т.н. това е времето когато се прави по много секс и се "бройка".
Не се учудвам че те е заебала след като не си я задоволил сексуално, за да ти позволи толкова бързо, значи или много си я привличал физически или много и се е ебало, и е търсила секс. Ти трябва да си тръпка за нея бе, човек, има такива момчета които не са обвързани, курвари са, но тая с която са спали като го види и направо се подмокря... Аз познавам такива, преди съм бил отчасти такъв в един период. Трябва да си хищник, да излъчваш сексапил и да става ясно че търсиш секс. Каква сериозна връзка искаш ти, като в секса сте пълни провали? Както написах вече, момичето е разкрепстено изглежда и си търси сексуален партньор който да я задоволява. Виж опитай се пак да се срещнете и не бъди толкова лесен тоя път, изненадай я и я разпори от ебане и после не я търси, това ти е единствения коз. Остави тя да те потърси след това, ако е доволна и и харесва ще е луда по теб, ще те търси, няма да се оправдава и по някое време ще се влюби
Трябва ти да бъдеш активната страна поне в началото, докато се влюби в теб, ти да я търсиш, ти да правих ходовете, ти да не говориш а да действаш. Остави тия глупости, че била еди ква си щото се целувала с теб, и какво от това!? Има момчета които успяват да свалят така жената с която са били, че на първата си среща правят секс и това с момиче което друг човек ако говори и се пробва ще каже еба тази е баси дръпнатата и надута...
Последно редактирано от igaydarov : 06-17-2014 на 20:23