.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 194

Световното първенство по футбол 2014

За кой отбор сте ?

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Не го разбирам футбола

Мега фен Аватара на Rakshy
    Мощно Холандия, винаги съм им бил привърженик, не някъв запален, но да.. И Белгия и може би Германия и Франция. И голям к*р за уругвай, че ми прецакаха фиша

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Аааа щом са тези тук избирам Германия. Добри ли са ?

Еми пръснаха отборчето на великия Роналдо с 4-0, колкото и да е 4-0 си е голям резултат Така че, добри са нацистите.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Мощно Холандия, винаги съм им бил привърженик, не някъв запален, но да.. И Белгия и може би Германия и Франция. И голям к*р за уругвай, че ми прецакаха фиша
    Ooo да !! И аз бях пуснала на тоя мач с уругвай :@ :@ :@

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Еми пръснаха отборчето на великия Роналдо с 4-0, колкото и да е 4-0 си е голям резултат Така че, добри са нацистите.
    Моментия отбор на немците е толкова нацистки,колкото португалците са арийци :Д

“Magic is believing in yourself,
    if you can do that, you can make anything happen”

Цитирай Първоначално написано от Jacques Виж мнението
    Моментия отбор на немците е толкова нацистки,колкото португалците са арийци :Д
    Е той циганина Нани е най-крайния ариец.

Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Тъкмо ми се стори странно, че няма такава тема

Принципно съм за Италия, винаги са ми били на сърце, но засега на това световно не ме впечатлиха кой знае колко.

Германците са машини.

След днешните мачове достигнах до убеждението, че не Холандия са толкова силни, а просто испанците са слаби.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    испанците са страшно слаби в момента, но и Холандия са доста добри
    аз залагам на Холандия и Германия, може би и Аржентина

Аржентинците нещо хич не ми бяха убедителни, дори и Меси. Отсега обаче не се наемам да правя прогнози за финала
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Голям фен Аватара на supersonic0
    От това, което се видя до сега сякаш Германия е най-добре играещият отбор (ако може да се прави извод от един мач де). Холандия имат доста слаба защита, но дуото Робен-Ван Перси е зашеметяващо. Аз нямам фаворит честно казано на това световно, Испания ми бяха симпатични но те приключиха :Д

Аржентина е на 2та полюса - 4 човека стоят пред центъра в атака, останалите се опитват да играят в защита, ник'ва халфова линия. Т'ва според мен ще ги прецака много.
    Иначе да Испанците наистина много слаба игра показаха, вчера на моменти все едно гледах Гърция да играе

Испанците на моменти ми се струваше, че играят да загубят. А колко хора изгоряха със залози за тях, истина не е

Германия на финал се вижда

Странно ми се вижда на основание на един мач да се правят прогнози за финал

Истината е просто, че отбори, които на минали първенства са мачкали, тук се представят като селско отборче
    А и все пак половината испански отбор е от играчи на УЕФАлона, които тоя сезон НИКАКВИ ги няма. Не ги знам залагалите за испания футбол гледат ли изобщо

Харесва ми, че нещата се движат интересно и изненадващо - тръпка да има.

По принцип не съм расист, дори напротив, ама Стъридж и Стърлинг ми бъркат в здравето направо. Евала на Суарез. Коментаторът е "безпристрастен".

Всичките ми приятели са Ливърпулци, аз съм фен на Манчестър Сити, така че да и мен ме напрягат. Изобщо целия английски отбор, начело с оня бизон Руни. Твърде Overrated са :Х

Утре очаквам коста рика да направи поне Х, поне!

За Уругвай съм!!!

Да направим ли няква тема за прогнозите ? Вече много фишове късам

Иначе съм съгласна за Испания хич ги няма милите..

За прогнози пиши директно тука. След като уругвай ми издъниха фиша не съм залагал

И италия много слаба игра... Много ме е яд, че изпуснах французите.

Кои ще пускаш ?

Французите се представиха блестящо, само за да могат после Еквадор и Хондурас да ми провалят фиша. Яд, ме е че им сложих хикс, но както и да е

Много слаба игра от моите хора снощи. Дано с Уругвай да се представят по-добре, че иначе лошо.

Сега, за да е пълен сеира очаквам Гана да размаже Германия и официално отивам да пусна на Иран за шампион.

Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Французите се представиха блестящо, само за да могат после Еквадор и Хондурас да ми провалят фиша. Яд, ме е че им сложих хикс, но както и да е

Много слаба игра от моите хора снощи. Дано с Уругвай да се представят по-добре, че иначе лошо.

Сега, за да е пълен сеира очаквам Гана да размаже Германия и официално отивам да пусна на Иран за шампион.
    Ааа без такива вече пуснах, че днес ще е Германия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си