- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо отказах се от любовта?
Виж сега, няма как да очакваш да получиш разбиране от група непознати, влизащи във форума основно за забавление...
Като отговаряш на базиците с обиди, само доказваш колко си сдухан...
Ти откъде знаеш какво е мнението на всички жени? Откъде знаеш и какво е нашето мнение, при положение че никой не е изказвал такова?
Защо си мислиш, че не може да има интелигентни и красиви хора? Защо си мислиш, че като си дебел, си умен? Вярваш ли си, че оценка 5 на матура те прави интелигентен? Щото аз също имам 5 и малко на БЕЛ и 5,80 на физика, а смятам че заслужавам доста по-малко, предвид пропуските, които имам. Изобщо тези матури са пълен фарс, а за теб са повод за гордост...
Ако дебелото срамежливо момче е Айнщайн, то ще проумее, че едно момиче не е всички и че няма как да стане курва, като отказва на някого... То ще знае, че ще има хора, които няма да го харесват и такива, които ще го харесват и няма да се впряга толкова... Ще знае и че никой не му е длъжен за нищо, още по-малко да пренебрегва собствените си чувства заради него...
Та в общи линии, така... Продължавай да си вярваш, щото баба ти е казала, че си най-умното момче...