- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Късмета отново не ми се усмихна…
Значи интимността непременно е показател, така ли? Целувките не се брояли... Защо? Аз се сещам за не една и две връзки, започнали точно с целувка, които са балансирани и заслужават възхищение (без да преувеличавам). 5-6 преспивания били равнозначни на връзка... Как го определи? Не ми е навик да издребнявам, обаче в случая написаното е чисто и просто абсурдно. Защо 5-6, а не 12-13? Или 2-3? Така поставено звучи като чиста проба рамкиране. Защо винаги момичето трябва да отваря темата за отношенията? Аз досега съм живяла в заблудата, че идеалният вариант е да няма дълги /или дори не толкова дълги/ обяснения, а от самото начало да се получи така, че и двамата да са на една вълна и това да се усеща във въздуха, хах. Синхрон, получен кой знае как... но съществуващ и носещ удовлетворение и на момичето, и на момчето.Първо не си никакво гадже с тая недоебана слива, защото не си имал нищо интимно с нея. Целувките не се броят като цяло и обарването. Виж ако си я чукал 5-6 пъти може да се каже че имате вече някаква връзка, но винаги по-добрия вариант е да изчакаш тя да отвори темата за вашите отношения какви са, а ти през това време да си действаш като свободен.
По време на интимностите авторът да си действа като свободен? Представи си, че всичко е тръгнало по-отдалеч - имало е напрегната заигравка, която постепенно е ескалирала до целувка, по-късно до секс + през цялото време се е усещало и силно емоционално привличане. Дали мадамата няма да реши, че има връзка? Ще мисли, че не е сама, разбира се. Но не. В един момент прекрасникът ще се появи, тя може би ще усети нещо издайническо и ще разбере, че докато е излизал с нея той всъщност е тествал чара си и върху други, вероятно не по-малко настоятелно...
Престанете да следвате клишета. Много /наистина много!/ 20-годишни имат хубави връзки и последната им цел е трупане на бройки за престиж. Окей, ако някой иска да бъде свободен и да си ляга с различни - нека си действа. Нелепо е обаче да отричате различните схващания и да си вярвате, че сексът движи чак всичко и че едва ли не няма хора, за които са важни поне колкото него несексуалните аспекти. Докато гледате на противоположния пол /пък и на живота като цяло/ с подчертано подозрение и се отнасяте по-скоро негативно, не очаквайте да срещнтете принц или съответно принцеса. Най-малкото принцовете и принцесите са достатъчно умни, за да не обобщават по такъв смешен начин.
TEJKASYDBA, не прави повече нищо, само излишно ще си изхабиш енергията. Никак не е сигурно, че именно сексът е причината момичето да се дръпне. Може да се намесват фактори, които грам нямат общо с него. При всички положения обаче категоричното прекъсване на отношенията не струва много; в един нормален край няма място за лъжи и фалшиви оправдания.
Последно редактирано от CrookedMirror : 06-18-2014 на 08:52