- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Световното първенство по футбол 2014
То и аз пуснах за Германия и за Аржентина, ама очаквай неочакваното. Изкушавах се да сложа отделно едно левче за Иран, колкото и невъзможно да изглежда, все пак коефициента беше 20 или нещо такова, ама викам айде няма![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Германия 3-0![]()
Нигерия г/г
Германия си заслужава на отделно фишче, 7.50 коеф.
Австралия - Испания ще е интересно в понеделник, както и Холандия - Чили
Честно казано, ако трябва да залагам на Нигерия и Босна бих сложил хикса.
Аржентина ми падна в очите мега брутално, въпреки че не ме изложиха.
Австралия и Испания - предполагам, че испанците ще се борят да съберат поне някакви парчета от разбитото си достойнство.
За мен двубоя Италия-Уругвай ще е много тежък, защото италианците са ми на сърце от край време, а уругвайците и специално Суарез ми харесаха след Англия.
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Да, всички като се хвърлихме на германците, така е.Клозе половината мач търка пейката, можеше по-друго да е. Значи за мен вече няма нищо сигурно - всичко е тото, ама абсолютно всичко.
![]()
Белгия - Русия почти 100 % 1ца
Южна Корея -Алжир, по-добре не ги играйвъпреки че май е 1
И аз лично искам Португалия да отпаднат, така че бих го пуснал за САЩ.
Откъде тая сигурност в белгийците бе?
Тия мачове днеска не съм ги играл, ако трябваше да пускам нещо на Корея и Алжир бих го играл над 2.5
Мисля на Австралия-Испания да сложа хикса, как мислиш?![]()
Вярата в Белгия се оказа вярна. За Алжир изобщо не го бях очаквал.
Австралия играха добре срещу Холандия, испанците бяха доста зле срещу Чили. Ако испанците решат да си върнат малко самочувствието ще е интересно, но аз бих го играл или г/г или 1, Испания хич не ме кефят, а и всички са в отвратителна форма.
F*CK MY LIFE 30 секунди преди края ще изравнят ш*баните португалци :@ Е, вече знаем коя ще бъде следващата страна, нуждаеща се от демокрация и свобода.
Логиката ми за Испания, че няма за какво да вкарват голове, а ще си пазят вратата, за да си запазят последните трохи достойнство. И да мисля, че ще е НГ, ама не смея точно на тоя мач да залагам.
Яд ме е, че не го играх Корея и Алжир над 2.5, както си мислех. Бтв, алжирците ми направиха мн добро впечатление този мач, да не кажа, че от цялата група най ме кефят.
За португалците беше брутално това, съчувствам тиАма аз затова никога не се радвам, преди да чуя съдийския сигнал.
И съм решил да сложа левче на Камерун. Знам, че граничи с невъзможно, но все пак с тия космически коефициенти що да не се пробвам.Само нз дали да си го играя само за Камерун или да сложа двоен шанс за равенство.
![]()
ееее, защо има 2 мача в 19:00 и 2 мача в 23:00
са ще трябва и на компа да гледам
eeee БНТ 2 не е HD, са ко ше прая![]()
Сега определено предпочитам Холандия-Чили. От 11 и двата не са нещо особено за мен, така че ще гледам каквото дават по бнт. Пуснах левче на Камерун![]()
Божее, скоро нищо няма да хванаОтчаяна съм
Дайте някои сигурни![]()
Сигурно НЯМА !! Съветвам те само да не играеш въобще Италия-УругвайМнооого ми е кеф, че Мексико не ме изложиха, само утре Колумбия да не ме издънят се надявам.
Иначе сравнително! сигурни ми се виждат Нигерия-Аржентина и САЩ-Германия. Португалия-Гана бих го играл с над 2.5
За утре, т.е. днес:
Италия - Уругвай не знам защо но си мисля за г/г (1,73)
Вярвам и че Коста Рика ще бият Англия, но нищо не се знае. (4.20)
Също смятам и че Гърция ще падне. (1.98 )
Япония - Колумбия 2 (2.08 )
Според мен си заслужава, като за дребна рибка, да заложа 1 лев, който си намерих във фитнеса хе хе хе, и да имам шанса да спечеля 30 лева. Seems legit. Е, остава и факта че няй-вероятно Англия ще бият Коста Рика, или поне Х, но Коста Рика разцепва с игра последните мачове, може да са се поизморили. Meh, fuck it. I believe.
Нигерия са далеч от сигурниА и са чак в четвъртък и изобщо не ми се мисли за тях.
И аз бих ги сложил така освен Англия. Англия е 2 или Х, англичаните като испанците ще спасяват достойнство. Ох, Колумбия, дано, дано![]()
Аз вчера си изгубих левчето с Камерун, дано ти да имаш успех
Нигерия на теория е един от най-сигурните мачове, но то и с Иран беше така, а едва спаси положението Меси.![]()
Е не, Суарез тотално, ама тотално ми падна в очите. Разбира се, съдията веднага удостои Маркизио с червен картон, ама оня индианец дето яде хора, както явно правят в родното му село, остана безнаказан. И също така, тъй като фаворитът ми отпадна, този отбор, който изрита индианците от световното ми става фаворит, ако ще и Алжир да е.
Леле, на какъв хейт го ударих, не мога да се позная чак, ама съм мнооооооооого афектиран![]()
Хубавото след днешния ден е, че Колумбия спечели. Лошото е, че имам най-сакатите прогнози :/
Оооох поне разочарованието днес бе само душевно, не и за джоба ми. Олекна ми. Утре ще пусна повече мачове, пък на късмет.
Гърция нямаше дузпа. Кот Д'ивоар бяха мн мощно прецакани от съдията, както и половината залагащи сиг, добре че не съм от тях.Теб гърците ли те издъниха?
Не точно, защото казах на един приятел как да заложи, аз се почувствах измамен, че коефициента за Коста Рика беше паднал с 1 единица и се сдържах, а и имам чувството, че почвам да прекалявам![]()
Но да главно те бяха най-голямото разочарование. Тенденцията е или пълен разгром, или 0-0 до гроб![]()
В момента в който свърши мача ми идеше да скоча, да взема един чук и да размажа черепите на целия френски отбор + вратаря на Еквадор. Много лошо ме преебаха, ама както и да е.
Заложил съм на Алжир, хареса ми как играха, а и Русия не е чак толкова силен противник.
Аз на Коста Рика никога не бих заложил, щото малко или много тяхното е късмет. Въпреки, че с Гърция...хм кой знае, може и да ги пратим на четвъртинките.
Холандците с Очоа ще си имат проблеми![]()
Трябваше да сложите преди световното като мен на Аржентина и Бразилия - в историята на СП само веднъж европейски отбор е печелил извън Стария континент - през 2010 година в Южна Африка