- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обичка под езика???
Искам да си пробия обица под езика на ципата....въпроса ми е с какво? (абокат??) По отгоре или по долу на ципата?Много ли боли...има ли опастност от възпаление? Опишете какво точно се прави ако си сам в къщи и искаш да се пробиеш сам под езикаСъвети моля
Покажете снимки ако имате обица под езика...
shadow4e
Грешен раздел
за такива въпроси си има раздел Всичко Тийн Накуп
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Хехе един с моя интерес!Аз има обичка под езичетуу
.Значи боли,но не е силно,а и болката е търпима.Ще имаш странно чувство докато свикнеш!Отиваш в една аптека и си взимаш медицинска игла и кислородна вода!Промиваш добре обица всикчко което ще пъхаш в устата си и с иглата пробиваш,слагаш обицата и готово.Относно ципата няма никакво сначение ако искаш да се вижда по нагоре ако не по надолу.Обиците с топчета са наи доброто решение,но аз съм с медицинска.Има шанс от възпаление,но при добра среда няма смис трябва да внимаваш повечко с промивките и хигиената,която спазваш!
Вие да сте чували за студиа за пробиванезнаете ли кво можете да си докарате като се пробивате в домашни условия
![]()
е нали всеки трябва да се напрай на експертПървоначално написано от Spider4eto
Fuck you You fucking Fuckers
Е,що за мазохистични наклоности трябва да имаш,че сам да си пробиваш езика,носа или каквото и да било там?Тва вашето вече не го разбирам.
иди при специалист..не сама и мисля че с абокат да е по-добрия вариат .... ай успехуС ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Е как сам/а?Най-много да си навлечен инфекция или кръвоизлив,с езика шега не бива.Ако искаш отиди при специалист,плати си някой лев,ама поне да знаеш,е няма да прецакаш нещо,доста е болезнено.....
na men sa mi kazvali s bezopasna igla![]()
![]()
И тук го цитирах! Хаха, само си представи как ще се пробиеш с безопасна игла! Ти задаваш въпроса "боли ли? " обаче си тръгнала с безопасна игла и то сама.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
Комедия!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
![]()
Студио![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
пробих се с безопасна игла сложих си обицата...хич не болеше и не се поду..от 19 часа си седи добре без да се възпалява и не боли...а ядох сякакви храни...промивам се от време на време с Сандрин... сичко е екстра!
![]()
олеле .... а си искала да си "пробиеш обица" ... боже защо, защо...( и не, не питам защо е искала да се пробие...друг е въпросЪТ
)
тъй де, като си се пробила, игнорвам как ... честито![]()
Абе хора знаете ли орез колко време тряя да се промивам с Сандрин? И докога? Завинаги...![]()
![]()
4-5 дни макс, докато заздравее. Аз имам на езика и май около 3-4 дни се промивах.Първоначално написано от PriNcEsS0123
Жабуркай се по няколко пъти на ден - 3-4-5.
Собственост на Canis_Dirus
След всяко хранене/пушене... поне 1 месец.Първоначално написано от PriNcEsS0123
Go anywhere, ride anything.
Е глупости говориш. Раните в устата принципно зарастват в пъти по-бързо, отколкото тези по тялото, а промиването е с цел дезинфекция, докато е още незаздравяло. Моята на езика, която е много по-сериозна, мина за някви дни, ти й вкарваш филми за месец.. пф.Първоначално написано от CandyCox
Нещо ме зарибихте с тази обичка ...Ако не си дигаш езика личи ли си защото искам да се пробия без наще да знаят ?
![]()
Раните в устата наистина заздравяват по-бързо, но абсолютно навсякъде по тялото, където и да се пробиеш се изисква поне месец, за да заздравее напълно, за това е най-добре да се промива поне през тва време.Първоначално написано от FelisDirus
А колкото до ana19, моля те, не се пробивай и ти сама... Просто не е хигиенично и може да си докараш някоя инфекция. По-добре иди в ТрипХаус, примерно, ако си от София. Пробиването ти е 30 лв., мисля, с обицата. Ии не си личи, но като си отваряш устата или се прозяваш може да се забележи, особено ако е подкова или няква такава обица от тоя сорт, по-голяма демек. : )
a moga li da pu6a treva sa kato se probih pod ezika![]()
Ми можеш, въпреки че не е кой знае колко добра идея ии може да ти дразни. Но пак казвам - промивай се след тва задължително.Първоначално написано от PriNcEsS0123
trevomanka se e probila pod ezika sama s igla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Първоначално написано от CandyCox
Е тва е все едно аз сега както съм здрава и нищо ми няма, да почна да се жабуркам. Стига, безсмислено е. Максимум седмица.
Тва, че не те боли не значи, че всичко е зараснало напълно.Първоначално написано от FelisDirus