.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 194
    Повече от фен Аватара на UnkNoWn12
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Трябваше да сложите преди световното като мен на Аржентина и Бразилия - в историята на СП само веднъж европейски отбор е печелил извън Стария континент - през 2010 година в Южна Африка

Доста скоро, за да игнорираме този факт. А и Бразилия и Аржентина, поне засега не блестят с някаква кой знае каква игра.

Леле тия французи..един гол само да бяха вкарали, още ме е яд. Утре смятам да сложа левче или два на фиш със всичките осем мача дето предстоят, ей така, колкото да си пробвам късмета.
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от UnkNoWn12 Виж мнението
    Доста скоро, за да игнорираме този факт. А и Бразилия и Аржентина, поне засега не блестят с някаква кой знае каква игра.

Леле тия французи..един гол само да бяха вкарали, още ме е яд. Утре смятам да сложа левче или два на фиш със всичките осем мача дето предстоят, ей така, колкото да си пробвам късмета.
    И аз направих така преди време и сега мразя Уругвай :/
    (все пак обмислям да направя същото)

Някак си се радвам, че Алжир се класират, харесва ми как играят.

Мисля в големия фиш с всички мачове, да играя всичко с 1, ама Очоа ме притеснява много
    Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..

И мен ме влече 1цата, но мисля, че Чили имат малък шанс.
    Уругвай най-вероятно пада.
    Холандия- Мексико ще бъде много тегаво. Дано мойте любими лалета победят
    Беше ме много яд след като си загубих времето с първия мач на Гърция и не съм гледал следващите и нямам представа как ще играят срещу Коста Рика :/
    Германия почти сигурно бият, и Франция така.
    Мисля че и Аржентина ще бие и Белгия ще бие, така че да най-вероятно само 1ци, но холандците и бразилците не бих ги играл, не си заслужават

На Бразилия коефициента ми е 1.50, а на Холандия 2.03, така че не мисля, че не си засулжават, особено ако ги комбинираш с други както направих аз. Навсякъде сложих единици. Коефиециента на Уругвай е 3.75 :О, обаче аз все пак сложих на Колумбия в големия фиш, а на Уругвай в един друг.

вече ме е страх да давам прогнози за това световно, пълно е с изненади, ама ще се опитам да разгадая 1/8 финалите
    Бразилия-Чили - бразилците е време да вдигнат оборотите на максимум и според мене ще отстранят Чили без проблем, въпреки че доста хора очакват чилийците да ги затруднят
    Колумбия-Уругвай - след наказанието на Суарес Колумбия може би изглежда като фаворит, но аз лично залагам на Уругвай, все пак в отбора им има един играч на който не са му нужни кой знае колко положения, че да избухне и това е Кавани, който е и един от любимите ми нападатели
    Холандия-Мексико - много труден мач, всичко може да стане. Според мен холандците ще ги отстранят, но доста трудно, тук дори си мисля, че може би ще има дузпи.
    Коста Рика-Гърция - не знам защо всички слагат Коста Рика фаворит.. за мен гърците с техния антифутбол ще си продължат без проблем
    Франция-Нигерия - тук залагам на изненадата и мисля, че Нигерия ще продължат. А и е отбор, който е добър на контраатаки. Франция пък е от типа отбори, които могат да бият най-добрия и на следващия ден да паднат от най-слабия, така че ако има сериозна изненада на 1/8 финалите е редно тук да се търси
    Германия-Алжир - лесна победа за германците, те са ми и фаворити на световното де, надявам се на 1/2 финал с Бразилия и финал с Холандия
    Аржентина-Швейцария - труден мач, много класа в нападение и много колеблива защита за Аржентина, според мене отново Меси ще направи разликата и ще ги класира
    Белгия-САЩ - време е САЩ да отпадат и без това и 1/8 финал им е много. Дано напрежението не повлияе на младия отбор на Белгия и ги бият с разлика

Момента, в който Бразилците ти дънят фиша :X

Момента, в който бразилците ти дънят 3 фиша Мислех ги за най-сигурния мач от всичките, а те се оказаха слаба ракия. Щях повече да се радвам Чили ако спечели.

След като ми издъниха всички възможни фишове, ще гледам спокойно Колумбия и Уругвай и ще стискам палци за първите, ама без излишно напрежение.

Мексико днес паднаха незаслужено и утре сигурно пак ще паднат :/ (де*а тъпия коментатор)

Ех, изядохте го тоя коментатор Честно казано и България да беше бъркал с Чили няма да ми пука, но определено ми пука, че бразилците ми издъниха фиша

Колумбийците са ми новия фаворит, тъй като:
    1. Отстраниха Уругвай
    2. Донесоха ми пари
    3. Много способни момчета, най-вече Хамес

Знам, че срещу Бразилия ще е много трудно, но аз определно ги виждам и като победители в този мач, само бразилците да не ги бутнат пак.

За сега познахме всичките, че ще са 1ци краен изход. Проблема идва с тия дузпи, майка им ****.
    На мача на Холандия до последно вярвах, че ще бият и така стана. Направо ми стана пат*ата.
    Коста Рика също победиха заслужено, според мен.

Много ми се ще утре да има изненада и Германия да отпаднат ама няма как да стане.

Няма по-заспал и ужасен отбор от гърците.

В днешния мач, победителят за мен е Алжир.

Аз пък не го гледах... Беше ми все едно какво ще стане, тъй като очаквах победа за Германия... Видях във фейсбук, че циганина М'боли се е раздал доста...
    А Бензема имам чувството, че спеше цял мач

YESSSSSSSS, направо чудо най-после и аз горката да има с кво да се похваля, че съм хванала някой лев

Бензема не ми харесва напоследък , М'боли и Очоа направиха за смях нападатели и вратари.

lovefootball, колко изкара?

В това световно мачовете започват след деветдесетата минута ахахахахах

В това световно мачовете започват след деветдесетата минута ахахахахах
    Agreed.

Много жалостива игра от французите. Силно разочарование.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Много жалостива игра от французите. Силно разочарование.
    Къде са Косчелни и Саня, защо не пуснаха Жиру още в началото на 2-то полувреме?!?!

Е повече ако заложа някога на Франция, ви давам правото да дойдете и да ме гръмнете. На моменти имам чувството, че абсолютно целия свят се е наговорил да не спечеля и стотинка от Еврофутбол

Vamos, Colombia! Vamos, Jameeeees!!!! :Д

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Къде са Косчелни и Саня, защо не пуснаха Жиру още в началото на 2-то полувреме?!?!
    Тоя Жиру нямаше представа к'во се случва за 5те минути, в които беше в игра. Но да трябваше да го пусне по-рано защото беше явно, че не се получава. И Бензема много мощно ме разочарова... Утре дано Холандия да бие, защото иначе нямам вяра в т'ва първенство.

2та ми фаворита за нататък са Белгия и Холандия, Белгия утре пада най-вероятно, а Холандия мисля, че ще има адски труден мач с Коста Рика. Моля се финала да не е Бразилия-Аржентина... Не за друго, но искам да го натяквам на пияния побъркан съсед отсреща.

наско полицая каза Германия световен шампион, край на връзката!

иначе това световно нямат хващане мачовете, по-добре е да се търсят изненади с големи коеф.. Днес бях близо до чудото - 2:3 точен резултат за Григор Димитров, спец. залог на Бразилия пп/кр 1:0/2:1 и 2-ка на Германия. Много жалко, ако Гришо беше направил 2:2 печелеше мача, ама шанс.. с 2 близо 1500 щеше да има събаряййййййййййй

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    иначе това световно нямат хващане мачовете, по-добре е да се търсят изненади с големи коеф.. Днес бях близо до чудото - 2:3 точен резултат за Григор Димитров, спец. залог на Бразилия пп/кр 1:0/2:1 и 2-ка на Германия. Много жалко, ако Гришо беше направил 2:2 печелеше мача, ама шанс.. с 2 близо 1500 щеше да има събаряййййййййййй
    Хахахахах

Аржентина много тъпа победа направиха. Сега се моля за Холандия.

От една страна ми се искаше Коста Рика на полуфинал. От друга обаче, е добре, че имаме 2 европейски отбора, а не един.

Отсега нататък, каквото ще да става, само бразилците да не спечелят. Останалите отбора си заслужиха мястото на финала - който и да е, само не и Бразилия.

От една страна ми се искаше Коста Рика на полуфинал. От друга обаче, е добре, че имаме 2 европейски отбора, а не един.

Отсега нататък, каквото ще да става, само бразилците да не спечелят. Останалите отбора си заслужиха мястото на финала - който и да е, само не и Бразилия.
    След като Неймар е вън от полуфинала не мисля, че ще спечелят.
    Искрено се надявам за Германия-Холандия финал!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си